(אני בטוח שאלעד ינעל את השרשור אם לא ימחוק אותו, אבל יש גבול לכמה שאנשים יכולים לשקר - מצטער שאני עושה את זה, אבל אני לא מוכן לשבת מהצד ולקרוא שקרים).
קודם כל, לב אמיץ יקרה:
כל הסיפור התחיל מהמשפט הזה שכתבת:
"
אבל לגבי הסיפא של דבריך : דע לך שטיפול הומאופתי אם ניתנת התרופה הלא נכונה או המינון הלא נכון, בהחלט יכול להזיק - להחמיר תסמינים קיימים או לחולל תסמינים נוספים.
במקרה של ההומאופתיה לא תקף הכלל ש"אם לא יועיל לא יזיק". התרופה צריכה להתאים בדיוק."
ואז אני הצעתי לך שנבחן זאת ואני מוכן להיות שפן הניסוי.
לאחר מכן כתבת:
"אבל אל דאגה, אם תחתום לי בפני עורך דין שאתה מתחייב שלא לתבוע אותי על כך, אעשה זאת.".
איך זה הפך פתאום ל"במסר קודם נתתי לו את מס' הטלפון שלי ואת שמי האמיתי והזמנתי אותו לטיפול. הוא מבחינתו שלח בתגובה שהוא מבקש הרעלה ולא טיפול."???
מראש דיברנו על הרעלה. אני לא "שלחתי בתגובה שאני מבקש הרעלה ולא טיפול" - אלא זה היה הדבר הראשון שעליו דיברנו.
כפי שכתבתי לך במסר אישי - חשבתי שאת אדם ישר וציפיתי ליותר. התבדיתי.
כנראה שכל מי שעוסק בתחום הזה חייב לסבול מחוסר אמינות ויושר במידה מסוימת. (אחרת, כנראה שהוא לא היה עוסק בתחום הזה).
לגבייך יוקטנה:
הבנתי בדיוק מה שכתבת. את לא באמת רוצה שאני אחפש את הציטוט ואשים אותו כאן, נכון?
אין ספק שהבאת עלונים - כבר ציינתי שנורא חבל שהם אף פעם לא היו קשורים לענין שעליו דיברנו - אלא שבניגוד אלייך, כשאי כתבתי זאת, הבאתי דוגמאות לכך.
תביאי דוגמאות לכך - בואי נראה. טוב?
כך מי שיעבור על השרשור יראה בקלות את המחקרים שהבאתי ושהם רלבנטים לענין. ברור שכל מי שיקרא את השרשור הזה יבין בדיוק מי את ומה את.
יצאת בזול שאלעד עשה עימך חסד ונעל את השרשור ונתן לך אופציה לרדת מהעץ.
אני לא חושב שכדאי לך לטפס עליו שוב.