חברה, תקשיבו לי טוב טוב ותיזהרו באלף אזהרות!!!
לפני שאתם נכוים בגחלת ומשחקים באש אני מזהיר בכל אזהרה שאפשר
אל תשחקו באש, אתם באמת לא יודעים כלום
דבר ראשון אל תאמינו לאף מילה ואפילו לא לאלפית מילה ממה שמופיע בעיתונות המסריחה והמטונפת שלנו
שכולה מלאה רשע וממוסד רשע כזה יצא רק שקר (בעז"ה שכל עמי יחזרו בתשובה)
תאמינו לי , ראיתי כל כך הרבה שקרים בעיתונות בוודאות שזה פשוט לא יאומן, במיוחד כל הטינופת הזאת של להתעסק
בכל הפרשות המלוכלכות כביכול אצל הדתיים והרבנים!!
עובדה שאין לנו שום מקור נאמן של מישהו שמוחזק כאדם ישר על כל העניין הזה
רק הכל מידיעות ומערוץ אחד... תעשו לי טובה מה אתם מאמינים להם אתם יודעים כמה רייטינג זה נותן להם?
הם מחפשים את כל המקומות שיש ויכוחים וחיכוכים ומראיינים את מעוררי המדנים, והם יכולים גם לפברק דברים שלא היו
ולא נבראו, בעיניי ראיתי!!!
דרך אגב תזכרו את כל הפרשה שהיתה אצל הרב אבינר.. הכל שקר.. דרך אגב אני אישית מעורה בסיפור הזה (מכל מיני גורמים), גם למדתי בעבר בישיבה שלו, והמקור של כל הפרשה הוא במחלוקות וויכוחים שנפלו לאן שנפלו (וח"ו לחשוד ברב אבינר, למרות שיש עליו מחלוקת!!), ובכל מקור יש אנשים שמחרחרים מריבות ומוציאים דברים מהקשרם
ועכשיו הדבר הכי חשוב:
אני בעצמי ראיתי את הרב קעניג נכנס אל הרב ברלד ליחידות!! בעיני ראיתי!!!!!!!!
לא אמרתי שהרב ברלנד אמר עליו שהוא הכי צדיק בדור.. אדור אבל ראיתי אותו נכנס, וזה כבר אומר שכל מה שכתוב למעלה
שקר...
חוץ מיזה אל תשכחו שגם השמש של אלישע (שהיה פי שנים מאליהו הנביא!!) היה גיחזי... אי אפשר לדעת כלום
יכול להיות שהרב קעניג טועה בכל מיני דברים, יכול להיות שהוא לא יודע להנהיג
את הקהילה או שהוא תמים מידי או כל מיני דברים
ברור שיש בעיות אבל חס ושלום שמזה נשליך על רבנים ישר לפסול ולהתחיל לצווח מפורסמים של שקר
וכל מיני שטויות כאלה שאנשים בטוחים בעצמם ובגאווה שלהם
ורק הם זכו לאור האמת יחידי סגולה... וכל השאר הם מפורסמים של שקר
די!!!! תצאו מהסרט הזה!! זה לא הדרך של עם ישראל!
מי המציא את השטות הזאת שכל מפורסם ישר הוא שקר???????? אני לא יכול לסבול את הדבר הנוראי הזה!
זה לא הדרך של עמ"י איזה עין רעה, תמיד היו בעמ"י צדיקים ורבנים, בסוף תגיעו ח"ו לזלזל גםפ בגדולי ישראל
מדורות קודמים ח"ו, מה הקצות לא היה מפורסם? המהר"ל לא היה מפורסם? מי אתם שתשפטו אנשים שגדולים ממכם
אלף אלפים????
אז נכון שכתוב בזוה"ק וברבנו על מפורסמים של שקר שבדורות אחרונים וכו',
אז מה? אתם אל תהיו חסידים של הרב קעניג, אבל מי ביקש ממכם לשפוט? מה אנחנו יודעים בכלל? אסור לעשות
את זה זה ממש עוול (וכנ"ל לכל התופעה הזאת גם בנוגע לרבנים אחרים...)