מחנכת כיתה ד מרגישה כמו גננתציפור

עכשיו זה חרם על אחת הבנות... יש למשהי רעיון איך אפשר לטפל בבעיות חברתיות תינוקיות שכאלה...

מתנצלת מראש אם אהיה קצת ביקורתיתכאן בונים

צורמת לי הצורה שבה את מנסחת את הדברים. בעיות חברתיות בכיתה ד' לא מצביעות על 'תינוקיות'. הפוך.

תלמידים בגיל הזה נמצאים בשלב בו הם מגלים את הכוח שיש בחברה: את המעמדות והלחץ החברתי וכו'

הם רק חסרים את המיומניות והערכים להתנהלות נכונה.

זה התפקיד שלך. לכן קוראים לך 'מחנכת' ולא מלמדת.

אני מאד מקוה בשבילך ובשביל תלמידותיך שאת לא מזלזלת בהן ובמצוקות החברתיות שלהן.

חרם חברתי הוא דבר חמור ביותר שמצריך טיפול מידי. 

יש כאן טווח קצר וטווח ארוך.

בטווח הקצר- יש לטפל במוקד החרם. בטווח הארוך- המטרה תהיה שיפור אקלים הכיתה באופן כללי.

ממליצה לך לגשת לאנשי המקצוע בבית הספר: ליועצת, פסיכולגית,סגנית, מנהלת.

מי שהכי נעים ונכון לך ללבן איתו התמודדויות כאלו.

בהצלחה רבה!

( לא חושבת שנכון לייעץ לך במסגרת הפורום רק אוסיף שהכיוון במקרים כאלו הוא לפעול ולא לדבר.

ילדים מבינים מעשים, לא הטפות, בנוסף, מציעה לך לבדוק את תחושתיך האישיות כלפי ה'קורבן' - האם את מרחמת עליה?

היא דוחה אותך? מכעיסה? מייאשת? יש לאינטרקציה שלך עם התלמידים יותר כוח ממה שאת אולי מייחסת...)

מעצבן הדברים האלה...ציליגילימימי

חשוב להתייעץ עם היועצת.

לדעתי חשוב להוריד את הכוח העליון בכיתה, מי שיזמו את החרם. אני לא יודעת איך, שיחות אישיות איתם יעזרו?

תודה למגיבותציפור

היועצת והמנלת יודעות רק לדבר ולא לרדת למעשים, והמנהלת עוד מעיזה להאשים אותי במצב הכיתה... (אני רק מ"מ)כרגע אני באמת אתמקד בטיפול המקרה הספציפי... תודה על העצות...

עוד טיפכלנית1אחרונה

במקביל לטיפול במוקד החרם, כדאי לדאוג לפעילויות שמאחדות את הכיתה, פעילויות חברתיות,

קבלת החלטות וחוקים ע"י הכיתה ומתן אחריות מסויימת לבנות.

אולי אפשר שהשעור האחרון באחד הימים יהיה בקבוצות (אחרון כדי שיהיה נוח לסדר את הבלגן),

כדי לדאוג לשיתוף פעולה בין הבנות כדי להצליח במשימות קבוצתיות.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך