יש כל מיני שמועות על "ברסלב" צפת והם אמת לאמיתה!!!אנונימי (פותח)

בס"ד

מפליא לראות שלאחר שמיתפוצצת פרשיה כל כך מזעזעת בחיידר בצפת, יש עדיין אנשים שמסוגלים להשמיץ את הפועלים לתיקון המצב, ולמען הילדים הפגועים. אז אכל המשמיצים יש לי רק שאילה אחת: האם גם אם ילד שלכם היה ח"וח ניפגע הייתם מדברים כך? הרי הזוהר הקדוש מגלה לנו שיהיו בדורינו "רבנים" שיהיה להם את הכח לעצור את השמש והם יהיו מהצד השני! אז מה יש להגן כל כך על מערכת שחוץ מכסף אין לה ענין בכלום? יש ב"חסידות קעניג" שחיתויות לא קטנות. הרבה מאוד עוולות הושתקו שם לאורך שנים. מנהלי התלמוד תורה האדמיניסטרטיבי והפדגוגי הפכו את ההתעללות בילדים לתחביב. המנהל הפדגוגי שבר מקל של מגב על אחד הילדים (בן 9) בטענה שהילד הזה הוא שורש ה"פשע והרשע". יש עוד חומר והרבה.

יש עוד דברים מזעזעים ממש שנעשים בשם ברסלב לצערינו הרב. ושימוש לרעה בשם רבינו הקדוש.

אבל על חילול השם וחילול שם רבינו הקדוש יש קב"ה ישתבח שמו והוא יטפל בזה!

זה לא שמועות, אני גר בצפת - הם שקר!פונפון

צריך לזכור שהתחפושת הכי טובה זו שמתחפשים לדבר הכי טוב...

אף מסעדה לא תזייף תעודה בהכשר של רבנות עזה... כמובן יזייפו רק הכשר מהודר

כך גם לגבי מצב דורנו, העולם מחפש את רבנו ולכן מתחפשים הרבה לברסלב. ולכן מי שמחפש אמת שידע שברסלב זה מסוכן... כי בברסלב יש את הכי שקר.

צריך לבקש תמיד אחר הצדיק ובשביל להגיע אליו יש להתייגע בתפילות וחתירות בלי סוף

הלואי שזכה

מה שבטוח שרבנו לא נמצא אצל המפורסמים בברסלב, שהרי הוא עצמו גינה את הפרסום

חיפוש מוצלח לכל החברים!

אולי ביחד נחפש זו הדרך היחידה שגילה רבנו: שיחות חברים (גם בספריו הקדושים והתבודדות) 

עוד על השקרן מצפתפונפון

לפני הסיבוב הראשון בבחירות הוא אמר להצביע למועמד חובש כיפה ואף היה שותף במסע בחירות שותף עבורו וחלק מהפשקווילים שחילקו אמרו שמי שיצביע למעמד חילוני |אני לא מקנא בו לא בעולם הזה ולא בעולם הבא" אבל בסיבוב השני כאשר היה נראה באופק שאין לחובש כיפה סיכוי גדול אז שינה השקרן את עורו ובגד במועמד חובש הכיפה (שהיה ראש עיר עד עתה ותמך רבות במוסדות של הנ"ל) והורה למאמיניו בפשקוויל עם כותרת "ברכת הצדיק" למי שיצביע למועמד החילוני... ויותר מזה: הם ישבו בשולחן אחד עם ראש ישיבת אור יקר ואמרו עליו על ראש ישיבת אור יקר "הרב שליט"א" אותו אחד שלפני שנה היה "אפיקורס מדאורייתא", עכשיו בעבור בצע כסף והזרמת תקציבים הם נהיו חברים והפילו את חובש הכיפה...

לב בשר!אנונימי (פותח)
בס"ד
 כמה שקרים יש בעולם ,
אל תתנו לעולם הזה להטעות אותכם ,
אצל אחד נ נח זה חילול ה' אצל השני רבנים זה "חילול ה'" ו"חילול שם רבינו" ה' ישמור)
 במקום לקיים אם תחזיקו את עצמכם ביחד כל אחד רוצה לראות את הפגמים של השני
וכי בקרב שאר הכתות של הבעלי תשובה אין סמים? ואין דברים רעים ? (ה' ירחם על עמו ישראל)
העיקר זה להסתכל על הטוב , זה עיקר! הלימוד מרבינו!!! איפה זה נעלם אם כ"כ אכפת לכם מרבינו?!
 אם כבר משתמשים בשמו ("נאר אזמרה" - רק אזמרה, רק לימוד זכות!) 
 על סמך כל מיני שמועות וחדשות של הרחוב ועושים כל מיני מחלוקות!???!!?? רבינו יטפל ויתקן את כל מי שנקרא על שמו ובערב רב ששונאים יותר אנשים יראי שמיים וחסידי ברסלב מפושעים ועברינים באמת יטפל בעז"ה הכי מהר , אמן!!!
שנאת ישראל הכשרים זה עברה נוראה!!
 מי שחולק על קבוצה של אנשים יראי שמיים ועל תלמידי חכמים צריך ל-ה-ז-ה-ר!!! ואני לא נכנס לפרטים כי אילו דברים לא ברורים , אצל רבים נ נח זה לעשות צחוק מרבינו , ואצל חלק מהחילונים כל חרדי עם חליפה וכו' הוא "הרע הגמור" ומחפשים כל מיני רפש ולכלוך להדביק עליו אבל......
אתם תחזיקו את עצמכם ביחד! שמעתם! אז אם אתם מצייתים לצדיק באמת? תסתכלו על כל הנפילות של האחרים (אם בכלל משהו נכון מכל הידיעות המוזרות הללו שאני בטוח שלכל ידיעה יש הסברים פשוטים) כאילו בשר מבשרכם עשה שגיאה ולא אויב ושונא ותעוותו בשביל כך את כל ברסלב!!!(חלק  ממה שנאמר פה זה דברים קטנונים שהמגמתיות זועקת...)
מצער אבל זו היא האמת הכואבתאנונימי (פותח)

בס"ד
ריבונו של עולם! במיקרים כל כך חמורים כמו הפרשיה שהתפוצצה בחיידר של ברסלב של צפת,בידיעת המערכת ובהשתקה שיטתית של כל הילדים הפגועים ושל הוריהם,( יש עדויות לכך, אולם מכיון שזה נימצא בחקירה מישטרתית , אין אפשרות לחשוף זאת כאן) יש כאלו שמעלים שאלות מגוחכות ממש!!!
כיצד יכול להיות שאנשים "נאורים" כאלו יכולים לתשטש את העובדות, אלא אם כן יש להם פחד מהמידע שעלול להתגלות!
חוק חסרי ישע קובע שאדם שידע והיסתיר או גרם לאחרים להסתיר מידע שכזה צפוי למאסר!!!  אז לכל המתחכמים למיניהם אולי תתעוררו ותבינו למה מטייחים אותכם. הרי יש שם מערכת משומנת היטב שרועדת מפחד מהאמת.
זה יכול לעצור להם את התורמים ואצלהם הכסף יותר חשוב מ"צאן מרעיתם" עובדה!!!
חבל שאני מנוע מלפרסם כאן את כל האינפורמציה שבידי, אולם דעו לכם כי זה הרבה יותר חמור ממה שזה ניראה עד עכשיו!
יושבת שם חבורת תאבי בצע כזאת שהפכו את הממון לאלוהות שלם! או בלשון רבינו הקדוש: "היכל התמורות"
 הם המירו את הקב"ה בעצמו ב"רב" שכל כולו תאוות בצע.  הוא ואחיו חוץ ממון אין להם כלום!!!
 על כל הספיקות למה זה מתפרץ עכשיו , התשובה היא פשוטה : מי שלידיו הגיעה כל האינפורמציה, יודע על זה רק לאחרונה!!!
 והוא לא יכל לשתוק יותר על העוולות האלו. ועל הטענות כי אולי כל זה קשור לבחירות תרשו לי לא לרדת לרמה כזאת!!!

מה קרה בצפת?!ד.לוי
קורים דברים נפלאים - עוד צאנס להתקרב ל נ נחפונפון

ברסלב צפת:

פרשיות סמים מהקלים להכי כבדים, הקרובים לצלחת ממש!

טשטוש הפרשייה על ידי גירוש תלמידים שחלקם אולי נגעו בסמים קלים וחלקם סתם לא התאימו, בשביל להראוךת שכביכול מנקים את הקהילה מבעלי תשובה שמקלקלים אותה... וכך אלו שבאמת חשופים והם קרובים לצלחת ינצלו. באותו זמן השמש של הרב שולח לארצות הברית לגמילה והוא חוגג שם ללא הרף...

נידוי כל מי שמערער אחרי הרב...

הפרד ומשול - ניגש לנשים ואומר להם שאם הבעל יתקרב לקהילה או ידבר נגד הקהילה אז הוא יוציא את הילדים מהמסגרות...

אלימות - ארבעים חסידים של הרב הוציאו בעל מביתו ובתמיכת האשה הוא גורש מהבית עם מכות וחבלות.

ניאוף - אשה סיפרה שהיה לה אורגזמה ממש כשהייתה רק מדברת עם הרב. הרב קוסם את נשות הקהילה ודרכן הוא משליט את אימתו על התלמידים.

סטיקרים - לראשונה יוצא מבית מדרש של ברסלב סטיקר מעניין, "ברסלב זה לא ננח. בשביל להיות ברסלב צריך לעבוד קשה" - הם ראו שאנשים בקהילה מתקרבים לסבא ישראל, כי זה או  להיות חילוני או להשתגע או לקפוץ לאש של רבנו ולמאוס בכל אלו שמחזיקים בדגל התורה דהיינו להתקרב לסבא. ולכן לראשונה יוצא סטיקר שמנסה להרחיק אנשים מנ נח והכל כדי לשמר את הקהילה המחורבנת שלו. (לגבי תוכן הסטירקר: א. באמת ברסלב זה לא ננח, כי בלי ננח ברסלב זה שקר. ב. מה שכתוב שם שצריך לעבוד קשה זה הפך מהתורה של רבנו שאומר שמי שחושב שצריך לעבוד את השם בעבודות קשות זה בגלל שחסר לו אמונה בהשם...)

לכלכוך בבחירות - כבר סופר לעיל. אגב,בסיבוב הראשון הוא אמר בפירוש שזה פסק הלכה להצביע למימון המועד הדתי, ואחר כך הוא בירך בבכרת הצדיק את מי שיצביע למועמד החילוני.

התחברות לרשעים - הוא מחזר אחרי ירמיהו כהן שר"י שקודם לכן הכריז עליו "אפיקורס מדאוריייתא". (לפני שנתיים ירמיהו הוציא קונטרס נגד רבי נחמן והרב קעניג הנ"ל תפס על זה טרמפ והכריז עליו אפיקורס שצריך לגרשו מהעיר וכו' והכונתו מסתברת שרצה לשלוט על צפת על ידי שיגרש את המתחרה ירמיהו הנ"ל וכשזה לא הלך לו, כי הרבנים גדולי ישראל לא היו מוכנים לעשות מחאה ונידוי לירמיהו - מה שהפיק תועלת מרובה לגבנו שגילינו שכל הגדולים הם שקרנים ומתנגדים לצדיק, ולכן כשלא הלך לו לנדות אותו הוא התחיל לחזר אחריו וביחד הם הפילו את המועמד הדתי והמליכו את החילוני)

והפצצה האחרונה, נקוה שזה יהיה הסוף של השקר - מעשי סדום ופדופילים בחיידר של צפת... של הקהילה. במשך שנים הם המשיכו להעסיק את המלמד תוך כדי איומים על מי שהעלה תמיהה בדבר. התעלמות מוחלטת מתלונות הילדים. וכשראו שנעשה תמיהה גדולה בקהילה הם העבירו את המלמד לחיידר אחר בחצור הגלילית עם המלצה "חמה" מהרב קעניג... הסתבר שהמלמד הפדופיל הינו בן של אחד שיושב טוב על הברזים של הכספים בחינוך החרדי...

ביום חמישי האחרון הרב קעניג כינס את כל התלמידים ואמר שזה שקר שמנסים להעליל עליו אותם תלמידים שעזבו אותו... או אלו שהוא גירש... והרי בכתבה ששודרה בערוץ אחד על הפרשייה הזו התראיינו הילדים שנעשו בהם המעשים...

כמובן המטרה שלי פה היא לא חלילה לגרום איזה פיצוץ, כי הם כבר מפוצצים... אלא רק למי שמכיר מישהו שרוצה להתקרב אליהם שינסה להרחיק אותו. לא חייב לספר לו את כל הסיפור, רק להגיד לו שזה לא בשבילו וכו'

השם ירחם 

רבנו כבר כתב לנו על זהפונפון

כשהייתי בישיבות אחרות היה לי קשה להתנתק מהרבנים... אבל עכשיו שיש ספרי רבנו - לא מובן מה הבעיה להשתחרר מהם? הרי רבנו דיבר על זה כה רבות

שימו לב:

יש ספר הנקרא "בעל הגן" שעוסק ברובו בעניינים אלו, מתוך לשון הספרים של רבנו.

מפתיעה רמת בקיאותך בקעניגים!!!אנונימי (פותח)

בס"ד,

הלוואי והייתי יכול לאמר לך "כלך לך" אולם לצערי המציאות יותר גרועה מאשר אתה מציין!!!

ועוד יותר מצער שאתה אומר אמת לאמיתה על המשפחה ה"מהוללת" הזאת שמביישת את השם של אביהם זצוקללה"ה!

כזה ראה ורחק!!!

לא לחינם הם שמים , את כל מישקלם להשתיק את העניינים , לפי חוק חסרי ישע 1989 הם צפויים למאסר , והנוגעים בדבר

קרי מנהלי הת"ת והק"ק  ( קהילת קעניג ) שידעו והישתיקו במשך שנים , מאוימים !!!

איך ההורים שותקים ומשתיקים , איך זה שיש ילד שמתחנן לאימו לבוא איתו להיתלונן ואימו משתיקה אותו ?

איך האימהות הללו ישנות בלילה? או שגם את בעליהן שיכנע ה"רב" שהנשים שלהם משוגעות קצת ?

הרי אימהות אלו יודעות מדוע הן סובלות מהתקפי חרדה, מדוע אף אחת מהן לא פונה לעזרה?

אין לי שאלות על "ק-ק-ק" ( קונוטאציה מעניינת ) שם הרי הכל שקר בתחפושת, אבל הורים בוגדים ביוצאי חלציהם???

ריבונו של עולם , האם אתה רוצה שזה יושתק? 

הרשה לי רק לתקן אותךאנונימי (פותח)
תן לי לישאול אותך פונפון יקראנונימי (פותח)

בס"ד

אתה ניראה לי כאדם די מפוקח, לגבי המצב בקהילת קעניג, רק לגבי השמש אתה טועה

ראה,אם הם מומחים בזריעת הכפשות והשמצות, מדוע שלא נגיד שגם לגבי השמש,

הם בנו בשיטתיות דעת קהל שטנית ממש נגדו, אולי אותו הכי צריך להשתיק, אולי אם הוא יפתח את הפה שלו

הוא יכניס להם "נוק אאוט" אולי הוא יסבך אותם בהרבה פלילים?

אחי היקר, השמש הז נאמר עליו ע"י רבו "שהוא לבד יכול להוריד את המשיח" כולנו זוכרים את טוב ליבו

הבילתי נידלה לכל הקהילה כפוית הטובה והבוגדנית הזאת,או שכולם כל כך עיוורים ושכחנים!!!

אל תעמוד על דם ריעך!!!!!

תשובה יש לכולם, ויפה שעה אחת קודם גם ל"גדולים"אנונימי (פותח)
האם הדרך להתקרב לנ נח זה ללכלך על אחרים?אנונימי (פותח)
בס"ד
 כמה שקרים יש בעולם ,
אצל אחד נ נח זה חילול ה' אצל השני רבנים זה "חילול ה'" ו"חילול שם רבינו" ה' ישמור)
וכי בקרב שאר הכתות של הבעלי תשובה אין סמים? ואין דברים רעים ? (ה' ירחם על עמו ישראל)
העיקר זה להסתכל על הטוב , זה עיקר! הלימוד מרבינו!!! איפה זה נעלם אם כ"כ אכפת לכם מרבינו?!
 על סמך כל מיני שמועות וחדשות של הרחוב ועושים כל מיני מחלוקות!???!!?? רבינו יטפל ויתקן את כל מי שנקרא על שמו ובערב רב ששונאים יותר אנשים יראי שמיים וחסידי ברסלב מפושעים ועברינים באמת יטפל בעז"ה הכי מהר , אמן!!!
 מי שחולק על קבוצה של אנשים יראי שמיים ועל תלמידי חכמים צריך ל-ה-ז-ה-ר!!! ואני לא נכנס לפרטים כי אילו דברים לא ברורים , אצל רבים נ נח זה לעשות צחוק מרבינו , ואצל חלק מהחילונים כל חרדי עם חליפה וכו' הוא "הרע הגמור" ומחפשים כל מיני רפש ולכלוך להדביק עליו אבל......
אתם תחזיקו את עצמכם ביחד! שמעתם! אז אם אתם מצייתים לצדיק באמת? תסתכלו על כל הנפילות של האחרים (אם בכלל משהו נכון מכל הידיעות המוזרות הללו שאני בטוח שלכל ידיעה יש הסברים פשוטים) כאילו בשר מבשרכם עשה שגיאה ולא אויב ושונא ותעוותו בשביל כך את כל ברסלב!!!(חלק  ממה שנאמר פה זה דברים קטנונים שהמגמתיות זועקת...)
האים זה קומוניזםאנונימי (פותח)

האים זה קומוניזם או שאני טועה?

שמעתי ששכנעו את אשתו של האבא שגורש להתגרש ממנו והסיתו גם את ילדיו הגדולים נגדו ולא מאפשרים לו להיפגש איתם או לשוחח בטלפון באיומים שאים יהיו איתו בקשר יגרשו אותם מהמוסדות ויפגעו באביהם.דאגו להצמיד עו"ד לאשתו שתנקוט בצעדים נגדו.וכל זה כשכמה מהמגורשים כבר "מגורשים" אויבי איש אנשי ביתו,פני הדור כפני הכלב

ועל מי יש לנו להישען

רק על אבינו שבשמים!!!

זה הרבה יותר גרועאנונימי (פותח)

מפני ששם זה נעשה ע"י גויים ואילו כאן זה נעשה במסווה של אנשי תורה!!!

וחוץ מזה השמועה אומרת שיש עוד פדופיל שהם מכסים עליו בת"ת שלהם!!!

אם אתם חושבים שעד עכשיו היה קשה לפצח, אז דעו לכם שאת הפדופיל הזה

יהיה הרבה יותר קשה לחשוף, כי השמועה אומרת שזה אחד ממקורבי קעניג!!!

אולי אפילו אחד מבני משפחתם!!!

צדק וקדושהדוד נחמן

קראתי את ההודעות בשרשור זה וראיתי גודל הטעות שנעשתה ושלחתי המכתב לפותח שרשור זה.

גם אם הדברים שכתבת נכונים, ויש מקום לברור מעמיק.

א. כל נסיון של מישהו דתי, למסור מישהו שאכן חטא אפילו קשות לידי המשטרה או הממסד של מדינת ישראל, הרי הוא כופר בקב"ה, והוא בעצמו מחוייב בדיני מוסר ומלשין.

ושלא תשלה עצמך כי כולך צדיק ורוצה טוב ואמת. כי כבר הדרך בה בחרת להשמיע הדברים היא עצמה היפך התורה.

ב. בפורום הזה רוב המשתתפים הם חברה צעירים ועדיין חסרי נסיון בעבודת המידות לשמה. רובם אף נוטים לקלות דעת לפעמים. ומסירת ההודעות בפורום הזה כמוה כ-"שם מכשול בפני עיוור". 

ג.למרות הנסיון לעורר דעת קהל ופתרון לבעיה שהועלתה, זה נעשה בעבירה של לשון הרע הוצאת שם רע, והוצאת דיבה.

בעם ישראל יש דרך תורה, וכשישנה בעיה או חשד לעבירה על חוקות ומצוות התורה, יש לפנות לבית דין ובו שלשה רבנים דיינים היודעים חוקי ומשפטי התורה.

ישנו בית דין צדק בירושלים של העדה החרדית, ויושבים שם רבנים מלומדים מאד ויודעי דרכי התורה בפשט וביתר חלקי הפרד"ס. הם יכולים בהחלט להביא לפתרון הולם צודק וקדוש לבעיה שהעלת, והם הכתובת לפניתך ולא הפורום הזה.

הגיע העת לחזור לדרכי הקודש והאמת של עם ישראל ולא ללכת בדרכי וחוקות הגויים ובטח לא בהתנהגות כזו של רכילות ולשון הרע.

ובכל בעיה הלכתית חוקתית לפנות לבית דין קדוש, זה רצון השם יתברך.

שנתנהג כיהודים באמת. 

בכבוד רב.

מן התורה שלשמה אתה חרד למדנואנונימי (פותח)

בס"ד

מן הרבנים למדנו ומהם קיבלנו!!!

הרי הרבנים עצמם הם הם שמסרו קורבנות אדם למישטרה!!!

חוזב"ים נדמה לי שהם מכנים את החוזרים בתשובה,שאותם הם מקריבים על מזבח הממון!!!

מפיצי לשון הרע פאר-אקסלנס הם הם הרבנים,שיטתם היא להשמיץ, להפיץ שמועות זדון,כדי לערער את

"צאן מרעיתם"!  ולכבוש את דעתם, לא היו ילדים שניפגעו או מה?

רוצה לדעת את שיטתם לערער נפש של ילד שניפגע והיתלונן בפניהם? ובכן הסכת ושמע:

הרבה של הכיתה מנחית הוראה לילדי הכיתה לכתוב כולם מיכתבים למה הם לא רוצים את הילד ה"מופרע" הזה בכיתתם!

ומראים להורים כמה ילדיהם מופרע מיסכן וזקוק לרטאלין ולא כל כך מתאים ל"קהילתינו הקדושה"!

ובכו אומר לך קנאי לקדושה שכמוך מדוע הילד "מופרע"  הוא זועק לעזרה הוא נאנס ע"י הרבה שלו!!!

ואתה ושכמותך מסייעים להשתיק אותו ואת אימו הבוכה בלילות, לשסות בה את בעליהן שמקבלים טובות הנאה כאלו או אחרות!

לא עוד להשתקה , תידע כל אמא יהודיה היכן כיא מפקידה את ילדיה!!!

ויש שמועה שיש שם עוד אחד כזה (רק שהוא יותר מקורב ל"מלכות"ולכן תהיה עוד יותר השתקה)!!!

המנהל היכה ילדים באכזריות מטורפת וחולנית, או שזה לא קרה?

"לעולם יתפלל אדם לשלומה של מלכות, שאילמלי מוראה ,איש את אחיו ,חיים בלעו"

טוב שיש מלכות אחרת מי יעצור כזאת אכזריות ורישעות?  אתה לוחם ה"קדושה"?

פוק חזי מאי עמא דבר, ותגלה עם ניפלא ויקר, שיש שאינם חובשי כיפות, אבל הם בעלי מידות שכדאי ללמוד מהם!

אז לך ולמד מהם ושחרר אותנו משכמותך.דוד נחמן
אולי תבין שזה לא המקוםדוד נחמן

לא כל הרבנים מקולקלים ואולי יש מקרי קלקול, ויכול להיות מצב קשה כמו שאמרת, אך לא בפורום זה להביאו,

ואם הנך כה חרד למצב, בוא לירושלים בדחיפות לבית דין צדק ותראה כיצד נפתר הדבר בצדק אלוקי, כי זה האמת.

ואם הנך כה רוצה כפי שראיתי, שבמקום להציב גבולות בקודש לאחר דברי שנאמרו באמונה, עוד יותר התפרעת כאן בפורום, וגם בחרת בדרך החול, לך תיהיה שם.

ממילא עוד מעט השלטון שלהם יקרוס אל מול אפך הזועם ותראה שזה השלטון ובו חוקי הצדק בהם הנך גורס ואותם הנך מאמץ בכזה להט, לא שווה כלום.

ומלכות הקב"ה תעמוד לנצח.

אם אכן בחרת כפי שהנך מתבטא, הנך ממחריבי האומה ולא ממקימיה, כן יש מצבים קשים של עוול וגם לזה יש בתורה פתרון אמת, ואם הנך בוחר לכפור בתורה ובדרכה, לך תיהיה שם בחול וגורלך יהיה כשלהם.  

איזה דוד נחמן ? ממקור חיים?אנונימי (פותח)
זה דוד נחמן מנהל התיכון של הישיבה מקור חיים?
חזק וברוך דוד נחמן הגדול!אנונימי (פותח)
אולי תבין שזה לא המקוםדוד נחמן

לא כל הרבנים מקולקלים ואולי יש מקרי קלקול, ויכול להיות מצב קשה כמו שאמרת, אך לא בפורום זה להביאו,

ואם הנך כה חרד למצב, בוא לירושלים בדחיפות לבית דין צדק ותראה כיצד נפתר הדבר בצדק אלוקי, כי זה האמת.

ואם הנך כה רוצה כפי שראיתי, שבמקום להציב גבולות בקודש לאחר דברי שנאמרו באמונה, עוד יותר התפרעת כאן בפורום, וגם בחרת בדרך החול, לך תיהיה שם.

ממילא עוד מעט השלטון שלהם יקרוס אל מול אפך הזועם ותראה שזה השלטון ובו חוקי הצדק בהם הנך גורס ואותם הנך מאמץ בכזה להט, לא שווה כלום.

ומלכות הקב"ה תעמוד לנצח.

אם אכן בחרת כפי שהנך מתבטא, הנך ממחריבי האומה ולא ממקימיה, כן יש מצבים קשים של עוול וגם לזה יש בתורה פתרון אמת, ואם הנך בוחר לכפור בתורה ובדרכה, לך תיהיה שם בחול וגורלך יהיה כשלהם.  

דוד נחמן היקראנונימי (פותח)

בס"ד

אתה מנסה לייצג דעות, אולם אתה מצטט אותם ללא היגיון!

ברור לי שאתה גם אבא שרוצה לדעת שילדיו מוגנים!(אלא אם אתה חושב שהמדים שלך מגינים עליהם)

הרי את אלו שאתה מגנה הלכת לשרת ,או שאתה חושב (כמו רבך) שבשביל המשכורת מותר הכל!

אם אתה חושב כמו הרבה "חרדים" שיש למישהו בלעדיות על הקב"ה או על עולם הבא וכו'

טרם זכית לטעום את אהבתן של הקב"ה, לאיידח ממנו נידח!!!

אלו שבטוחים שהם הם ה"בסדר"  בד"כ הם הם מעכבי הגאולה חשוב על זה!!

כדאי שתתעכב מעט על סיפורי צדיקים וראה מעלתה של תמימות ויושר!!!

שיהיה לך כל טוב מכאן ואילך הרשה לי לא להתייחס לדבריך (כי הם לא דבריך)

לפני שהולכים לבית דין צדק או לא צדקפונפון

צריך להרחיק את מי שרק אפשר מהסוטים הללו

כל מה שמעניין אותם זה רק כסף וכבוד

עד עכשיו זה היה בסדר שיחנקו עם הכסף והכבוד

אבל חילול השם כזה?

ילדים ומשפחות בסכנה ואני לא ארחיק מהם?

לגבי הסמים של השמש...פונפון
התברר שהוא היה מייבא מחוץ לארץ ביחד עם התרופות שהרב היה נוטל... ולגבי השמש באמת ממש רחמנות עליו וללא ספק הוא יכול לפתוח דברים קשים על כל ההתנהלות אבל כנראה שמשמים כבר חסכו ממנו להסתכן והם נופלים כמו כל שקר.
יכול להיותאנונימי (פותח)

בס"ד

נכון, הוא היה מעביר גם בתרופות של הרב, אז מה הוא למד מרבו את רוב חכמתו, לא?!

מה? רק עכשיו , פתאום הוא צןרך סמים?

הרי ה"רב" עצמו יודע על לפחות גמילה אחת קודמת של שמשו.

רז על מה הקצף המדומה ? מה מסתירים באמת? מי שיודע יותר מדי , משתיקין אותו!!!

וחשוב על זה ידידי היקר, הרי שיטתם הקבועה היא ליצור חרושת של שמועות רעות כדי להכפיש את שם

מי שמעיז לגלות את האמת, "רב" שניזון ומזין לשון הרע , דיבה , שקרים , יכול להיקרא רב?

הם מדברים שטויות ואין להם שום קשר עם קדושת ישראל( הם יודעים רק לפגוע בה!!! ),

אין חילול השם גדול מכך !!!

ובאמת ליבי דואב את העיוורים ההולכים אחרין, יהי רצון שיאורו עיניהם באור האמת!!

באהבת כל אחד מישראל באשר הוא , איהב איתך ,אוהב אמת שכמותך ירבו!!!

מי שלא מוחה בהם הוא פדויל בעצמו!!! בושה לכל צפת!!!פונפון

אלא מאי אני דן לכף זכות שכולם בתוך השקר של הדתיים והחרדים

אוי....

נ נח

תיקון: הוא פדופיל בעצמו!!! דהיינו מי שלא מוחהפונפון
הוא פדופיל בעצמואנונימי (פותח)

בס"ד

כן כן צריך שיהיה פדופיל בתוך המערכת כדי לכסות על פדופיל, ואכן יש שמועות רציניות על פדופיל בתוך משפחת ה"מלכות" כן כן!!!  ובסיעתה דשמיא אנחנו קרובים מאוד לחשיפתו!  אני מתחייב לפרסם ברגע שזהותו תאושר.

אנחנו כבר יודעים מי זה רק שאנו רוצים להיות בזיהוי מוחלט מעבר לכל ספק כדי שלא נעשה טעות!

המשך יבוא בס"ד

מי שמך דובר של ה' ית' ?! מה אתה מבין בגאולה?!אנונימי (פותח)
בס"ד
אתה לא בדיוק עונה בצורה ענינית לדוד נחמן! הוא כותב לענין ואתה מגדף את כל היהדות !
יש שו"ע ואם כל מיני סברות סרק אסור לסטות ממנו!!!!אנונימי (פותח)
בס"ד
מה קשר דבריך אני לא מבין מה הקשר בין חוזבים ושאר שטויות?
צריך לשאול רבנים כי ככה היהדות עובדת!!
 וזה שלך אין אמונה בהם זה מענין את סבתא של חושם ולא יותר!
ואין פוסק שיגיד לך לשתוק בכאילו מקרים. אבל לשאול חייבים !!!! למה? ככה ה' רוצה !! זה כתוב בתורה ומשולש בדברי רבי נחמן מברסלב!! יש הלכה אל תמציא יהדות חדשה ושטויות!!!
אולי אתה לא האדם הכי חכם בדור ולא צדיק האמת?... אל תפגע!
וואי וואיmama
אולי תגידו שאני קצת מנותקת אבל מישהו רוצה להגיד לי מה קורה כאן?
אז כמו כולם...פונפון

כולם ניזונים מכל מיני אסונות ואיומים של מלחמות והכל כדי להשקיט את האסונות האמיתיים והאיומים האמיתיים. בזמן שבתקשורת מדווחים על אסון אוטובוס איזה מפורסם של שקר עושה עסקאות של נשקים... ובזמן שרבנים מעסיקים אותנו במשיח שעומד להגיע אז רבנים אחרים שובים נפשות ורצחים אותם.... את מה שאת צריכה לדעת את לעולם לא תדעי ואת מה שאת לא צריכה לדעת את תדעי. ולמה? כי את ביחד עם כל העולם ואיתי גם בתוך השקר!!! אם היה קצת אמת אז היו ברגע זה לוקחים כמה וכמה רבנים שאבוי לי אם אזכיר את שמם כי אז יכעבו עליי כאן - לוקחים אותם לתוך בור ואומרים להם או שתחביאו את עצמם או שאנחנו סוקלים אתכם באבנים.

מה לא הבנת שיש רב שעד היום מחזיקים אותו לצדיק ברסלבאי שהוא תמך בפדופיל בחיידר של הקהילה שלו במשך שמונה שנים ואחר כך שלח אותו לחיידר באשדוד (לא בחצור) עם המלצות "חמות" ושמו בישראל אליעזק קעניג שר"י. ולגבי שאר רבני ברסלב אני לא ידבר כדי שלא יכעסו עליי אבל מה לעשות השם ירחם כואב הלב שרק אחרי מקרים מזעזעים (אחרי שבמשך עשרות שנים הם בצעו פשעים נסתרים ) רק אז מאשרים לנו דבר עליהם.

אם נשמע לכל הצדיקים שהרתיעו בפני מפורסמים של שקר אז נחסוך המון צער וכאב לעם ישראל. מצידי לפגוע ולהרחיק מכל הרבנים כי אז מקסימום טעיתי לגבי רב או שתיים או שלוש אך בכל אופן צדקתי לגבי מאות אחרים שכל אחד מהם פוגע בנפשות של מאות יהודים!!! הבנת עכשיו????.

אני חוזר בי בפונפון
מה שהוספתי שר"י על הנ"ל ומקוה שבשמים יסלחו לי על שכתבתי כך על יהודי. זה היה מיותר בהחלט. מחילה מכבוד החברים.
כן הבנתי. אבל-mama

אני חושבת שמה שכתבת על רבנים הוא ממש מוגזם.

אתה לא חושב שקצת נסחפת?

אתה בעצם אומר שכל הרבנים הם מכשילים ופוגעים בנפשות של רבים חוץ מאחד או שניים..

? ? ?

אין לי מושג למה זה צורם לי (קצת קשה לי להגדיר את זה), אבל זה צורם.

השוליים:פונפון

מעשה: שהיה רופא והיה לו תלמיד העוזר לו. וברבות הימים ההמון עם התחילו לעשות עסק ופרסום מהעוזר יותר מהרופא, עד שהוא נתפרסם בעולם ונתכבד יותר.

ופעם אחת עשה המלך סעודה וישבו כל אחד לפי כבודו, וישב התלמיד העוזר קודם ואחר כך הרופא.

ענה הרופא ואמר: אתה הרי כן יודע את החילוק ביני לבינך!

ענה ואמר אליו: אל תיפול בדעתך ואל יהיה לך חלישות הדעת, כי כן מנהג העולם שבכל דור ודור, תשעים ושמונה אחוז אינם יודעים מן האמת, והשני אחוז יודעים.    (כוכבי אור ספורים נפלאים עמוד ר"ז)

אני מעדיף שבפורום הנחמד הזהפונפון

לא לעסוק בדברים האלו יותר מידי

מספיק מה שהגזמתי בשביל שכל אחד יקח לעצמו כפי מה שמשער בליבו

להמשיך לכבד כל אדם אפילו אם הוא רב... או כל שכן אם הוא רב...

אבל ברגע שאנו רואים שיש משהו לא בסדר על פי דעת הצדיקים האמיתיים אז שיהיה לנו את האומץ לברוח או להסתייג ולבקש מהשם אמת. ולא להתפחד כלל

לא לחיות בתחושה של חלישות הדעת ולהשלים עם דברים לא טובים רק בגלל שהוא נחשב לחכם יותר מימני.

פונפון ומאמא היקריםאנונימי (פותח)

בס"ד

לא רק שחייבים למחות, אלא חייבים להמשיך ולפעול , לפרסם את הרישעות השיטתית,

כדי שאפילו אם יהודי אחד, ולו רק אחד ינצל, דיינו!!!

ולא רק פה, אלא בכל פורום אפשרי, צריך להזהיר את אחינו בני ישראל, שידעו לשמור על עצמם.

מאמא, מה לעשות אבל כל חברה שאינה ניתנת לביקורת, ורק מה שמישהו אומר זה ה"חוק",

צריך להוקיעה ואת שיטתה שאפילו הקומוניסטים כבר לא פועלים כך!!!

חיזקו ואימצו גיבורי החיל!!!

מישהו יכול להסביר לי מה קרה שם?בת-עמי

אני קוראת את התגובות ולא מבינה מה הסיפור..מי שיכול לכתוב..אז..שיכתוב..

תודה רבה וחג חנוכה שמייח=]

הסיפור הוא כזהפונפון

אנשים מתעוררים לתשובה בזכות רבנו (שאמר כל הרהור תשובה הוא ממני) ויש שמתחילים בחיפוש ונופלים לכל מיני ישיבות עד שמתעוררים לרבנו בזמן מאוחר יותר

ויש שמזהים את רבנו ומחפשים אותו ואז נופלים לכל מיני ישיבות הקרואים על השם של רבנו

ויש ישיבה אחת בצפת, שיש שם רב שהם טוענים שהוא ממשיך את הדרך של רבנו ויש שם קהילה שלמה מבוססת כלכלית והיא נתמכת על ידי כל חסידות ברסלב.

סבא ישראל, אגב, הרחיק אותנו מהאנשים האלו.

עכשיו יש הרבה תופעות שליליות בקהילה הזו, וזה לא חדש לנו.

מה שנתפרסם לאחורנה: שהיה שחיידר של הילדים של הקהילה, פדופיל שהתעסק עם הילדים. במשך שמונה שנים. ואחרי שריננו על זה זמן רב (הרב דחה את כל התלונות במשך כל השנים) אז הרב כתב המלצה חמה עליו ושלח אותו לחיידר אחר באשדוד. הסתבר, שאבא של הפדופיל הוא צינור עבה של כספים...

העיקר הוא, להתרחק מכל המפורסמים, בפרט מהמפורסמים של ברסלב. כי רבנו אמר להתרחק ממפורסמים.

חבל לדבר על זה ספציפית אלא פשוט להתרחק.

גיבורי החיל שבצפת מתבקשים לרסס את כל העיר בגרפיטי נגד המשומץ הזה. ולמחות בתקפיות על שתיקת הכבשים של כל תושבי העיר.

לא יאומן שזה עובר ככה בשתיקה.

הרב ברלנד הוא מפורסם? ועדי רן?סבא גפטו
לחברי האתר, סבא ג'פטו בכונה מעלה את הדיון הזהפונפון

יש לו עניין בלעשות בלאגן...

כנראה ילד משעומם..

או זקן ממרה...

לצערי אני מתייחס אליו...

פשוט לא להתייחס אליו....נ נח זה הכל

בס"ד בר"ה

אבל אנחנו אומרים עכשיו שבמקרה שלנו שתיקה אינה כהודאה אלא פשוט אנחנו שותקים בשביל להשתיק ת'אחר אז בע"ה מעכשיו אף אחד לא להתייחס אליו נ נח נחמ נחמן מאומן!!!!!

לא למפורסמים כאלה הוא התכוון,הרב ברלנד הוא הצדיקשב ממצולות

הוא קדוש וטהור וכל הנושא לא שייך אליו בעליל
הרב ברלנד הוא קודש קודשים וגם המוסדות שיצאו מהרב או מתלמידיו

וגם סגי נהור ישים לב להבדלים נהאלה בין שמים וארץ
והרב ברלנד בעצמו בורח מהפירסום מי שמכיר את הרב באמת יודע כמה הוא בביטול לכל דבר
ובורח מפירסום כמו מאש

חבל ללכלך את צפת.. עיר יפה..יאירו
אתה פשוט לא מבין המושג ומה זה מפורסם!  אנונימי (פותח)
בס"ד
העולם הזה ,גם מי שכבר נכנס קצת לשערי קדושה, הוא מאד מטעה- רבינו אהב את כל מפורסמי דורו - הבעש"ט תלמידיו ותלמידי תלמידיו ודיבר עליהם דברים גדולים ונשגבים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חוץ מזה רבינו דיבר על שדין יהודאין שזה משהו אחר לגמרי
וחוץ מזה רבינו דיבר על כאילו שהפרסום שלהם בשקר ולא באמת מגיע להם אף על פי שהם עצמם יכולים להיות אנשים כשרים ואתה מערבב את כל המונחים ביחד!! איך עשית את זה?!!
בתורה א חלק שני רבינו אומר להתקשר עם כל מפורסמי הדור!!!
בטוח שלא הכרת באופן אישי את סבא,  הא?
יש דרך למחות!! יש דרך לפעול באופן יהודי!אנונימי (פותח)
אסור לדבר נגד יהודים ובפרט ת"ח!!!זה נגד רבינו!!!אנונימי (פותח)
בס"ד
מי שם אותך לחנך את האנשים הפשוטים והתמימים שמאמינים לת"ח?
מי אמר שזה נגד רבינו?
בינתיים כל הרבנים בללו קירבו קצת יותר אנשים מכל מיני ליצנים ושונאי ישראל!!!לרבינו!!!
הרעש לא קובע צא ובדוק מספרים אבל ב-א-מ-ת!!!
והאם הליצנים הללו כבר התקרבו או שהם עדיין חילונים /חצי חילונים ואפילו שבת והלכות בסיסיות הם עדיין ככה ככה,
רבינו ציווה - אתם תחזיקו את עצמכם ביחד!!!
ואתה?! בשני אחוז או ב98% ?! אתה ב98%!!!!!אנונימי (פותח)
בודאי שיכעסו עליך עם כ"כ הרבה שטויות ודברי נאצהאנונימי (פותח)
פליטת הקהילהאנונימי (פותח)

אני מאוד מעוניינת לראות את הכתבה שנעשתה בערוץ 1 על קהילת ברסלב צפת,

גם על העניין בחיידר וגם הכתבה שהייתה בנוגע לאב שהרחיקו אותו מביתו.

אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לאן שהו,

חרשתי את האינטרנט ואת מרכז השידורים של ערוץ 1 ולא מצאתי.

קבלי לינקים מבוקשיםאנונימי (פותח)

ואשמח להעביר ולשתף בכל האינפומציה שבידי

לצרי הרב , אלו הם רק מדגם זעיר מאוד של תיבת פנדורה, שתודה לאל שפרצה החוצה!!!

אלו אפילו לא מעט מן הים , זה פשוט מחריד עד כמה הכת הזאת הרחיקה לכת. 

שהקב"ה יברך אותך על יציאתך מהקליפה , ועלי והצליחי בתשובתך לשם יתברך בתמימות ופשיטות!!!

קבלי גם כתבה שהתפרסמה בידיעותאנונימי (פותח)

19.2.2009

מוסף 24

כתבה שנקראת תורת הנסתר

פליטת הקהילהאנונימי (פותח)

הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לראות את הכתבות שנעשו בערוץ 1 על הקהילה-

גם על החיידר וגם על האב שהרחיקו מביתו.

חיפשתי במרכז השידורים של ערוץ 1 ולא מצאתי,

תודה.

אני גם אשמח...פונפון

בכל אופן הדברים ברורים

התפתחיות נוספות יש - אין ספור!

לדוגמא: רבים מתלמידי הישיבה האברכים עוזבים ונעזבים מהמקום, כמובן לאחר הרבה חששות.. אחד מהם הוא הזמר גד ליאור שהיה המחליף של הרב, וכיוון שהוא רינן אחרי הרב העזיבו אותו והפך לנרדף

תלמידים שעזבו הוציאו לפני כשבוע פליירים בגנות ההתנכליות שהם עוברם בגלל שעזבו או ריננו ונעזבו

אח של הרב או אחיין הלך מכות קשות עם טבח החיידר

הרבה תלמידי החיידר והישיבה שהוריהם עזבו את המסגרת, נמצאים כעט ללא מסגרת

כול אחד מפרש את זה אחרת (המשך למתה)אנונימי (פותח)
כול אחד מפרש את זה אחרת נגיד שאנשים שאוסים פשע וכורים להם לבית משפט
והם סמים כיפה (הם חילונים)אם מחללים את שמו של הקב"ה אבל זה לא קבנתם בהחרח
ארי אם חושבים שכיפה תעזור להם
חומר למחשבה
אוריה - טוב שכבר בגיל הזה תביןפונפון
שלא מדובר באנשים ששים כיפה בשביל לכסות על הפשעים שלהם... מדובר באנשים שמאמינים שהם צדיקים גדולים...
מחאה על ביזיו תלמיד חכם!!!אנונימי (פותח)

צריך להיות נאיבי בשביל להאמין,

הפוסל בממומו פוסל.

הרב הוא מצדיקי הדור, שרבים מצדיקי הדור חרדים לשמו.

והמעיזים לדבר סרה על צדיק, סופו לרדת חי שאולה

צדיקי הדור חרדים לשמופונפון

ורבים מתלמידיו נכבו ממנו...

דיקי הדור חרדים לשמו?אנונימי (פותח)

בס"ד

האם טרחת פעם ללכת לאיזשהוא מצדיקי הדור ולברר?

אני הייתי אצל שלושה גדולים באמת בישראל, גוללתי בפניהם את כל מה שקורה בחסידות קעניג.

ולא רק שלא חרדו לשמו אלא, אף אחד מהם לא הצמיד את התואר רב לשמו!

ואם תדע שאחד מהם אף אמר לשבור לקעניג את הרגליים כדי להפסיק את הרישעות שלו, מה תגיד?

הוא מפורסם וידוע אצל גדולי הדור כרשע שרק תאוות ממון מעניינת אותו!

"גדולתינו ותיקותינו יגלה משיח צדקינו"ד.לוי

לא סתם רבי נתן חיזק אותנו עם המשפט הנ"ל, לצערינו היום כבר כולם יודעים שלא כל מי שיש לו את ה"תואר" רב הוא באמת רב ולא כל מי שיש לו את התואר ברסלב, הוא באמת ברסלב...

וכמו שרבי ישראל בער אודסר הקדוש אמר לנו "ברסלב זה רק אמת!" מי שלא אמת, הוא לא ברסלב (גם אם הוא קורה לעצמו ברסלב...)

שכבר נזכה לגאולה אמיתית מהרה ועם המון רחמנות עלינו, אמן.

נ נח נחמ נחמן מאומן.

אמן כן יהי רצוןפונפון
ומי אמר שאתה אמת? גם על המשיח אתם תחלקו!אנונימי (פותח)
הכל כאן שקר!!!! כנסו דחוףduvidul

חברה, תקשיבו לי טוב טוב ותיזהרו באלף אזהרות!!!

לפני שאתם נכוים בגחלת ומשחקים באש אני מזהיר בכל אזהרה שאפשר

אל תשחקו באש, אתם באמת לא יודעים כלום

דבר ראשון אל תאמינו לאף מילה ואפילו לא לאלפית מילה ממה שמופיע בעיתונות המסריחה והמטונפת שלנו

שכולה מלאה רשע וממוסד רשע כזה יצא רק שקר (בעז"ה שכל עמי יחזרו בתשובה)

תאמינו לי , ראיתי כל כך הרבה שקרים בעיתונות בוודאות שזה פשוט לא יאומן, במיוחד כל הטינופת הזאת של להתעסק

בכל הפרשות המלוכלכות כביכול אצל הדתיים והרבנים!!

עובדה שאין לנו שום מקור נאמן של מישהו שמוחזק כאדם ישר על כל העניין הזה

רק הכל מידיעות ומערוץ אחד... תעשו לי טובה מה אתם מאמינים להם אתם יודעים כמה רייטינג זה נותן להם?

הם מחפשים את כל המקומות שיש ויכוחים וחיכוכים ומראיינים את מעוררי המדנים, והם יכולים גם לפברק דברים שלא היו

ולא נבראו, בעיניי ראיתי!!!

דרך אגב תזכרו את כל הפרשה שהיתה אצל הרב אבינר.. הכל שקר.. דרך אגב אני אישית מעורה בסיפור הזה (מכל מיני גורמים), גם למדתי בעבר בישיבה שלו, והמקור של כל הפרשה הוא במחלוקות וויכוחים שנפלו לאן שנפלו (וח"ו לחשוד ברב אבינר, למרות שיש עליו מחלוקת!!), ובכל מקור יש אנשים שמחרחרים מריבות ומוציאים דברים מהקשרם

ועכשיו הדבר הכי חשוב:

אני בעצמי ראיתי את הרב קעניג נכנס אל הרב ברלד ליחידות!! בעיני ראיתי!!!!!!!!

לא אמרתי שהרב ברלנד אמר עליו שהוא הכי צדיק בדור.. אדור אבל ראיתי אותו נכנס, וזה כבר אומר שכל מה שכתוב למעלה

שקר...

חוץ מיזה אל תשכחו שגם השמש של אלישע (שהיה פי שנים מאליהו הנביא!!) היה גיחזי... אי אפשר לדעת כלום

יכול להיות שהרב קעניג טועה בכל מיני דברים, יכול להיות שהוא לא יודע להנהיג

את הקהילה או שהוא תמים מידי או כל מיני דברים

ברור שיש בעיות אבל חס ושלום שמזה נשליך על רבנים ישר לפסול ולהתחיל לצווח מפורסמים של שקר

וכל מיני שטויות כאלה שאנשים בטוחים בעצמם ובגאווה שלהם

ורק הם זכו לאור האמת יחידי סגולה... וכל השאר הם מפורסמים של שקר

די!!!! תצאו מהסרט הזה!! זה לא הדרך של עם ישראל!

מי המציא את השטות הזאת שכל מפורסם ישר הוא שקר???????? אני לא יכול לסבול את הדבר הנוראי הזה!

זה לא הדרך של עמ"י איזה עין רעה, תמיד היו בעמ"י צדיקים ורבנים, בסוף תגיעו ח"ו לזלזל גםפ בגדולי ישראל

מדורות קודמים ח"ו, מה הקצות לא היה מפורסם? המהר"ל לא היה מפורסם? מי אתם שתשפטו אנשים שגדולים ממכם

אלף אלפים????

אז נכון שכתוב בזוה"ק וברבנו על מפורסמים של שקר שבדורות אחרונים וכו',

אז מה? אתם אל תהיו חסידים של הרב קעניג, אבל מי ביקש ממכם לשפוט? מה אנחנו יודעים בכלל? אסור לעשות

את זה זה ממש עוול (וכנ"ל לכל התופעה הזאת גם בנוגע לרבנים אחרים...) 

איפה האמת???אנונימי (פותח)
"הווי זהיר בגחלתן שלא תכוה שנשיכתן נשיכת שועל ועקיצתן עקיצת עקרב ולחישתן לחישת שרף וכל דיברהם כגחלת אש"

כל האנשים שכתבו כאן את כל דברי הלעז האלו שימו לב מה כתוב בפירקי אבות.כולכם קיבלתם הרבה מהרב הוא הציל אתכם בלי סוף וכעת אתם מרגישים מספיק גדולים וחכמים בשביל לפתוח את פיכם בצורה שרואים כאן?????מי אתם???מי שם אתכם לשפוט?????

בכל קהילה חרדית בעולם משתיקים מקרים כאלה וזה נוראי והנזק לילדים גדול!!!אבל....לדבר ככה על אדם שהוא תלמיד חכם,שנתן לכם כ"כ הרבה בחיים(ואני לא מדבר על אחיו)איך אתם לוקחים על עצמכם אחריות כזו???

24.000 חכמים וענקים נפטרו על שלא נהגו כבוד זה בזה...ומי אתם????

יש בנכם שקרנים כמו אותם אלה שטוענים שלא נגעו בסמים ואני ראיתי אותם במו עיני

יש בנכם כאלו שהחיים כ"כ רעים להם עד שהם מוצאים סיפוק בתחושת ה"שליחות" שמלווה את כל הליכלוך שאתם מפיצים

ישנם אלו ששכחו מה עשו בשבילם ולמען משפחתם בקהילה..

ולא,אין בנכם אנשי אמת!!!!!ה"אמת" שאתם טוענים להפצתה היא לא מתפקידכם לא מתפקידם של חסידי ברסלב הלומדים את תורת רבנו ויודעים שהתמימות והפשיטות זה העיקר ולא הפצת הרע והמכוער

אתם לא חסידים של רבנו אתם חסידים של הכבוד שלכם,של היצר הרע שלכם של המחלוקת של ביזיון תלמידי חכמים.

הילדים שלכם רואים הכל ויודעים שאתם מרמים ובא נראה איזה ברסלבים יצאו מהם

נקווה שצפת תתאושש וגם אתם תחזרו בתשובה ביחד עם הרבנים המאולתרים שלכם ותבנו לכם קהילה בדרך של אמת וכבוד ולא בדרכים בזויות שכאלה!!!!

ידיעה נוספתפונפון

מי ששמע על גד ליאור הזמר, מבין שמדובר באדם לא רע בכלל

אלא מאי?

הוא רינן על הנהגת רבו (קעניג) ומיד סולק, ומאז הוא סובל רדיפות נוראות

והנה בקיבוץ של קהילת קעניג באומן (מוצאי פסח) התאספו תלמידי קעניג והחליטו שהם בבואם לצפת מתאספים לעשות פוגרום בבית של גד ליאור. כפי שהם עשו כבר לאחד האברכים לפני כמה חודשים.

ברוך השם לא שמענו שהתוכנית התבצעה, מאחר והתוכנית התפרסמה בצפת...

לגבי מה שנאמר כאן על כך שקעניג נכנס לברלנד. לא הבנתי מה הוא רוצ ה לומר בזה, הרי כל פושע - אם יש לו 10,000 דולר מתקבל שם לברכה...

תבינו אחי ואחיותי,

אין כאן התנצחות מול רבנים, בשביל לבזותם או משהו כזה... (למרות שלפי רבנו זו מצוה לבזותם) אלא מדובר כאן בתהליך של גאולה, כי ברגע שעם ישראל יתנתק מהרבנים, אז תבוא הגאולה מיד!!!

תגובה לפונפוןduvidul

פונפון יקר תסלח לי על הבוטות אבל אתה עם הארץ גמור שלא למד תורה מימיו (חוץ מספרים של ה"הסבא"...) ואתה מדבר בחוצפה ובגאווה, אתה בטוח שאתה יודע הכל וחוץ ממך כולם טפשים ואתה יותר צדיק מכל החכמים שבדור ורק אתה יודע להבין את רבי נחמן ויודע מה הפירוש של מפורסמים של שקר.. ובעינך ככל שלרב יש יותר זכויות והוא מחזיר יותר אנשים בתשובה ככה הוא יותר שיך לס"א רח"ל.. אתה מטומטם!!!! אתה יודע בכלל מה זה "והעמידו תלמידים הרבה"? תתחיל ללמוד קצת תורה גוועלד!!!אני ואפסי עוד!! מי אתה בכלל? חתיכת אפס, תצא מהסרט שלך ותפסיק לבזות תלמידי חכמים שלא תרד חלילה ביגון שאולה ח"ו! (ואנינ אומר את כל זה בלי קשר לרב קעניג ספציפית שאין לי שום מושג מה הולך שם ואני לא מוכן לדבר על דברים שאני לא יודע באמת בפרט שת"ח לא הביעו את דעתם בנושא. מה שבטוח לתקשורת אני לא מאמין, גם לא לנערים קלי דעת...) תתחיל ללמוד ש"ס תראה מה זה דעת תורה, תיכנס קצת למושגים, תלמד מה זה ענווה.....

אני מוחה בתוקף על חילול ה' הנוראי הזה של הטרנד הזה שרץ בזמן האחרון בשם ה "מפורסמים של שקר"...

וכל מי שיש לו חלק בזה שיעשה חושבים טוב טוב עם עצמו ויראה שהגאווה הזאת לא נובעת מכל מיני דברים אחרים ואני מעדיף לא לפרט...

וכנס גם לקישור הזהduvidul

http://2424.co.il/news_read.php?n_id=31&cat_id=4&tmp=862

למרות שזה לא יעזור יותר מידי כי אתה כבר יודע הכל אז לא משנה מה אחרים יגידו אפילו גדולי תלמידי החכמים, אפילו הנכד של מוהרנ"ת... אוי אוי אוי לאן הגענו והכל בשם רבי נחמן...... כן רק אתה תגאל את העולם כי אתה גילית את הסבא...

בכלל למה ה' ברא עולם? למה הוא ברא תורה כ"כ עצומה? למה ברא אין סוף של חכמה וטהרת המידות וספרי מוסר והתעלות ועבודת המידות ותורה שבעל פה שעוברת מדור לדור דרך תלמידי החכמים שהם מחזיקים את העולם? היה יכול לברוא את הסבא ואותך וזהו (וגם את הפיתקא)... שלום רב לאוהבי תורתך ואין למו מכשול

ותקרא גם את זהduvidul

"רבי נחמן מברסלב היה אומר שעדיף לקמט את הליקוטי מוהר"ן מאשר לעבור על סעיף אחד בשולחן ערוך".

אני מציע שכל אחד שמתחיל להביע דעה על כל מיני רבנים שמקפידים על קלה כבחמורה ועמלו בתורה כל חייהם, שיבדוק את עצמו טוב טוב אם הוא מדקדק בכל הלכות השו"ע (אני מקווה שלפחות עברת על השו"ע פעם אחת בחייך...)

גדולה תורה שהיא נותנת חיים לעושיה, וגדול כוחה של התורה להדריך את האדם בדרך הישרה, ועיין בתוס' סנהדרין על מי שנכנס לישיבה..

ועוד הערה חשובהduvidul

מעשה: שהיה רופא והיה לו תלמיד העוזר לו. וברבות הימים ההמון עם התחילו לעשות עסק ופרסום מהעוזר יותר מהרופא, עד שהוא נתפרסם בעולם ונתכבד יותר.

ופעם אחת עשה המלך סעודה וישבו כל אחד לפי כבודו, וישב התלמיד העוזר קודם ואחר כך הרופא.

ענה הרופא ואמר: אתה הרי כן יודע את החילוק ביני לבינך!

ענה ואמר אליו: אל תיפול בדעתך ואל יהיה לך חלישות הדעת, כי כן מנהג העולם שבכל דור ודור, תשעים ושמונה אחוז אינם יודעים מן האמת, והשני אחוז יודעים.  

עד כאן ציטוט של פונפון.

אז מה רצית להגיד? שכל הרבנים הם ה98% ואתה מהשני אחוז? אה נכון.. מה נשמע?

מה הקשר של הציטוט הזה בכלל? הכוונה היא שכל העולם לא יוטדע מרבנו וגם הצדיקים שבדורו (ובדורנו) לא זכו להשיג. מה הקשר לביזוי ת"ח? אני לא יכול לסבול את הגאווה שלך!! תלך בדרך של רבנו! רבנו היה עניו וצנוע ומעולם לא ביזה שום אדם בעולם בטח שלא ת"ח! וכן דרכם של כל תלמידי רבנו בכל הדורות!

עד מתי תרבו תדברו גבוהה גבוהה יצא עתק מפיכם???

רבנו הרחיק אותנו ממפורסמים של שקר כדי שנתקרב אליו שהוא היה טהור מכל שמץ כבוד וגאווה אבל לא כדי שנהיה גאוותנים בעלי לשון הרע ובעלי עין הרע!!

בכלל כל הציטוטים שלך לא קשורים ותצא כבר מהסרט שלך, ומפורסמים של שקר זה מי שרודף אחרי הכבוד ולא מי שבורח ממנו (אבל שכחתי שאתה בוחן כליות ולב ואתה יודע בדיוק כל אחד מי רודף אחרי כבוד..)  לך תבדוק את עצמך אם אתה נקי וטהור מכל שמץ כעס גאווה וכבוד ותלמד קצת מסילת ישרים... ואחרי זה תתחיל לדבר גבוהה גבוהה

כאילו רבנו אמר שאסור להחזיר מאות ואלפי יהודים בתשובה ולזכותם לחיי העולם הבא..

רבנו אמר לברוח מכבוד, וכל אחד ואחד צריך לבחון את הלב שלו ולבקש אמת, ולא לעשות אשמנו בגדנו על הלב של השני!!

ועוד אתה מעיז להגיד שאתה מלכלך על כל הרבנים שבדור כי ב98 אחוז אתה צודק וזה עדיף לך להרחיק את האנשים מהם.. גוועלד!! שומו שמים וזעקי ארץ על חילול כבוד ה' ות"ח העוסקים בתורה הקדושה לשמה ומעמידים תלמידים הרבה!! לך תלמד קצת בש"ס מה שכתוב על מי שזוכה ללמד תורה ברבים.. אין מחילה ואין כפרה על חילול כבוד ה' הזה

ותדע לך שדווקא בשם רבנו עלולים לתלות בוקי סריקי ח"ו את הדברים הכי גרועים רח"ל

אני מקווה שאתה לא דוגמה לתלמידים של ר' ישראל זצוק"ל כי כתוב שלפי התלמידים ניכר הרב..(צא ולמד וחפש אנשי טהרה בדורנו טהורי עניים ושאל מי רבם...)

אני לא מתכוון ספציפית לנושאduvidul

של השרשיר הזה, ואני באמת לא יודע כלום על הקהילה בצפת ועל הרב שלהם

אבל אני נזעקתי כששמעתי זלזול בת"ח בפרט על קדוש אלוקים (לא אפרט...) רק אז הבנתי שהכל זה שקר וגאווה, מילא כשדיברת על הרב קעניג חשבתי שאולי אתה באמת יודע והיית שם ודיברת עם עדויות ממקור ראשון אנא ערף, אז שתקתי כי אני באמת לא יודע ושהאחריות תהיה עליך (אני לא בטוח שאתה באמת גר בצפת)

(דרך אגב גם אם יש פגמים בקהילה כלשהי זה לא אומר שהרב שלה הוא ח"ו רשע, אלא אם התברר בבי"ד של תורה במעמד 3 רבנים כדין ההלכה, והבי"ד פוסק חרם או נידוי או הרחקה מהרב הזה, או רב שיצאו עליו שמועות רעות והעם מרננים אחריו [עיין ברש"י ובפוסקים ובשו"ע מה הכוונה, שיוצאות עליו שמוועות רעות שחוזרות ונשנו בעניינים מסויימים ועליו ספציפית, אקיצור עיין בפוסקים]. אבל כל עוד זה לא כך אסור על פי דין תורה לעשות את מה שאתה עושה, אלא אם כן באמת חקרת ושאלת ואתה יודע בלי שום פקפום ולא בהסתמכות על התקשורת, וגם אז רק להרחיק מהקהילה אבל לא לבזות את הרב. אבל אתה בכלל לא איכפת לך משו"ע. אתה לוקח מרבינו רק את מה שנוח לך, בשם היצר הרע שלך שרוצה חיים קלים. אתה שוכח מה שרבינו אבל על כל פסיק של סעיף בשו"ע...)

אבל כשהתחלת לדבר על צדיקים אחרים, בפרט על קדוש ועליון, עמדתי לשבור את המחשב!!!!!!!

די לקלקול הנוראי הזה, בשם ה' חידלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה מה שנקרא "פושעים יכשלו בה"...רוצה להתבודד

לא כל מי שקורא לעצמו ברסלב הוא באמת הולך בדרך האמת של רבנו.

duvidul, אשריך על הדברים, באמת 'ניכרים דברי אמת'.

והדבר הראשון שאמר רבנו בעניין התחזקות, זה קודם כל, כשאדם רוצה להיכנס בעבודת השם, הוא צריך להיות חזק בהלכות. שלא משנה מה יעבור עליו, הוא ח"ו לא ייכשל.

אני מכיר הרבה חבר'ה שחושבים שהם ברסלב, אבל בעצם הם לוקחים רק את מה שנוח להם, ומה שכיף להם. מה שבא להם. על כל השאר הם מוותרים.

רבנו מסר נפשו על לימוד תורה, והרבה לדבר על עניין לימוד תורה. רבנו היה ענוותן, ולא ביזה בחזרה את כל החולקים עלו(וכפי שאתם יודעים הרשימה שלהם היתה ועודנה ארוכה). הדרך של רבנו זה דרך של כבוד ודרך של אהבת הבריות, ק"ו אם מדובר בתלמידי חכמים שמי אנחנו שנשפוט אותם, לא הגענו לרבע ממה שהם הגיעו. רבנו גם דיבר בפרוש על העניין של ניבול פה ודיבורים גסים,

אבל מה?

כל זה טוב ויפה כשזה נשאר כתוב בספר. חבל חבל חבל שאנחנו מחללים כך את שם הצדיק.

במקום לעשות לו ולבורא קצת נחת רוח אנחנו מרבים בשנאה, תאווה, גאווה, כבוד, ומחלוקות.

יהיה רצון שהקדוש ברוך יחזיר את כולנו אליו, ויראה לנו, לכל אחד ואחד, את השביל שלו בעבודת השם יתברך ויתעלה שמו.

יישר כח מתבודד!!duvidul
רואים שאתה רוצח!!!פונפון

אני מקוה לא ליפול לידים שלך!

לא אכפת לך ששיחקו באיברי מין של ילדים... לא אכפת לך כלום... העיקר לכלכלך על בן אדם שאתה לא מכיר...

אם חשבת לשבור את המחשב שלך, מן הסתם שברת לאשתך את הפרצוף לא פעם אחת...

אתה נשמע כמו קנאי ממשמרת הצניעות שמוכן לשבור לאנשים את העצמות...

במקום לחשוב על הדברים אתה מקללduvidul
חבל
אני בטוח שהסבא ז"ל לא היה מתנהג כמוךduvidul

מעולם לא שמעתי שהוא היה מדבר בצורה כזאת או מוציא לעז על רבנים

אבל הוא בטח לא צפה לאן יגיעו בשמו

חבל

ר' אלעזר בן רשב"יduvidul

לאחר מותו גופו נשאר שלם, אבל יום אחד יצאה תולעת מאוזנו, והוא בחלום לאשתו ואמר לה שזה משום שהוא שמע פעם ביזוי ת"ח ולא מחה כמו שראוי לו! (הוא מחה, אבל לא מספיק לא כמו שראוי לו... תראו לאן זה מגיע)

וכשכתוב היזהר בגחלתן שלא תיכווה שנשיכתן נשיחת שרף ועקיצן עקיצת עקרב וכל דבריהן כגחלי אש (אבות), זה לא מליצה...

מי שחושב ח"ו שעזב ה' את הארץ ואין בדורנו ת"ח ושרבנו התכוון לזלזל בכל מה שחוצה לו ח"ו זה הפך הפכים כל בתורה כולה זה דיבורי בוקי סריקי שתולים הבלים ברמנו שלא לשם שמים וה' הטוב יכפר

אני מקווה שירא הציבור וישפוט באיזה דרך ישכון אור (גם אם יש אזנים שכבר אטומות לצערי)

ונשוב לדעת תורה לשמוע לזקנים שבדור כדרך אבותינו הקדושים ודרך עמ"י מדור דור, ויפסק ביזוי כבוד ת"ח שהוא כבוד שמים

(נ.ב. אין בדברים האלה שום התייחסות לפרשייה שהייתה בצפת כנ"ל, לענ"ד מי שלא חקר ודרש ושאל היטב ע"פ דרכה של תורה אסור לו באיסור גמור לדבר על זה)

הלוואי שנזכה להחזיק בדרכה של תורה בתמימות ובפשיטות כרצון ה' ורצון "הצדיקים האמתיים שבדורנו... ושוכני עפר קדושים אשר בארץ המה (כולם!)"

חזק מאד דוידול!!חזק ואמץאנונימי (פותח)
מתי תבוא הגאולהduvidul

"תבינו אחי ואחיותי,

אין כאן התנצחות מול רבנים, בשביל לבזותם או משהו כזה... (למרות שלפי רבנו זו מצוה לבזותם) אלא מדובר כאן בתהליך של גאולה, כי ברגע שעם ישראל יתנתק מהרבנים, אז תבוא הגאולה מיד!!!"

הגאולה תבוא כשעמ"י יזכו לענווה, כי בלי ענווה אין כלום!!...

לפי רבנו מצווה לבזותם... והוא עוד חושב להביא את הגאולה..... מצווה להתרחק מהם לא לבזותם!!! לבזותם זה מצווה שאתה המצאת ואתה תולה אותה ברבינו, וגורם חילול ה' שלא יסלח, שאנשים אומרים כך נראים תלמידי ר' נחמן שכל אחד מבזה את השני?.. גוועלד

מצווה לבזותם..? אולי מצווה גם לבזות את הבעש"ט ואת המגיד וכל האדמורים תלמידי הבעש"ט ח"ו ח"ו? או את ארבי מליובויטש? בטח הוא מפורסם של שקר ורק אתה יודע.. אולי מצווה לבזות את הגר"א ח"ו? הרי זה הפך הפכים ההפך הגמור ביותר מכל הדרך של רבנו!! חזור בך!!! הרי זה בדיוק כל העניין של החסידים שהיו מקבלים עלבונם בשתיקה ולא השיבו לדברי ה"מתנגדים" (כידוע הסיפור על האדמו"ר הזקן והגר"א), הרי זו איגרת הבעש"ט המפורסמת ששלח לתלמידיו (מכיר?), זה היה ההבדל בין החסידים למתנגדים וכל האדמורי"ם הדגישו דרך של ענווה ועבודה עצמית. זוועת עולם איך עיקמתם את רבנו ולאיזה מפלצתיות הגעתם ממנו!! דרך אגב גם תלמידי אור שבעת הימים רבנו הבעש"ט זיע"א בעצמם נהגו אדמורות, וחלילה לזלזל בכבודם.

הנביא מלאכי שחתם את דברי כל הנביאים חותם בפסוק: "זכרו תורת משה עבדי אשר ציויתי אותו בחורב על כל ישראל חוקים ומשפטים"!! זכרו תורת משה עבדי. רבנו לא בא ח"ו לחלוק על כל הצדיקים הקדושים והטהורים זיע"א, רק נתן לנו דרך מיוחדת למי שיזכה להידבק בו, שאם יזכה להידבק בו לא יצטרך לשום ת"ח כי רבנו זיכה אותו לאש שלי תוקד עד ביאת משיח זהו! לא לבזות ת"ח ח"ו ! זה לא מצווה להיות עם הארץ, רבנו רצה שנהיה צדיקים ולמדנים ונדע ש"ס ושו"ע ונהיה בעלי מידות לתפארת עמ"י והכל בפשיטות ותמימות, זה מה שרבנו רצה מאיתנו

רק אל תנסה לרצוח אותיפונפון
אם כל חברי האתר משאירים אותי מול חכמולוגים שיודעים לדגלם הלכות ומאמרי חז"ל וסיפורי אדמורים, ולא אכפת לכל חברי האתר מכך שהותר דמי, אז אני מרגע זה והלאה לא מתייחס יותר. את שלי עשיתי ומקווה לא להפגע בגופי. ומאחל לכולכם שהילדים שלכם והקרובים לכם לא יפלו לידיים של מאפריונרים ופדופילים בהשגחת הבד"ץ.
אני באמת לא מתכוון להמשיך בנושא הזה, אלא אם כן יהיו כאן כמה גיבורים שידברו אמת.

לגבי מה שאמר המאיים ברצח שנכנס לפה, לגבי הסבא, אז אולי כדאי לכם לשמוע שיחות של סבא ולקרוא מאמרי רבנו שלדבריהם העניינים הללו הם פשוטים וברורים, ואין בהם שום רצון להתנצחות אלא לגאולת ישראל שכל העיכוב שלה (כולל רציחות ואסונות ופוגרומים ושואות וכו') הכל בגלל המנהיגים שחושבים שהם יכולים לעזור לנו ומסתירים מאיתנו את האמת וכו'.
תעכבו תעכבו, תעיינו בדברים בלי פחד. היום "רב" זה תואר, אבל אתם שאינכם רבנים יתכן מאוד שאתם יותר צדיקים מהם (אפילו שהמעשים שלכם פחותים משלהם אבל יש לכם רצונות ומניעות יותר מהם ואתם יותר סובלים בנפש מהם וכו' וכו') וגם אם אתם לא צדיקים גדולים אבל לפחות אתם לא רשעים, כי אתם לא מנהיגים שמטעים את העולם וכו' ויש בכם נקודות נפלאות הנקראות "נקודת הצדיק" והיא חזקה מאוד, ולכן אתם לא צריכים להתבלבל מכל מיני תוארים, תקחו את העיצו של רבנו בעניין ההתבודדות ותבקשו רק אמת ואומץ ואל תנסו לבקש להיות מישהו אחר, וכך תתחזקו בנקודת האמת והצדיק שלכם ותראו שאין פחד כלל, ויש בכוחכם להביא את הגאולה.
כשיפתחו השמים, אז כולם יראו את האמת. וכמה מאיתנו יהיה להם בושה גדולה על כך שהם ישבו בשקט והמליכו מנהיגים שמטעים את העולם, ויותר בושה וצער יהיה לכולנו על כך שיכולנו אנחנו בעצמינו להביא את הגאולה תכף ומיד אם רק היינו משתחררים מהם.
אני פונה אליך חבר יקר, אתה שקורא את הדברים: תחשוב בעצמך, אילו היו נותנים לך להיות מנהיג לכמה ימים, למשל לשבת על הכסא של הראשון לציון או של ראש הממשלה, לא היית מביא לנו גאולה מזמן? אז למה הם לא הביאו את הגאולה, אחרי כל כך הרבה שנים של כח ועוצמה וכסף? כי הם דאגו רק לתחת שלהם!
אני מבקש סליחה אםduvidul
הייתה בדברי פגיעה
כוונתי היתה על הזלזול בכבוד תלמידי חכמים בלבד ולא שום עניין אחר

"שמעתי פעם דיבור מרבי אברהם ב"ר נחמן, בהקשר לתורה שרבינו מדבר מ"מפורסמים של שקר" - שכל אדם צריך לומר זאת על עצמו: שאני לא אהיה מפורסם של שקר! שלא אניח שייתפס בי שום פרסום של שקר".

(http://www.breslev.org/pages.php?subaction=showfull&id=1204477064&ucat=36

קצת הבנת הנקראאנונימי (פותח)
הוא כתב שאין לו שום דעה בעניין הסיפור שהיה בצפת, הוא מוחה רק על הגישה הנוראית שלך. אתה בעצמך מודה שאתה לא יודע לצטט מקורות חז"ל וכו', אז באמת כדאי שתתחיל ללמוד קצת לפני שאתה פותח את הפה, וכדאי לך מאוד להסתכל בשו"ע יורה דעה סי' רמ"ג ס' ו' והלאה, אני מקווה שזה יעורר אותך לתשובה (כידוע הרמב"ם אומר שאדם חייב לעשות תשובה גם על דעות רעות). לידיעתך, הגמרא אומרת בשבת קי"ט "לא חרבה ירושלים אלא על שביזו בה תלמידי חכמים" והדבר הזה נכון לא רק מבחינה רוחנית אלא גם מבחינה היסטורית יבשה, למי שמבין בזה קצת.
מצוות "לא תסור" היא אחת המצוות החשובות בתורה, רוב הדינים וההלכות שיחש לנו היום נובעים רק מהמצווה הזו. כל היהדות מבוססת על שרשרת של קבלה מדור לדור. אז פתאום קם ילד ומחליט למרוד בכל הממסד הרבני ובכל גדולי ישראל. רוב הכופרים הגדולים שיצאו מעם ישראל יצאו בדרך כזו, וכדאי ללמוד קצת היסטוריה בעניין הזה. הדבר הזה הוא דבר מסוכן מאין כמותו, ומזה יוצאים בסוף כל הקלקולים הכי גדולים. אתה עושה דבר מסוכן מאוד, לוקח אמרות וציטוטים בודדים, מפרש אותם איך שאתה רוצה ומוציא מזה דברים נוראים. זה קרוי בשפתנו- מי שקרא ושנה ולא שימש תלמידי חכמים (במקרה שלך נראה לי שאין אפילו את ההתחלה), ומזה יוצאים לתרבות רעה. תורה נקנית בלימוד מפי רב. ואני לא בא "להתיר את דמך" או להילחם בך (לפי השורות הראשונות שכתבת זה מה שאתה חושב), רק למחות על דעות זוועתיות כאלה. ושוב, יכול להיות שבעניין צפת אתה צודק, אני לא יודע. 
ההודעה הקודמת מכוונת לפונפוןאנונימי (פותח)

ודרך אגב אני לא רוצח אותך אלא מוצץ את דמך ומשתמשduvidul
בו לאפיית מצות בפסח, אז בבקשה אל תקרא לי רוצח תודה
טיפש שבעולם איפה כתוב שרבינו צוה לבזות???????????אנונימי (פותח)
אני אדין לא שמתי מה היה בצפת לגבי ברסלב?רבי נחמן
על זה כתבו את כל השרשור...duvidul

חפרתם ומיציתם אולי חלאס?yaar

מישהו יכול לפרש לי אתduvidul
הפסוק רוממות אל בגרונם וחרב פפיות בידם?...
(מי שבין הבין...)
כנראה גם אצל רבי נחמן אפשר להגיע ככה מה נעשה עוד
מה יש להגיד

משתמשים בשם ברסלב!אנונימי (פותח)
בס"ד
 כמה שקרים יש בעולם ,
אצל אחד נ נח זה חילול ה' אצל השני רבנים זה "חילול ה'" ו"חילול שם רבינו" (ה' ישמור)
אתה כל כך צודק שבא לבכותduvidul
כולנו צריכים לעבוד על זה וחזק, כי המצב באמת בקנטים....
אתה ממש צודק, אני אוכל את עצמי 
איך אנחנו מעיזים לקרוא לעצמנו ברסלבים אם אנחנו כל כך רחוקים מזה??
(אפילו מהתורה הכי פשוטה ובסיסית של לדון לכף זכות!!),
זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות! זה חילול נוראי של שם הצדיק אם אני ברסלבר!! זה חילול השם נוראי
די חשבתי שרק אצל ברסלב אמצא צדיקים, בכל העולם הסתובבתי, עכשיו גם התקווה האחרונה שלי הלכה, כנראה ברסלב זה לא זה אם ככה זה נראה ברסלב, חשבתי שאני ימצא אמת, שאולי אני עוד ימצא אנשים שמבקשים את האמת מכול הלב, לא יודע, משהו אחר, כאילו, משהו אחר מכל העולם הזה, חשבתי שלפחות פה אנשים לא מדברים אחד בפה ואחד בלב כמו כל העולם אלא מה שהם באמת, אבל אני לא מצליח לראות את זה ואני שבור, רציתי למצוא דעה אמיתית, אמת של דעה ולא אמת של טיפשות לא סיסמאות בלי לב, אבל אני לא יודע... ככה זה ברסלב? לאן אלך עוד? כשקראתי סיפורים על ברסלב של פעם על רבי נחמן ורבי נתן וכו'.. והבעש"ט וסיפורי צדיקים.. חשבתי אולי עוד נשאר דבר כזה בעולם.. הלב שבור, אולי יש עוד מישהו בדור הזה שכן יכול להכיל הכל, לקחת את כל העולם על הכתפיים, אוף איזה עולם מסובך, למישהו באמת מפריע שהעולם כל כך מקולקל, למישהו מפריע השקר, מפריע עד שבא למות כבר? אולי יש עוד מי בדור הזה שבאמת מרגיש את כל הכאב העצום שאי אפשר להכיל, שעוד יש לו אמונה שאפשר לתקן הכל שהוא יודע

אני לא קורא לעצמי כרגע תלמיד של רבנו, בפירוש לא, כי אני יודע כמה זה לא נכון.. מה שבטוח אסור לנו להתייאש כי יש עניין אחר לגמרי
כל מה שאתה אומר זה אמיתי, ובאמת היה לנו יותר קל אםרוצה להתבודד
הצדיק היה פה בדיוק להגיד לנו אמת בלי שכל אחד יסלף אותה, אבל מה לעשות והוא דואג לנו ממקום אחר שאנחנו לא יכולים להבין כלום...

אנחנו צריכים כל הזמן להתפלל על גאולה, ישועה, אמת. אבא אני רוצה אמת! תעיף ממני את כל השטויות שמסביב, את כל הקליפות, את כל הבלבולים, כי כל זה זה רק בלבול אחד גדול. אנחנו צריכים לדעת שאנחנו לא מבינים כלום ותלויים לגמרי בהשם יתברך.
ולבקש מהשם אבא יקר, זכה אותי לקיים את העצות של הצדיק באמת, כפי כוונתו האמיתית, ולא כפי שאנשים סתם ברחוב רואים אותם.

באמת!!
אבא תרחם עלינו.
כל הזמן לבקש רחמים, רחמים.
ותדע לך שלכולם עוברים הבלבולים האלה שגם ברסלב זה לא, אבל הכל שקר. זה בשביל להרחיק אותך מהתכלית ומהשם יתברך. היצר הרע רואה שרבנו קרב אותך, וברסלב זההאמת בשבילך, אז הוא בא אליך ומכניס לך שטויות לראש כאילו גם זה לא טוב.
אז מה כן טוב?
אל תתן לו לייאש אותך, אל תתן לו להפיל אותך. תגיד לו: סע. סע מכאן.

והשם יהיה בעזרך.....
הלו חברי'ה קצת שיחררתי לכם את הרסןפונפון
וגילתם לנו שהמצב שלכם כל כך אבוד... נואשים ומיואשים?
חבל לי עליכם
אם תרצו נוכל להתחזק ביחד בשרשורים אחרים ולהתברר באמת

תודה אבאלה שחבל לך עלינו...duvidul
אבאלה, אתה יכול לעור לי? כי אני רואה שאתה יודע את האמת שאף אחד לא יודע
הלוואי שכל העולם יזכו להידבק בך
ודרך אגב תודה ששיחררת לנו את הרסן, כי ממש חיכינו לך
אולי תוכל לחזק אותי בשרשורים אחרים?

סליחה על הבוטות, אבל לא יכולתי להתאפק...........
פונפון אתה מכיר מישהו שהמצב שלו לא כ"כ אבוד?רוצה להתבודד
אנחנו כולנו מלאי חטאים, עוונות, חולאים.
רבנו ירפא אותנו. השם יסלח לנו.

אנחנו לא מתייאשים.
אנחנו מודעים, כואבים, מתפללים לטוב שיבוא.
אגב, מבסוט חזק על השם שלךפונפון
יש אחד שקרא לעצמו "מתבודד" ואצל אנשי רבנו ההתבודדות היא דבר סוד שאף אחד לא יודע. ולכן הסבא לעג על מפורסם שכולם יודעים עליו שהוא מתבודד שבועות וכו' ואמר עליו שאשתו מספרת את זה וכו'.
אבל אתה קראת לעצמך "רוצה להתבודד" וגם מהתגובה האחרונה רואים שיש לך רצונות חזקים, מה להגיד לך, אשריך מה טוב חלקך, עצם הרצון הוא כבר התכלית. את הרצון אף אחד לא יקח לך. העיקר הוא הרצון.

אהלאן שלום לכולם!אנונימי (פותח)
אז מה? יש עוד כאלו שטועים\מטעים,(מחק את המיותר)!אנונימי (פותח)
בס"ד,
נו, אז טיעון כמו "זה קורה הרבה אצל החרדים"," בכל ישיבה יש פדופילים"
או יותר יצירתי " בכל תלמוד תורה יש פדופילים" 
האם באמת שומעות האזניים של מי שאומר זאת, או גרוע מכך חושב כך,
את מה שפיו או ליבו אומרים?  לא ניראה לי, אלא אם כן איבד את דעתו לגמרי!!!
לא ניראה לכם מזעזע שמי שאמור להיות אור לגויים, נהיה חושך לעם ישראל?
 לא ניראה לכם מזעזע" שאנשי תורה "( איבכי עלינא) הם הם שפוגעים בילדי ישראל?
אם זוהי מסורת ישראל , לא פלא שעדיין אנחנו בגלות! הרי אלו הם מעכבי הגאולה!
שיקום הורה שפוי אחד ויאמר לי בפירוש שלא אכפת לו, שילדיו יחיו בכזאת סיטואציה!!
ריבונו של עולם : אין שום בעיה לתבוע אותי על הוצאת דיכה או לשון הרע,,
 אז אנא!!!  משפ' קעניג המושחתת , יש אפשרות הרי לזהות אותי , אז תגישו תביעה נגדי!
אחד משלושת האחים קעניג שיעמוד מולי במשרד חקירות פרטי, מול פוליגרף ושיתמודד איתי!
וכלכד שיתפרסמו התוצאות .  אל חשש אני יודע שזו מישאלה שלי בלבד , אינני חושב שהם ייענו לקריאה!
יש להם עוד הרבה ממה שכבר התגלה, שהם פוחדים שיתגלה.
אני אומר בוודאות שאנשים אלו לא ראויים כלל לבוא בקהל!
ממגורשי קעניגאנונימי (פותח)
זה גם פשע לבטל את הטענות נגד קעניג בצורה כזאת
האמת יצאה לאור
אחחחחחחחחחחאנונימי (פותח)
undefined
הלוואי שינעלו כבר ת'שרשור הזה....*ים*
הוא פה כבר כמעט שנה!
חחח בדיוק ראיתי ת'שרשור ובאתי לנעולנ נח זה הכלאחרונה
בס"ד בר"ה

אבל לפני זה אמרתי ניכנס נראה מה ההודעה האחרונה שכתבו חחח ובאמת חבר'ה חאלס לדבר פה על אנשים רבנים יצורים וכו' כל היום אפשר להשמיץ פה רק ערבים נאצים וכו' שזה בעצם אותו דבר אז בע"ה שיהיה ישועות!!!
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך