אתמול התקיים המוצ"ש של סניף בית אל בנים, היה פשוט מדהים! הצגות, ריקודים (כן כן, בנים, ריקודים..
) וסרט מטטטטווורררףף!!
אחת האמהות הגדירה את זה כשנה הכי טובה שהיתה לאריאל בנים בבית אל.
אתם מוזמנים לצפות בסרטון שהכנו והוצג בתחילת הערב
אתמול התקיים המוצ"ש של סניף בית אל בנים, היה פשוט מדהים! הצגות, ריקודים (כן כן, בנים, ריקודים..
) וסרט מטטטטווורררףף!!
אחת האמהות הגדירה את זה כשנה הכי טובה שהיתה לאריאל בנים בבית אל.
אתם מוזמנים לצפות בסרטון שהכנו והוצג בתחילת הערב
השבתות ארגון הכי גרועות שהיו...לא היה שום דבר מיוחד כל התקלות שיכולות לקרות קרו צינור התפוץ ואח"כ בגלל שמעליו היה הכתבות אש אז נשפך למים סולר והכול עלה יענו באיזה מדורת ל"ג בעומר...
והיה סתאם משמעם ו2 בוגרים בכלל הגדילו לעשות והרסו בכלל את הסוף והכול בגלל א.ז....
מפקד סיום סניף בית אל בנים מונה...... 2-3-7 חניכים !!!!!
היה פשוט אדיר !
אחת השבתות הטובות ביותר שהיו לנו...
תודה רבה לכל העוסקים במלאכה שעזרו לנו בהרמת החודש-
לצוות ההדרכה היקר,
לחברי חבריה ב' שהגיעו בהמוניהם,
לצוות ההנהלה הארצית שעזרו המון והגיעו לבקר,
לצוות המתנ"ס היקר שעזר ללא הרף,
וכמובן לכל חניכינו היקרים שעבדו כל החודש הזה בלי סוף !
סניף בית אל שיחקתם אותה בגדול!!!!
יהושע הירש ואורי ממן- קומונרים סניף בית אל בנים כבוד !
אם כי ראיתי כבר יוצאים מן הכלל...
ובתור אחת שראתה ת'הופעות של בית אל בנים (הייתי שם בשבת אצל חברה...) אני חייבת להגיד שבאמת היה מרשים...
שתזכו להשתתף גם באירועים תנועתיים לפעמים..;)
ב. יוסף, הייתה שבת ארגון פשוט מעולה.. ול56 חניכים, 85!! אז היו קצת פאשלות. לא קרה כלום..
כל הכבוד לקומונור המטוטורף!!!!היה אכותי..שיהיה בהצלחה בהמשך..
וגם המווון הצלחה לסניף בית אל בנות,שהשבוע מסיים תחודש.. בית אל הרימו תיד!

בס"ד
תשאלו את הצוות שלנו!! אחחח איזה ערב-אני פשוט עם חיוך של נחת על הפנים כשנאי נזכרת בו...
היה כל כך כיף!!!
הייתי כל כך רגועה והערב היה כל כך נעים לי!! למרות כל הפאשלות והחשמל שכל שניה צנח-כל כך נהנתי...
אני אומרת לכם אנשים אם אתם באמת רוצים להנות תהיו רגועים זה הכי כיף!! ("פרנס תורידי כבר את החיוך שלך מהפנים!!!" (אני מצטטת ת'מדשית שלי במוצ"ש ארגון חחח) שירוש -אוהבתותך!
ודבר שני, כל החודש המעולה מכפר על הפאלה הזאת..
בעז"ה.
זה המוון בסניף שלנו. בשבת 32.
היו לי 12 חניכים מוצ"ש!!
ראשון גדל שבו בזמן שכנו רחובות הולך ודועך...עם קומונר כזה מה הפלא??

אוףף למה רק לכם יש פרוטקציות מבשבע??
כאילו כן, אבל לא בגלל שאנחנו ביתאלניקים אלא בגלל שאני עובד עם יוני כבר כמעט שנתיים..
אם מישו אחר היה מבקש לא נראה לי שהוא היה עושה את זה, אז לא בגלל שאנחנו ביתאלניקים אלא בגלל שלבית אל יש אותי! ;)

לכל אותם שהספידו את סניף בית אל - אז הנה סניף בית אל בנים כבוד!!! חי ונושם, בועט ונושך... ו
וזאת רק ההתחלה...
ושוב תודה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקית להלל מאיר התותח שלנו !!!!!
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות