אז ככה, אני מכינה אורז לשבת בר מצווה של אחיין של בעלי.
אני צריכה כמות ל80 איש כלומר משהו כמו 5-6 ק"ג
כדי לחסוך כסף קניתי אורז במבצע (אורז פרסי לבן של אורזיל
בד"כ אנחנו קונים של סוגת ויוצא אחלה
הבעיה היא שכנראה האורז הזה פחות איכותי וכשעשיתי היום "ניסוי כלים" והכנתי 2 כוסות ממנו הוא לא התבשל כמו שצריך ויצא דביקי ולא אחד אחד.
יש דרך שהוא ייצא טוב או שבגלל שזה סוג דפוק ככה זה?
הייתן משקיעות וקונות אורז של סוגת כדי שייצא כמו שצריך? (זה פי שלוש במחיר..)

)
)
