בעין כרם היתי - אם את מקפידה על כשרות גבוהה- מאוד קשה שם , אני רעבתי כפשוטו, גם עם מנות של עזר מציון שאני קוראת להן "מגשית טיסה"
ובקשר לרגישות- היה לבן שלי בעיה אסטטית קלה שבאופן חיצוני היא עלולה מאוד להבהיל, באופן רגיל לא יכלתי לראות אותה סתם כך, אבל שם האמא מחתלת את התינוק גם כשאין ביות ובהחתלה גיליתי את הבעיה.
מאוד נבהלתי כי מי שמכירה, הבעיה הזו נראית כמו "ספינה ביפידה" שזה חור בעצם הזנב, אצלו החור היה עמוק אז לא ידעו אם יש בעיה או לא.
ואני התחלתי לרעוד ובפחד קראתי לאחראית משמרת,
והיא בלי לבוא לראות-"כן אנחנו יודעים על זה" ----אז למה לא אמרתם? מעבירים את המידע ממשמרת למשמרת ורק לאמא לא מודיעים כלום?
היא לא הסכימה לאמר כלום וקראה לרופאה, שהרגיעה אותי ואמרה שנצטרך לעשות אולטרסאונד בשבועיים הקרובים לראות שהכל בסדר. וזה נורמלי וקורה.
מצד שני את יכולה לשמוע מנשים שהיו מרוצות מעין כרם מאוד מאוד. אני למשל היתי מאוד מרוצה מהלידה שם- עזרו לי וכל הצוות היו נפלאות(לידה מהירה יחסית היתה לי)
היתי גם בביקור חולים ששם היתה לי מילדת שעד היום היא ברשימת הקללות שלי, זוועה, ומי שמגיעה לשם תברר מיד שאין לה את" שולה " שכנראה עדיין שם.(אני יודעת משפחה אבל אין לי כח להתעסק איתה.)
האוכל שם היה מצוין ממש אוכל של בית, טעים טעים.
היו שם מלא נשים ששאלתי רובן היו מאוד מרוצות כנראה שבסה"כ בסדר שם ורק אני נפלתי על המילדת הלא נכונה.
בשערי צדק היתי מאוד מרוצה מכל הבחינות, ילדתי שם פעמיים והיה מעולה,
כדאי לבקש מחלקה חדשה.
אפשר לשאול אותי אם תרצי לדעת עוד