מצרפת מתכון לזיכוי הרבים...אולי בהמשך אוסיף תמונה( אולי לא)
אז ככה המילוי הוא כזה, במקום בשר טחון בצל וכו' ... שמתי 4 קישואים מגורדים וסחטתי, בצל קצוץ, חופן פירורי לחם, ביצה,שלושת רבעי כוס אורז לא מבושל, קינמון רבע כפית, פלפל שחור ומלח.
ואז שמתי את המילוי הנ"ל בתוך פרוסות תפוחי אדמה( את התפוח אדמה פורסים כמו שתי פרוסות לחם שמחוברות למטה ואז ממלאים).
טבלתי בקמח ואז בביצה( שהוספתי לביצה כפית רסק עגבניות ורבע כוס מים ומלח) טיגנתי.
השלב השני הוא הבישול, פשוט לשים בסיר רחב את כל המפרום שטיגנו, 4.כוסות מים, כף גדושה של רסק עגבניות,מלח כמון ופלפל שחור. מהרתיחה 30-40 דקות בישול.
יצא ממש טעים. יצאו לי 10 מפורומים שזה די מכובד..אגב מהמילוי אפשר לטבול בקמח וביצה ולהכין קציצות ואז לבשל גם אותם ברוטב עגבניות.

)
)

