אני פשוט לא אחראית. אני כל הזמן מאבדת את הדברים שלי. ארנק,מצלמה,מחברות,סיכומים וכו'..
אני כ"כ רוצה לשנות את זה.
יש למישהי טיפים?
%-(נדנדה כתומה.שאמרתי למורה!
והיא אמרה לי שאחר כך מתרגלים והמחברת/יומן יהיו איתך בערך כל הזמן!חחח גם אני התחכמתי ;)
נדנדה כתומה.את יודעת כמה מחברות כאלה שלי מסתובבות להנאתן היכנשו על כדור הארץ??
אבל ת'אמת- ישלי גם קצת פתרונות בערך.. אבל זה צריך להיות דברים שמתאימים ספציפית..
נדנדה כתומה.אחרונהטוב, אז אני בלגאניסטית. ברמות על. אוברר. באמת. זה אפילו מאובחן
[מאז ומעולם.. כשמחפשים ת'שולחן שלי בכתה זה--איפה השולחן הכי מבולגן בכתה? אה, הנה
ולאמשנה כמה אני אנסה לסדר אותו..
]
מבינה אותך לגמריי. זה מתסכל טיליםם. והכי מייאש כשאנשים מסביב אומרים לך שזה רק תלוי בך, וכנראה שאת לא רוצה מספיק, וכלמיני משפטים כאלה שמוצאים לי את האוויר..
אז מה עוזר לי?
קודמכל-במצבים מסויימים-חברה טובה שתזכיר לי לבדוק שלא איבדתי את הפלאפון/ארנק/מחברת/ראש.. אבל זאת צריכה ליות מישי שלא מאשימה.. שמבינה אנשים בלאגניסטיים..ומזכירה בקטע החברי, ולא מאשימה..
עוד משו-תזכורות קטנטנות. בתור אחת שמסוגלת לצאת מהבית ואז לקלוט שהשארתי ת'סנדלים שלי בפנים ואני יחפה- היתה לי תקופה ששמתי על הדלת מגנט בצבע של הסנדלים, שיזכיר לי.. אז זה הכיוון.. לשים דברים במקומות אסטרטגיים, שמזכירים לנו דברים שיש לנו נטייה לשכוח.
לי עוזר גם מלא פתקים ושטויות, בכל חור אפשרי..שמזכירים לי לשים לב לדברים מסויימים. נגיד-במלא כיסים [חצאית, מעיל, פליז, סווצ'רים..] ישלי פתק שכתוב בו איפה הנחתי את המיקודית בתנ"ך
כשזה משו שאני צריכה לזכור לעשות- לשלוח לעצמי סמס, ולהשאיר אותו סגור-עוזר לי. כי אם ישלי סימן של סמס-אני מנסה להיזכר מה כתוב בו, ואז נזכרת מה אני צכה לעשות
עוד פתרון, שהוא לא כ"כ מומלץ, אבל עובד- להתחיל להסתובב עם כמעט כלום חפצים, ומאוד ספציפיים. נגיד לי יש תקופות שאני מסתובבת רק עם פלאפון-ארנק-בקבוק-מברשת שיניים. ואז אני יודעת בדיוק מה אמור להיות עלי בכל רגע נתון, ומידי פעם בודקת שזה באמת נמצא שם..
לפעמים לעשות טבלת צ'יפורים עובד
טבלת מדבקות כזאתי, כמו של ילדים קטנים.. שכל יום שאת מצליחה לא לאבד חפצים/לשמור על סדר/וכו', את שמה לך מדבקה/מסמנת, ואחרי X זמן את מקבלת צ'ופר שווה. [אני קניתי לעצמי דיסק, אחרי תקופה כזו..
וגם לקראת פסח עבדתי ככה. אפילו קניתי לי מתנה, והודעתי לחברה ולעצמי, שעד שהחדר שלי לא מושלם לפסח-אני לא פותחת..] זה ממש כיפ, אגב. ושלא יעזו לומר לך שזה ילדותייי! כי גם מבוגרים לפעמים עובדים ככה.. זה פשוט בסודי סודות ולא בשיתוף עם כלהעולם..
מעניין אם השיטות המפוקפקות שלי עוזרות למישי..
בהצלחה לך!!
מי המנהלות?
יש פורום בנות בוגרות- פורום המשך של הפורום הזה
יש פורום כלה הדרך- פורום לכלות
שניהם לא פעילים הרבה.
ויש גם פורום סגור של נשואות בלבד
לפנות למנהלות
וגם לכלות
וגם יש על כך שאלה ותשובה של רופא בפורום של בי״ח מעייני הישועה - וגם הוא ענה שאין סכנה
רכיבה על סוס לנשים - פגיעה בקרום הבתולין - המרכז הרפואי מעיני הישועה
אני לא מקנאה, אני לא פותחת עין, אבל חשבתי שיהיה לי פחות קשה. התחתנתי מהראשונות, מזמן כבר, תכף שנתיים. ואני רוצה להיות אמא, אני כלכך רוצה כבר. ולאט לאט כל חברה נכנסת להיריון, נהיית אמא, ואני מרגישה לבד בבדידות הזאת, לא מצליחה להכיל יותר.
אני הכי שמחה בשבילן
ואני הכי עצובה בשבילי
זהו
יש עוד הרבה נשים כמוך, אמהות בפוטנציה,
שמחכות להריון, שנמצאות בתהליכים,
שמחזיקות תקווה, שמקוות למשהו חדש שיצמח בתוכן
❣️❣️
מקדישה לך את השיר של תרצה אתר: גשם הקשב לנשים
עד רדת הערב, גשם
הקשב לנשים בחלון
עד רדת החושך, גשם הקשב
לנשים הצופות בוילון
גם לנו אדמה שמחכה למשהו מלמעלה
גם בנו יש אימה וזעקה
למשהו פורח
וכן הלאה
עד סוף השבוע
גשם, הקשב לנשים בחלון
עד קץ השבועיים
גשם, הקשב לנשים העומדות ומחכות
גם לנו בחצר
חלקה קטנה ריקה מזוהר דשא
גם אנו מצפות עד אין בינה
למשהו ברוך כמו הגשם
גם בתוכנו מחכה שותקת
חלקת ארץ קטנה חרבה
והגשם שלנו איחר לרדת
הגשם שלנו
טרם בא
אך הגשם שלנו יבוא
עננים כבר זעים במרחב
הגשם שלנו קרב, קרב
בצעדי ענק
הקשב לנשים בחלון
גשם אדיר ונוהר.
הקשב איך קוראות הן בזו אחר זו-
הוא חוזר
הוא חוזר
הוא חוזר
נ.ב
יש פורום סגור לנשים : באהבה ובאמונה (פוריות) שאפשר להיכנס אליו
חיבוק וחיזוק 🫂
)אני כותבת סיפור ושואלת בגלל זה, חס ושלום לא קרה לי...)
השאלה היא כזו, בחורה שנכנסת להריון מאונס-מה היא צריכה לעשות? כאילו, הפלה אי אפשר כי אסור ואם היא תלד את הילד-הוא יהיה ממזר, מה ההלכה אומרת על זה?
ההלכה מתירה להפיל.
וגם, ממזר הוא רק מי שנולד לאשת איש מגבר אחר, ילד שנולד לרווקה הוא לא ממזר
ממזר הוא מי שנולד מיחסים אסורים, כמו גילוי עריות, בגידה בבעל, כהן עם גרושה
טכנית אישה שלא נשואה לא יכולה ללדת ממזר כי בעילה יכולה להיחשב כנישואין בדיעבד
א. הריח הוא לא כל כך חזק בלי התחתוניות- נסי ותראי. חלק ממנו הוא העובדה שיש בהן פלסטיק וזה גורם לחוסר אוורור.
ב. אפשר לשים תחתוניות מבד ואז זה נושם -פחות ריח- וגם סופג נוזלים וריחות.
נסי בלי תחתונית
ותחתונים מכותנה, גם לאימון.
( וכשמתלבשת לכושר גם מחליפה לחדש, בעיקר להרגשה )
@עשב לימון מבד מכבסים?
באתר יש רשימה של כל המדריכות.
אם לא, תכתבי אזור ואני יכולה למצוא
אני מכירה, ניסיתי.
זו שיטה שעובדת, אבל צריך לעשות תרגילים כל יום, לא פעם אחת ודי.
אז כל עוד תרגלתי זה סידר לי את המחזור,
וכשלא- לא.