הבהמה חסרת האופי (אני) מנסה לרדת את 15 הקילוגרם העודפים שלה,
בשביל להיות על הגבול העליון של הבי-אם-איי התקין,
כי זה כבר מוגזם ולא בריא ואני ממש מפחדת שיהיו לי צרות בהריון הבא.
לכן קניתי בשוק בתפזורת פתיתי סויה גדולים שכונו בשם גולאש סויה
(עלה 28 שקל לקילו, כמו בקר קפוא ברמי לוי , זה הגיוני?)
השאלה היא, מה בדיוק עושים איתם?
כמה זמן צריך להשרות קודם?
יש למישהי מתכונים בשבילם , מוצלחים, קלים מאוד להכנה, ולא עתירי שומן וסוכר ?
מישהי יודעת כמה זה צריך לעלות ברגיל? קניתי אותם בתבליני השוק במחנה יהודה שהם לא הרבה יותר יקרים מאחרים ונקי ומסודר אצלם כמו חנות ממש, לא כמו בסטה בשוק אז אם עולה שם רק קצת יותר,
זה שווה לי... השאלה היא אם לא הייתי מוצאת במקום אחר פתיתי סויה גדולים במחיר נמוך משמעותית ואז זה כבר לא ממש משתלם..
למי שיש מתכונים קלילים ומוצלחים למאכלים דלי קלוריות ומשביעים , אז אשמח אם תכתבו בשירשור הזה.

)
)
