שלום לכולם,
אני זקוקה לעצתכם.
רקע- בננו בן השנה וחצי עבר ביום חמישי האחרון מהתינוקייה למעון (שבו יש תינוקות בגיל שלו).במקרה, במעון רשום גם הבן של דודה שלי (הוא נמצא שם מתחילת השנה)
ועכשיו לנקודה- ביום חמישי אחה"צ, כשהוצאתי אותו מהמעון, פגשתי שם את דודתי. היא סיפרה לי שהגננת סיפרה לה שהבן שלי השתלב מאד יפה בגן, והוא משחק, נהנה ואוכל כמו שצריך. היא אפילו שלחה לה תמונות שלו במעון....
מאד כעסתי שהגננת דיווחה לדודה שלי על הבן שלי אבל לא אמרתי כלום. נורמלי שהגננת דיווחה על הבן שלי, עוד לפני שהיא דיברה איתי???
עכשיו אני רוצה להתקשר לגננת הזאת ולשאול אותה על הבן שלי, בסוף השיחה אני מתכוונת להגיד לה משהו בסיגנון: "לימור, אני רוצה לשתף אותך במשהו. יש לי מין שיגעון כזה, אני לא אוהבת שמדברים על הילדים שלי באוזניים של אנשים אחרים. לא דברים טובים ולא דברים טובים. אני מאד אשמח אם תכבדי זאת. אם יש לך הארות והערות על הבן שלי אני רוצה שתגידי אותם לי, ולא לאחרים". מה דעתכם? האם זה מבהיר את הדרישה שלי שלאת תדווח לי על הילדים. מצד שני,אני לא רוצה שהיא תכעס עליי ותוציא את זה על הבן שלי... (לא שאני חושבת שהיא תעשה את זה, אבל עדיף להיות ביחסים טובים עם הגננת של הילדים שלך...).
אומנם , זה קרה רק פעם אחת , אבל זו פעם אחת יותר מדיי. ועוד ביום הראשון בגן...
או שאני סתם מגזימה?!