שלום לכולם,
אני אומנם חדשה בפורום אך חשבתי להתחיל בסיפור הנס הגלוי שארע לפני שבועיים לערך
באיזור הביקעה בכפר קוצרא.
לכל היודעים לכל אילו שפחות, אקצר בפרטי האירוע לטובת השבח בסיפור הנס.
מס' בחורים צעירים יותר וצעיריפ פחות הלכו לטייל באיזור הבקעה,
לכל אילו שאכן חושבים שמדובר בבחורים טיפשים שחיפשו הרפתקאה, הסירו מחשבות אילו מראשכם
מאחר ושבוע קודם לכן, התהלכו משפחות על אותו מסלול לטובת עדות "שאנחנו כאן" ושעם ישראל חי.
את הפרטים אני יודעת ממקור ראשון ואמין, מאחר ואחי היה אחד הבחורים שם,
בחור כבן 25 עם חברו, שניהם בעלי משפחות בנות מס' ילדים ברוך השם ואישה בהריון בבית.
זמן קצר לאחר שהחלו לטייל, הקיפו אותם פלסטינים בריצה ובזריקת אבנים.
הבחורים נסו על נפשם בערך 40 דקות, נתקלו בכל המכשולים האפשריים, בין אם גבהים, נפילות, פציעות וכמובן עייפות.
בשלב מסויים הבינו שהפלסטינים בעצם מריצים אותם לתוך הכפר עד שהגיעו למחסום שנעשה ע"י רכבים פלסטינים.
הכל היה מתוכנן מראש!! המבנה שרואים בטלויזיה הינו מבנה שראו באופן והחליטו למצוא בו מחסה,
ברגע שהגיעו אליו הבינו שנפלו למלכודת מאחר ויצאו משם עשרות של צלמים ערבים וישראלים שארבו להם.
הבחורים כבר היו עייפים והבינו שלהחזיר מלחמה אין בכלל אפשרות לאור כמות הפלסטינים וחוסר הכוחות.
אחי הבין שבאותו רגע שרק השם יתברך יציל אותם מהמצב, והחל לדבר עם הקב"ה בזמן שמטרים של אבנים וסלעים
ניתזים לעברם... " ריבונו של עולם, רבי נתן אמר להניח את השכל בצד, אני כבר לא יכול לחשוב ובטח שלא להחזיר מלחמה,
אני עייף ונותן לך לעשות כרצונך באמונה שלימה.
יש אימרה אחת לכל הישועות כך סבא ישראל אמר והיא 'נ נח נחמ נחמן מאומן' "
מרגע זה כל הבחורים התחילו להתפלל, שלפו את כל פרקי התהלים שיודעים, "לקחו על עצמם" דברים, נדרו נדרים ולא הרפו לרגע
לקרוא להשם יתברך!!!
אחי לא מפסיק לתאר את מטרי הסלעים שהופנו לעברם, ואמר שרק יד השם הצילה אותם מסקילה.
התקשורת משקרת בנוגע למעצרים, נמסר לצה"ל שיש 30 שבויים בכפר ושלחו רק 7 חיילים, אחי חזר הבייתה בכוחות עצמו פצוע ומדמם, אף אחד במדינה לא דאג לרגע לברר מה באמת קרה ובטח שלא לשאול לשלומם.
אני אוהבת את המדינה, אבל ברגעים שדם מדמי נשפך לחינם... יש לנו רק אחד שאפשר לסמוך עליו!!!
חברי פורום יקרים,
יש דף בפייסבוק שיוצא במחאה נגד מבצעי הלינץ', הפעם זה אחי.... מחר חו"ש זה יכול להיות מישהו קרוב אליכם.
נמשיך להאמין באמונה שלימה שהשם לא מביא אלינו נסיונות שלא נוכל לצאת מהם, נאמין שהוא מאמין בנו ונצעק תמיד בכל הכח
ובשמחה רבה כתפילה לכל הישועות "נ נח נחמ נחמן מאומן".
גיסתי טרם ילדה מאז המקרה, למרות שחשבנו שהמקרה יביא עליה צירים אך כל דבר בזמנו ובעיתו
ומנצלת את ההזדמנות לאחל לה לידה קלה בע"ה.
קישור לתמונה:
1525369_733034066708462_115915821_n