בס"ד,
חובשת,
אני ממש מברכת אותך, את פשוט מקסימה, היום ניכנסתי לפורום וראיתי את הגודלות והאצילות שבדבר, ממש מרגש אותי.
אני אישית אם בין היתר לבחור בת 23.5. מזה מתוק, אציל עדין, צדיק, איסטתי, ומה לא בעצם ???,הבעיה היא הייתי רוצה לתת את שמו לתפילה, אבל עקב בעייתו, אינני יכולה להתפלל, וכך המצפון שלי לא יתן לרשום את שמו, כי אני רוצה אישית להתפלל חזק, בינתיים אני מבקשת המון בנירות ומדברת עם בורא עולם, אבל תפילה, שנה שעברה, היתה יותר אינטנסיבית לשם הענין הז.
ובכל אופן, הוא עבר מה שעבר, ונושא על כתפיו כאבי נפש נוראים, הדבר הכי מפחיד אותו, שהוא בגלל מה שעבר (התעללות חברתית קשה ועוד) ממש רוצה להתחתן כמו כל בחור אחר, אבל מחפד שזה לא יהיה, והוא ממש נורא מוטרד מכך,
ואני מאד אוהבת את ערוץ 7, ואת הנוער המקסים הזה, ואת כולם בקיצור. וממש מחפשת להתפלל עליו, הוא מרגיש שהחברה לא אוהבת אותו, ולא צריכה אותו, חסך חברתי, והוא צריך להשלים זאת, ולדעתי, רק אהבת שידוך תרפא אותו, ובתוך אימו אני אומרת, זו שתהיה רעיתו, כלתי לעתיד, אם היא "בינאדם טוב" - כמו שאומרים, תהיה מאושרת,
ואותה... את אותה אחת אנו מחפשים, ועליה אנו מתפללים.
לדעתי, כל עוד בני היה בחור חזק נפשית, היה שלי לבד, ומאחר ועבר חיים קשים מאד, והחברה עשתה את מה שעשתה, הוא שייך לכל עם ישראל.
אז אנא, שנסו עבורינו מותנאים, ללא תפילה (שלא אוכל לשאת עול עליה) לעזור לנו למצוא עבור הבן היקר שלנו את השידוך המתאים לו, אהיו שליחי הבורא.
תודה לכולם