מה הם ערכיה של התנועה?אנונימי (פותח)

התנועה קיימת כבר מלפני 28 שנה. רק לפני שנים מועטות (כמדומני 4 או 5) נזכרו בהנהלה לנסח את ערכיה והוציאו חוברת ובה החזון של התנועה. אפילו המוטו "תורת חיים בעוז" הומצא אז.

א. למה רק אז? האם לא היו לאריאל ערכים לפני שניסחו את החזון הדרך והמוטו "תורת חיים בעוז". הרי התנועה הייתה קיימת כבר עשרים שנה לפני?

בני עקיבא נסחו חזון ומוטו מראשית דרכם ומשתמשים בו עד היום - "תורה ועבודה", וכך גם שאר התנועות בארץ.

ב. האם מייסדי התנעה אכן מסכימים לערכים האלו?

בא לך לשגע אותנו? נכון?מלמעלה אלוקים

טוב אז התשובה היא כי עד אז זה היה רק בנ"ע קצת יותר טוב... ולא יותר מזה...

עד שאנשים באמת קלטו שהתנועה שלנו זה קצת מעבר ולא סתם- "בנ"ע נפרד..." לקח לנו הרבה זמן...

אז נכון לא היינו ככה מההתחלה אבל העקרונות שלנו נכונים וחשובים!

אמר ההוא מבני"ע וקישקש בזנבו..פגזניקית גאה!
אמרה ההיא שחושבת שהיא מצחיקה וקשקשה בזנבה...אפוש

בס"ד

חחח חולעלייך מותק!!!

לא ניסיתי להצחיק.פגזניקית גאה!
ניסיתי להסביר לו במשפט אחד שהוא תקוע, כי הוא מדבר על אידיאלים שהוא בעצמו כבר לא שייך אליהם בתור תנועה.
ומזה "היינו"?
אולי אנחנו, אתה כבר לא. =]

חמודונת...מלמעלה אלוקים

את מדברת על מי שהיה בתנועה הזאת למעלה מ-7 שנים...

שימש בתור מדריך, רכז חב"ב, קומונר, עכשיו גם אחראי על הצוות הוואי של אריאל...

ואת רוצה ללמד אותי מה זה הערכים של אריאל???

אני יכול ללמד אותך... את מוזמנת אלי לקורס משלים...

ויש לי את השיקולים שלי להדריך בבנ"ע נווה יעקוב...

אם הם באמת חשובים לך את מוזמנת לשאול אותי למרות שאת "לא" מדברת עם בנים...

|נהנה לעצבן את אביה|

חחח... סתם... הכל נכון אבל אל תגידי דברים סתם... יש לי ותק בתנועה הזאת... ואני גם לא עזבתי אותה לגמרי...

חמודונת תקרא לאחותך, דבר ראשון.פגזניקית גאה!
אני גם 7 שנים בתנועה.
פסדר. לא הלך הקטע הראשון.
אני לא מנסה ללמד אותך מזה האידיאלים של אריאל.
סתם מוזר שיש אידיאלים שאתה לא עומד מאחורם.
אם האמנת באמת שזוהי הדרך שלך, היית ממשיך בה.
ולא, אני לא באה להגיד לך מה לעשות, פשוט הציק לי שנלחמת כ"כ על הסניף, והאידיאלים של אריאל עמדו בראש מעיינך, ונכנעת לסניף, אומנם חשוב, סניף עולים- אך בכלזאת- בני"ע.
קורס? אצלך? לא תודה. אני אוותר.
סבבה, ת'שיקולים שלך תעשה עד מחר, אנלא מתכוונת להתערב.
סתם תהיתי על זה.
אתה לא חייב לענות לי.
ולא, אני לא אמרתי שאני "לא" מדברת עם בנים לגמרי, אמרתי שאני בשלבים ממש של לגמור.
כמו שאתה "לא" מדבר עם בנים.
וחבל, שאני צכה להזכיר לך מי כל פעם אחרי שסיכמנו שגומרים פתח שיחה מחדש, אדון תעסה.
ולא, אתה לא מעצבן, סתם מוציא ת'צמך.. אממ.. אני אשתוק.
הכל נכון. אני שמחה שאתה מסכים.
ולמישי שיש וותק בבני"ע ועכשיו היא באריאל? מה תגיד לה? שהיא בני"ע? לא, היא עכשיו אריאל. [ת'נמשל תעשה לבד.]

ושוב, שלא תעז לקרוא לי חמודונת.
בעעעעע..

בצלב"א-
 אביה.
*כמו שאתה "לא" מדבר עם ב-נ-ו-ת.פגזניקית גאה!
איטך שקראתי שהוא כתב לך חמודונתמיסטר דום

ידעתי שתכתבי לו חמדונות קרא לאחותך ידעעתי!!

ותאכלס כבראמרתי שירר אתה לא קשור אלינו יותר למזללנוו ב"ה תודה לה' על החסדים הקטנים שהוא עושה איתנו יומיום!

אז צא מהפורום ותקח איתך את האוירה הארסית שלך איתך ביחד שלום יום טוב!!

ואביה אנני מסכים איתך על כל מילה ומילה.. (הוא בוגדד |זה בצחוק| הוא עזראי בנשמה!!)

אנשים,באמת דיי..רחובותית!!=)

אם אתם כ"כ רוצים להיות בוטים,יש אישי..
זה עושה פה אוירה מגעילה,באמת..

הדר מה את מתערבת וחופרת? חח יקומונריתאפוש
משום מה אני דווקא חושב שהדר צודקת...מלמעלה אלוקים
אתה? חושב? זה מפתיע! ;)אפוש
למה כי מישהו ראשון...מיסטר דום
בא ויוצא נגדך ואומר לך את האמת אתה לא רגיל שאחרים יוצאים נגדך נגד השלטון הבלתי מעורער שלך? אתה רגיל רק לפגוע?ולא להיות מהצד השני אז כדאי שתתחיל להכיר ת'הרגשה ועוד צד...חאלס נמאס ממך כבר וכן אני בוטה וכן לכל יפי הנפש אני לפחות אמיתי וכנה!
...רחובותית!!=)
א. אפרת נשמה: אני תמיד צודקתאין מה לעשות..
ב. יוסף- התגובה שלך לא קשורה,לא כל מה שרוצים ראוי להיות פה..
ג. שיר-זה שהמדריכים מאריאל זה לא אומר כלום חוצמזה שגם הם לא פסדר..
ד. אני לא יודעת מה איתכם,אני כבר התרגלתי להודעות של דניאל מלא שנאה לבנ"ע..
לא אמרתי שזה בסדר,אבל קחו בערבון מוגבל..
ה.חיימאושרים לכולם!!
...מיסטר דום

א.מי אמר שאת תמיד צודקת?? (סתאאם)אני לא יתגרה במזל שלי יותר מידי..

ב.הדר זה מאווד קשורר ץקראי טוב טוב ותראי שזה קשור אלא אם כן יש לך הפרעת בהבנת הנקרא?

ג.אפרת איך אני שונא את כל הקטעים האלה שפתאום מישי נכנסת להיות קומונרית ופתאום מתייחסים אלא אחרת כותבים לה י'קומונרית זה לא אומר שהיא השתנתה במחווה יש מצב שהשתנתה אבל היא נשארה אותו אדם שהיא הייתה קודם..

ד.דניאל תמיד מלא שנאה לכל מה שלא מתאים לדעותיו של דניאל זה כזה חדש לכם!?

ה. יומעולה!

ו.תזכרו החיים טובים השאלה באיזה משקפיים רואים אותם!

..........רחובותית!!=)

א. זה עובדה אין מה להכחיש..ובאמת אל תתגרה..

ב. קראתי,וגם אם זה קשור בשבילך..לא כל דבר צריך להיות פה..

ג. חח..אני בעד..אפרת,מחכה להתנצלות!!;)חולעליך!

ד אמרתי כבר..

יומקסים!!!.

חחחח...מיסטר דום

|חצוצרות תרועה גדולה| רגע היסטורי על דפי ההיסטוריה תזכרו את התאריך והיות הדר הסכימה איתי על משהו!!

כזה דבר לא יחזור עוד על דפי ההיסטוריה כזה מאורע חשוב ובעל משמעות לעתיד ...חחחח

הדר היא כבר לא מה שהיא הייתה|מוציאה לשון|אפוש

בס"ד

חחח חולעלייך בחזרה הדרוש! - ואין לי על מה להתנצל! להיות קונומרית זו מחמאה לא?!

תודי שאת מתה עליי רק כי את כבר סקרנית לשמוע מה בפי הפעם..?! ;)... |אחח איזה שטן אני לפעמים..|

אני לא מאמין שהדר תשתנה ב-180' מעלותמיסטר דום

היא פשוט לא נשמעת אחת כזתאי זאתי אותה הדר שהכרת קודם פשוט עכשיו היא נותנת לך גם לפעמים פקודות שאני בטוח שאפילו את זה היא לא מעבירה את זה ככה בצורה של פקודות (בגלל שהיא מפחדת מהתגובות שלך ) ובקצור נכון יש לה יותר אחריות וסניף שלם עליה ועל אביה ואביטל אבל תאכלס תאכלס שהיא נמצאת איתך לבד יענו לא סניף היא עדיין הדר החברה שלך שהכרת והערכת (ואהבת?! פרנס יכולה לאהוב מישו?)

וזהו ברור שאם את תשני אליה יחס פתאום זה הכי טבעי שיש כי פתאום את מרגישה שהיא מעליך כזה מדברת וזה לא נכוןן! והדר נראית לי נצאת פה בין הפטיש לסדן (אני מחכה לכל הצעקות שאני הולך לקבל מהדר ומאפרת!!) כיה וא רוצה לדבר אליך יעונ יפה אבל היא צריכה מתוקף תפיקדה גם לצוות ולחייב אותך דברים לומרות שהיא לא אוהבת את זה אבל אין ברירה ואת צריכה להתגמש איתה ולעזור לה במקום אפרת רק לשבת ולקטר כל החיים שלך חאאלס תעשי בסניף הזההה (חחחחחחחחחחח איזה עקיצהה!!)

אנשים..רחובותית!!=)

הדר נשארת הדר תמיד..
ועכשיו תעברו נושא דחוף..
אפרת אני חולעליך!!מתי פעולת חב"ב הבאה?;)

ויוסף-צא מהסרט אתה לא מכיר אותי וזהו..
מה אתה בכלל יודע?..חח..מצחיק שאנשים מדברים כאלו הם יודעים משו...

יואוו גם כן הפרנויות של הילדה עובדים שעות נוספות!מיסטר דום

א. אמרתי שאת נשמעת מאיך את כותבת בפורומים!1

ב.שהתכוונתי באופן גדול (איך דרך כלל משנים יחס למישו שמעליך) כזה את היית בתור דוגמה מעשית הבנת?

יוסף..!! אולי במקום לחפור תתאמן על האקורדים?;)tomerittal
על זה אני לא מתאמן ולא כלום!!מיסטר דום
מצידי שיהיה את הפלייבק המכוער שיש כל שנה! זהו
יוסף-בשבילך אני אפרת!אפוש

בס"ד

א.בשבילך אני אפרת ולא (!!) פרנס...ושלא תעז לומר שאני לא עושה כלום לסניף שלי אני אבעט בך כל כך חזק שתשכח איך קוראים לך!(טוב נו אני ארביץ לך במקל של הדגל שאתם עוד חייבים לנו!!)

והדרוש חולית עלייך...ואייי מיי גאאאששש!! שכחתי מפעולת חב"ב....אוחחח אני חייבת לדבר עם טובי......|איזה לחץץץ| ועוד אני באמצע פרוזקט מפגר פה!!!!!!!!!!!!!!!

העיקר את שומרת נגיעה אה?!מיסטר דום

וזה רכזת חב"ב ומדריכה באריאל עם עוד כאלה מדריכות אבדנו!!

תעשי טובה שמענו על המעשים שלך וחוצפנייית איזה מקל אנחנו חייבים לכם יאללה..

לא חייבים לכם כלום!! ומה קרה התעצבנת הוים לא פרנס אלא אפרת מה קרה?

הדר..מיסטר דום

מי לעזאזל שפוי ונמלך בדעתו שירצה להכיר אותך?! ואם הייתי חי בסרט שאני מכיר אותך זה היה בתוך איזה  סרט אימה וקומדיה ....

איך אימה וקומדיה הולכים ביחד? זה לא הפכים?אפוש
לא ראוי לתגובה..רחובותית!!=)
באשכרה....=)אפוש
יאלה יאלה אפרת..מיסטר דום

מממ מלקקת לקומונרית שלה חנפנית מגעילה...ואתה דר פתחי לעצמך עומד שידרה דחווף!!

ואני ממש לאא רוצה לפרש לך איך הולך קומדיה ואימה ...

אפשר שתגיב כיאה לבן גילך? תודה מראש.זהבית=]]

ודי לחפירותתתתתת

ועל זה נאמר:אוריה שמחה
"עלאק אריאל! לכו להתפלל!!"
מצטרפת לאילת'שחר.פלספנית

בעזהי"ת

אילת'שחר- שמעת ת'קטע הקורע? באחד הימים של תחילת חודש אירגון היינו כזה הצוות והגבורה, קיצור הגבורה שמו כל מיני שירים ברדיו. אני ועוד חברה באות אליהם, "עאלק אריאל!!! לכו להתפלל!!!". מסתבר שזה פעם ראשונה שהם שמעו את זה. הם מתחילות לצחוק.
בעלון של חודש אירגון, היה א-ב של הסניף. אני מגיעה לאות ע', ומה כתוב שם? "עאלק אריאל! לכו להתפלל!" חה, ישר נזכרתי בך! =)

זה היה שישים שניות של התבטאות חסרת תועלת של פלסף..אפוש
בדיוק זאת היתה המטרה. עלית עלי.פלספנית
זהבית לא יאה לך(מספיק לגילי בשבילך?)מיסטר דום

אל תראי מה אני כותב וחאלס עם התחשובה שאת אבשלום קור או אליעזר בן יהודה מחיה השפה העברית

ואוריה אהבתי את היציאה שלך...

דווקא זהבית דיי צודקת...אפוש
אפרת, תרגעי ווקשה.. הרי את המטיפה הראשיתאוריה שמחה
ש"צריך לאנשים לתת להתבטאות גם אם לא בדעה שלך.." וכן הלאה.. אז ששששש...  ויוסף-  קוראים לי אילת השחר [אילתשחר], ול-א אוריה.. בכל מקרה כדאי שבמקום לאהוב תתגובה- תפנים אותה. אההם.. מוקדש לסניף רחובות..
חחחח אני חושבת שהשירשור כבר לא ראוי לתגובתי ..אפוש

בס"ד

אז עד שהוא לא יהיה טיפה יותר שפוי אני לא אכתוב בו...

שרשור ז"ל....

יש סופסוף אפרת תשתוק!מיסטר דום
ומממ לא הבנתי מה רצית!
יוסף,פגזניקית גאה!

אני שמחה שידעת.
לא אמרתי לא להתחפף מהפורום, אמרתי שמוזר שהוא מגיב.
אם הוא נהנה, בסבבה.
ואם כבר מישו עזראי.. [אהממ...]

למה מוזר שאני מגיב?מלמעלה אלוקים

אביה- אם את לא מסכימה עם מה שאני עושה כנראה שאת לא אריאלניקית...

וחוץ מזה- מה קרה? הלכתי להדריך בסניף בנ"ע שחצי ממנו זה מדריכים מאריאל ואני כבר לא אריאלניק?

נראה לי שיש לך טענה קצת יותר טובה מאשר הלך להדריך בבנ"ע על מנת להגיד לי שאני לא מבין מה הם הערכים של התנועה...

במיוחד כשאני עדיין קשור ומאוד פעיל בתנועה... (צוות הוואי...וכו'.. ואני לא יפרט... לא פה...)

אם את באמת רוצה להמשיך את הדיון הזה את מוזמנת לדבר איתי... נכון אני (משתדל) לא מדבר עם בנות, אבל אני בטוח שאני יסתדר...

ודניאל- אתה יודע טוב מאוד שאני לא הכוונתי וזה סתם היה נדרש...
ואני מבטיח לך שהייתי אומר את זה גם בתקופת כהונתי בתור קומונר בתנועה...
וב"ה הרגל הולכת ומסתדרת בעז"ה ביום שלישי הבא עליינו לטובה יורידו לי ת'גבס!

זה לא קשור אם התכוונתהאריאלניקהנאמן

או לא עצם זה שאתה מתבטא בחוסר צניעות בכזאת חופשיות ללא לחשוב פעמיים זה בעייתי, ומה לי אם היית מתבטא כך גם בעת קומונריותך? היהפוך כושי עורו או מיזרוחניק עיוותיו?כמו שאז זה היה גרוע גם כעת זה גרוע רק עכשיו אני מבין מאיפה זה מגיע. רק הוכחת שהבעיה היא שורשית, ולא בטעות.

זה שלא התכוונת זה לא אומר שיש בזה יותר צניעות... 

אז הבעיה היא שורשית...מלמעלה אלוקים
אם חצי ממנו זה מדריכים מאריאל, למה הוא לא נפרד???צחקן

בעז"ה.

אני פשוט לא מבין אתכם. וכן, אפשר ללמד אותך מהם ערכים של התנועה. אפשר לחפור בהם המווון!!

[יש לי משו מהר"מ שלי על חפירה נוספת. תזכירו לי..]

אני רואה שיש לי נציגים, אני אשתוק.פגזניקית גאה!אחרונה
חבר'ה!!! קודם כל שיר!! נא לשמור על צניעותהאריאלניקהנאמן

(אני יודע שזה קשה לך עכשיו כי אתה בבנ"ע וכל הטומאה הזאת) אבל לקרוא לכל בת 'חמודונת' אם היא לא אחותך או אשתך זה לא מתאים, זה לא צנוע, וזה על גבול הפריצות(אגב מה שלום הקרסול?) פעם זה היה יותר מפריע לי אבל כעת שאתה בבנ"ע אני יודע מאיפה זה מגיע.

ובמחילה מכבודך שיר איני חושב שאתה יכול ללמד אף אחד את האידיאלים של אריאל וזה לא משנה כמה 'ותק' יש לך, ראיתי עזראים שהם יותר אריאלניקים ממך.

לפגזניקית- איני חושב שראוי להגיב לשיר על דבריו מעל דפי הפורום, ק"ו ב"ב של ק"ו שקשורים בזה דברים שאני משער שלא כולם צריכים לדעת.

תגובה רצינית.יוכי

תנועת אריאל קמה לפני כ28 שנה, ובאמת אז, הערך היחיד שהיא חרטה על דגלה, היה ההפרדה. כפי שאפשר לראות שיוסי ורדי אמר בזמנו בישיבה של מועצת תנועות הנוער:

יוסי ורד ימזכ"ל תנועת "אריאל": " הדבר היחידי שמאפיין את התנועה שלנו זה שאנחנו תנועה נפרדת לחלוטין. ז"א, שיש הפרדה מוחלטת בין בנים לבנות. בדרך כלל אנחנו לא מגייסים חניכים אלא הם מגייסים אותנו. אנחנו פותחים סניפים במקומות שנדרשים בלבד. רק מקום שדורש אותנו, לכן אנחנו לא גדולים כי נושא ההפרדה  לא מתאים לכולם. "

מאז עברו מספר שנים, ונושא ההפרדה התחיל להתפחת רבות, גם בקרב תנועת בנ"ע. ובכ"ז, לתנועה שלנו היה משהו מיוחד ולא מוגדר. חברי ההנהלה הארצית של לפני שנתיים ישבו וניסחו את העניין הלא מוגדר הזה, בצורה שתהיה ברורה לכל מי ששיך לתנועה, וכן למי שלא.

אז נכון, אולי כשהתנועה קמה הערך היחיד שהיא הייתה מושתתת עליו היה ההפרדה ותו לא. אבל, דברים משתנים, ואנחנו צריכים לברך את חברי ההנהלה על ניסוח חזון מסודר וברור אחרי כל השנים הללו, ולא ההפך.

אינמצב שזה היה לפני שנתיים.פלספנית

בעזהי"ת

אני אישית התחלתי לחפור בעניין בכיתה ז' בדיוק. זה היה לפני 3 שנים.

מכל השרשור הגעיל הזה,tomerittal

הכי הגעיל אותי התגובה שלך דניאל..

אתה כל כך מזלזל בחבר'ה ממש צדיקים.. ממש!! (לפחות רובם..) חברינו מבנ"ע. אתה כתבת "הטומאה של בנ"ע". דניאל, אחינו היקר... לא הייתי מדבר עכשיו אם לא הייתי מבין בזה. יש לי חברים ממש טובים בבנ"ע, ואם כל כמה שזה מעורב, בת'כלס, הם עושים עבודה יותר טובה מרוב סניפי אריאל!!! אולי קשה לך לקבל את זה כי לא הכל שם לפי ההלכה. יש לי חבר מדריך שבט הגבורה, והוא אמר לי שאם רוב החניכים שלא לא היו בבנ"ע, הם היו חילוניים 100%..(מניסיון, גם ראיתי אותם) איך אתה יכול לדבר על עבודת קודש כזאתי בצורה כזאת מתנשאת וגאוותנית??

בלי קשר, כל השרשור הזה רע

הזלזול שלו [כחלק ממגמה ב'אריאל'] לא במקוםסבא גפטו
אבל שלא יגרום לך לחשוב שבבנ"ע יש טהרה. אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק; להזכיר את שני המושגים הנ"ל במשפט אחד: בנ"ע וטהרה. בנ"ע וצמחוניות: מתכון מחייב לחילוניות. ותפסיקו להתלהב ש"אם לא היה בנ"ע, הרבה חילונים לא היו מתקרבים..." - קיימות בעיות יותר קיומיות מאשר חילונצנץ כזה או אחר.
אני בעיני ראיתי בסניפים "נפרדים"האריאלניקהנאמן
בבנ"ע דברים שהם ממש בהגדרתם ההלכתית 'אביזרייהו דג"ע" אי אפשר להצטדק ואי אפשר לברוח , או שהם הולכים עם ההלכה או שהם נגד ההלכה
אמת.סבא גפטו
בהזכירי אותך התכוונתי לכך שאתה מזלזל בהם.
אני לא מוצא מקום לזלזל בהם. לא בעבירות שהם עוברים [בזה אתה בטוח לא מזלזל, ואף בניגוד אליי - פועל באופן ישיר; נמצא בתנועת אריאל]. ובנוסף לדעתי אריאל לא סגורה על עצמה בהגדרה שלה.
הפעם הראשונה שמצאתי הגדרה לאריאל מפי אנשים שם, היתה בהודעה של 'יוכי', ממש היום:

יוסי ורד ימזכ"ל תנועת "אריאל": " הדבר היחידי שמאפיין את התנועה שלנו זה שאנחנו תנועה נפרדת לחלוטין. ז"א, שיש הפרדה מוחלטת בין בנים לבנות. בדרך כלל אנחנו לא מגייסים חניכים אלא הם מגייסים אותנו. אנחנו פותחים סניפים במקומות שנדרשים בלבד. רק מקום שדורש אותנו, לכן אנחנו לא גדולים כי נושא ההפרדה  לא מתאים לכולם. "

ואם זה מה שמבדיל את אריאל מבנ"ע, אז חבל. בבנ"ע מחנכים להשקפות שקשה לי לכנות אותם במושג 'ערכים', שהרי מדובר בהשקפות חסרות כל ערך ו/או תוכן יהודי. אז... מחכה לתשובתך בנושא.
כן, אבל לא זה מה שמבדיל את אריאל..אוריה שמחה
אריאל נבדלת בכך שהיא שואפת לקיים את כ-ל התורה ערכיה ומצוותיה בלי חיפופים, ומלכתחילה- ומתוך זה נובע שהתנועה נפרדת.. כי התורה קובעת שככה הדרך. הפרדה בין המינים, לא משנה הגיל, אבל זה לא ש"התנועה נפרדת" זה שהיא הולכת לפי החזון שהציבה לעצמה. אם אתה אומר שמה ש"אריאל היא תנועה נפרדת" זה בדיוק כמו שתגיד "אריאל זה תנועה ששומרת שבת" -דעע, זה גם חלק מהתורה.. מקווה שדברי הובנו. וד"א, אתזה אני למדתי אישית מיוסי ורדי ועינת, במחנה צומב"ע ה'תשס"ז, לכל מי שאומר שיוסי חושב אחרת.
תסכימי לכתוב לי במה מתבטאים ה'הליכה בדרךסבא גפטו
התורה', או 'כל התורה'?

[לא נכתב כדי להתריס, אלא כדי לדעת]
הרשו לי להגיב..הודיהלביא

בתור בוגרת התנועה ומדריכה בה זמן נכבד ואח"כ 'סוג של קומונרית בבני עקיבא הרשו לי לסכם את תחושותי:

אין כאן תנועה צדיקה וטובה ותנועה דפוקה ומקולקלת..

לכל תנועה יש את הייחודיות שלה ואת ההתאמה שלה לחבריה. והיא עושה זאת על הצד הנכון והטוב ביותר שהיא יכולה ושואפת! (כן, כן, גם בני-עקיבא! בעצם לא גם אלא בעיקר)

ואם זכור לי נכון אז יש לאריאל איזשהו קטע כזה שאנחנו צריכים למלא את עצמינו עד שהמילוי 'ישפך' ואז נוכל להשפיע בחוץ. אז בבקשה לא להצמיץ פה אף אחד שאחרי מספר שנים באריאל עבר לבנ"ע.

אני לא רואה בזה שום דבר רע, להיפך- אתם צריכים להיות גאים בחבר'ה שאריאל גידלה והם מסוגלים להדריך במקומות בעלי התמודדיות שונות..

שכל אחד יזכה לפעול רק אור וטוב במקום בו הוא נמצא!

ו'מלמעלה אלוקים'- קבל ח"ח! אשריך! אני איתך!

אחח..המדריכה שלי,קשה להאמין..|נאנח|רחובותית!!=)
מה קשה?הודיהלביא

אמרתי משהו לא בסדר?

יש במה שאמרתי משהו שאת לא מסכימה איתו?

הודיה..רחובותית!!=)

חפרנו כבר מלא בנושא..לא שיכנעת..
וחבל חבל..
את רוצה עוד לחפור באישי,לא כולם צכים לסבול
אבל למרות הכל...
אין עליך!!

ואני דווקא ממש מסכים איתה...מלמעלה אלוקים

בנ"ע עושים עבודת קודש ברוב הסניפים...

נכון יש שמה גם הרבה מאוד טומאה... וזאתי בעיה חמורה שצריכים לפתור בבנ"ע...

אבל בת'כלס בנ"ע עושה המון במישור אחד, ואריאל עושים המון במישור אחר...
אנחנו תנועות שונות ושניהם נורא חשובות לעם ישראל...!

לא נכוןהאריאלניקהנאמן
אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא מוכן לקבל טומאה בשום צורה שהיא. עצם קבלת הטומאה וקבלה קטנה ככל שתהיה כבר מוציאה את אותו הדבר מכלל השקפת היהדות. השקפה שמקבלת אפילו בצורה דיעבדית, הליכה נגד ההלכה, היא אינה השקפה יהודית כלל.
אמ... כמה דברים!!!נצח לנצח!!!

דבר ראשון.. אפשר לומר שאני בהלם על התת רמה שבהתחלה...

מזל שיש את יוכי שאיזנה תמצב...!

תקשיבו---

אריאל היא תנועה מדהימה!!!

זאת תנועה שנותנת מענה לחבר'ה שרוצים להיות חלק מהעם..

ובנע' (עקב הבעיות ההלכתיות שהיא מביאה איתה..)הם אינם יכולים להסתפק בה..(כנ"ל בעזרא)

בנוסף-- זו תנועה שאני רואה אותה כאחת עם אותם אידיאלים בדיוק כמו של שאר התנועות.

ומה שיוסי ורדי אומר "זה שהדבר היחיד שמיחד אותנו זה ההפרדה.."

תכל'ס.. ברור!!!!

אנחנו כן מסכימים עם הערכים של בנע' (חוץ מהקטע של ההפרדה)

אין אפחד שיכול לקום ולומר שהוא לא מסכים עם "תורה ועבודה"

ואידיאלים נוספים שעליהם נשענים תנועות עזרא ובנע'..

וכהוכחה לכך--

שכל המדריכים יזכרו שניה בסימנריונים של התנועה..

המון ערכים.. שעות על גבי שעות עם יוסי.. ועינת..--- והכל זהה.-- לצאת להשפיע, לתרום.. לתת.... וכו'..

רק מה-- אריאל.. היא תנועה מיוחדת משאר התנועות..

בגלל השאיפה החזקה שלה לשמור על קדושה מתמדת.. ללא שום עירוב בין המינים..

(בא לא נתייחס לזה שיצאו הרבה זוגות מההנהלה הארצית...חח..)

לכן- לא תראו סניפי עולים..

לומר טוב או לא טוב-- את זה אני לא יגיד..!

אני בתור אחת שהייתי בתנועה כ9 שנים!!! יכולה לומר בבירור

התנועה היא תנועה מאאללפפת!!!! היא מעניקה כ"כ הרבה ערכים של קדושה והתקדמות..

כיום אני מדריכה בסניף עולים..ואני חושבת שגם זה ממש חשוב!!

בלי קשר לזה שהסניף הוא לא שייך לתנועת אריאל..

גם שם יש המווווון.. עבודה!!!

אין מה לעשות.. הנוער האיכותי של אריאל..

צריך לצאת להשפיע כמה שהוא יכול.. ואם צריך אותו אז גם בתנועות אחרות..

אחרי שהוא השתפשף.. והתחזק.. אסור לו ליפול!!! עם הערכין שהוא קיבל בתנועה.. הוא צריך להמשיך!!!

ב"הצלחות לכווולם

מסכים עם כל מילה...מלמעלה אלוקים
דבריך הם כ"כ לא נכוניםהאריאלניקהנאמן
עצם זה שאתה מוכן לקבל טומאה כמו בנ"ע באיזו שהיא צורה אז חשיבתך מעוותת
תגובתי-פגזניקית גאה!
לא הייתי פה ואני רואה שהשירשור לגמרי גלש.
אז ככה-
דניאל- צודק לגמרי, נכתב ברגע עצבים. לא הייתי צכה להתבאטות כך. סליחה מכולם.
ואולי אפילו זו כבר לא ממש פעם ראשונה שאני מסכימה כמעט לחלוטין עם דברייך.
אני לא נגד בני"ע, אך בכ"ז- לדעתי- אריאלניק... לא יודעת. עדיף שלא אתבטא פה ואמשוך אחריי שלל תגובות שלא מתאימות.
שיר- בבקשה אל תגיב לי פה. אם באמת חשוב לך, יש את פורום פ"ז לרשותך, אני אגיב לך [עד כמה שאוכל כשיש לי מבחן במ"מ בקרוב.
הודיהלביא- לא ממש מסכימה איתך.
גם כשיוצאים החוצה, אחרי שניבנים, צריך לשים גדרים, כי למרות שאדם חושב שהוא סופר דופר דוס, הוא יכול ליפול ככה מהר..
קיצור- חבל שלא הייתי פה ולא יכולתי להגיב בזמן.
[או שמא, מזל?]
זה מה שקורה ששמעון נועל ת'חדר מחשבים!! אני מזמן אמרתי שצריך להתנקש לחייו.. ;)

רחובותיים ושאר מיני מזיקין- הצחקתם אותי לגמריי.. =]
הדר- עכשיו אני לפחות מבינה על מה דיברת...

אחח פורום שלי, חולעלייכם!!
נצח לנצח- לא מסכימה.פלספנית

בעזהי"ת

"אין אפחד שיכול לקום ולומר שהוא לא מסכים עם "תורה ועבודה""- נכון, אנחנו מסכימים עם תורה ועבודה- כי זה הבסיס של תורת חיים בעוז. תורת חיים בעוז- זה פיתוח של התורה ועבודה!!!

יצאה לי פעם הגדרה יפה, זה ההבדל שבין חומר ורוח לבין חומר מתוך רוח. תחשבו על זה.

ושוב, שמא לא אובן נכון-פלספנית

בעזהי"ת

בנ"ע נפלאים.
ואריאל גם נפלאים.
בנ"ע בנו בסיס נהדר.
אבל כן- הם נשארו מקובעים בדרך שלהם, ואריאל פשוט "שידרגו" את הבסיס הזה. בנ"ע מתאים לחלק מהעם, ואריאל לחלק אחר.

"אלו ואלו דברי אלוקים חיים".

מוריה- אני לא כ"כ מסכימה איתךשבונץ'

[אם הבנתי אותך נכון]

לפי דעתי הבסיס הוא תורת חיים בעוז- ואז תורה ועבודה תורת חיים בעוז,זה דרך החיים שלנו ראשון להכל, ורק אח"כ לפי דעתי אפשר להגיע לעבודה [או במקביל,אבל לא זו הנקודה] , תחשבי על זה,את אמרת שקודם תורה ועבודה ואז תורת חיים בעוז  אם זה הפיתוח כדברייך זה אומר שמתוך העבודה באה תורת חיים בעוז ,אבל לפי דתעי מתוך תורת חיים בעז ורק מתוכה יכולה לבוא העבודה.

אוךך...שבונץ'

יש הרבה פיקשושים וחוסר בסימני פיסוק... מקווה שזה הובן

לא זה מה שהתכוונתי.פלספנית

בעזהי"ת

התכוונתי שיש שאיפה לתורה ועבודה- שיש שאיפה של שילוב בין הדברים- ואח"כ, השאיפה הזאת מתפתחת לתורת חיים בעוז- שלב גבוהה יותר, שאומר שהעבודה לא משתלבת בתוך התורה- אלא שהעבודה יוצאת מהתורה.

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך