שיעור עם הרבה הגדרותmy turn

שלום,

אני סטודנטית לתקשורת.

אני אמורה להעביר שבוע הבא שיעור באנימציה 

והחומר כולל הרבה הגדרות. (סוגי אנימציה וכו')

החומר עצמו מאוד מעניין,

השאלה איך להעביר חומר שהוא עם הרבה הגדרות בצורה מעניינת?

אשמח לעזרה  

מה קהל היעד? מה המהלך הכללי של השיעור?כאן בונים

קצת חשוב לדעת, כדי לכוון יותר...

אבל בגדול, אם ההגדרות 'שימושיות' לתלמידים ומשולבות בתוך מהלך מובנה וברור, השיעור הוא שיעור טוב.

מה הופך הגדרה לשימושית?

1. מונסחת באופן בהיר פשוט וקצר. ( הניסוח התחבירי חשוב- הגדרה מסורבלת= שיעור מסורבל..., לפעמים מדובר בשינוי הסדר של מילה או שתיים. תשאלי מישהו שהחומר לא מוכר לו, אם מבין את ההגדרות)

2. משמעותית לתלמידים. ( הם מבינים למה שווה להם לזכור ולהפנים את ההגדרה לדג': כך יוכלו להכין אנמציה למצגת הכיתתית)

3. מלווה בדוגמא. החיבור למציאות הוא הכרחי, הקישור בין ההגדרה התיאורטית לדוגמא המעשית יוצר את ההבנה וההפנמה של ההגדרה.

בנוסף, כמו שכבר כתבתי, ההגדרות צריכות להיות משולבות בשיעור באופן הגיוני.והכוונה כאן היא למהלך שיעור מובנה ויעיל.

מהו מהלך של שיעור טוב?

קודם כל, שיעור שיש בו את כל המרכיבים: פתיחה מענינת, הקנייה, התנסות, סיכומי ביינים, סיום משמעותי וכו'.

חוץ מזה, העיקרון הוא די פשוט: רצף. השיעור צריך לזרום. הגדרה גוררת הגדרה, 'כמעט' בלי לשים לב...

בהצלחה רבה!

נ.ב. אם בכל זאת יש הגדרות פחות 'שימושיות' שחשוב לך ללמד- את יכולה להעזר ב'עזרים מלאכותיים'. כלומר, להשתמש בעזרים חיצוניים (לדג': תמונות)  ובתומכי זיכרון שאינם קשורים באופן ישיר להגדרה, (לדג': המילה הזאת נשמעת כמו... אז ככה כולנו נזכור שזה אומר...)

סתם רעיון שעולה לי.ציליגילימימי

אולי לעשות בסוף השיעור איזה משחק שכל תלמיד מקבל כרטיסיה עם ההגדרה או עם המושג והם צריכים להסתדר בזוגות לפי הפירוש, ואז תולים על הלוח את כל המושגים עם הפירושים.

מצגת,עם דף מלווה ,מתח קו, כתוב משפטים שיש בהםzmilאחרונה

הגדרות ומושגים בלשונך וגם קלוז טקסט השלמה

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך