אני מקווה שלמישי תהיה עצה.
היום בע"ה אני אמורה לטבול. ביום הראשון ל7 נקיים היו על העד גם בבוקר וגם בערב כתמים חומים כהים-בורדו- שהייתי בטוחה שאוסר. אבל שמרתי כדי לשאול... בגלל שבעלי בצבא אז רק ביום שישי (ארבעה ימים אחרי) הבאנו את זה לרב (זה נהיה הרבה יותר בהיר אחרי הימים שעברו...), בתוך מעטפה עם עוד אוצרות שהיו לנו עליהם שאלות מהשבוע שהיה... השתדלנו לשים פתק שיסביר ממתי כל דבר...
משאירים את זה לרב ואח"כ מתקשרים לשאול.
בעלי התקשר- והרב אמר שהכל בסדר. (היו שם איזה 5 דברים)
אז בעלי אמר לו שזה היה הרבה יותר כהה, ממש בורדו- והרב אמר שזה נקי, ואין מה לחשוש. הרב אמר באופן כללי, הוא לא דיבר דווקא על העדים. וגם בעלי- לא אמר שזה דווקא על העדים.
זהו.
ואני ממש מפחדת. שאולי הרב לא ראה הכל, שאולי לא היה ברור שזה מלפני כמה ימים, שאולי הוא לא ראה בכלל את העדים, שאולי הוא חשב שכשבעלי אמר שזה היה יותר כהה הוא מתכוון לתחתונים ולא לעדים (שזה יותר קל)
קיצור זה מלחיץ אותי. וזה רב גדול מאד, שמביאים לו מלא שאלות כל יום.
אני ממש מפחדת לטבול היום, כשאולי עברו רק 6 נקיים ולא 7 נקיים. (כאילו שהעדים האלו היו אוסרים)
יש בי רצון לטבול בכלל ממחר.
ובעלי לא כ"כ מבין את הפחד. הוא אומר שככה הרב אמר, והוא רב גדול, ואומר שאנחנו לא יכולים לשנות ממה שהוא פסק.
והוא רוצה שאני טבול היום...
גם אני בעולם כבר רוצה להיות טהורה-אבל מפחדת...
ברור שאני סומכת על הרב לגמרי לגמרי, אבל אני מפחדת שאולי הוא לא ראה, לא הבין שזה ישן או משו כזה...
למישי יש עצה?
מה אתן עושות בזמנים שאין בהם הרבה עבודה?
אוףףףף