אז ככה
החלטתי לאפות חלות לכבוד שבת קדש
בשעה 21:30 הכנתי את הבצק,
ולצערי הרב נרדמתי כליל...
והתעוררתי רק ב-4...
הרחתי את הבצק, והיה ל ריח חזק של שמרים...
ככה שהבצק עמד באיזור השש פלוס שעות...
יש לציין שהמטבח דיי קר...אבל לא קפוא...
(זתומרת שאין שלג בחוץ...אחרת לא הייתה שאלה..)
שאלתי היא: הבצק החמיץ?!?!?
אשמח לשמוע את דעתכם...
בכל מקרה אפיתי אותם...ויש להם ריח טוב...אבל בכל זאת אני חוששת
יום שישי מבורך שיהיה.
)
)
