אני בקושי אופה, אין לי סבלנות לזה, למרות שאמרו שזה טעים וגם לי היה טעים לבלגן ובעיקר לזה שאני אוכלת מיזה אחר כך
יותר ממה שצריך.
נכון שיש עוד זמן עד פורים,
אבל כבר עכשיו אני מתחילה להרגיש את הדחייה של כל ערמות השוקולד והממתקים האלה שאין בהם צורך אמיתי כשהם בכמות כזאת.
כל שנה אני מביאה ממתקים, והשנה החלטתי ש"מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברייך"
ושנמאס כבר מיזה.
השנה אני רוצה להכין ריבות (מצאתי מתכונים לא מסובכים )
ועוגיות בריאות יחסית עדיף לא מתוקות אלא רקיקים, קרקרים או מלוחות עדיף כאלה שאני יכולה גם להכין בימים הקרובים
להקפיא ולשכוח עד פורים.
אני לא רוצה להסתבך עם קמח מלא ממש, כי אף פעם לא ניסיתי ואני פוחדת שיצא רע,
קמח 70% או כוסמין הם בעלי פוטנציאל גבוה לתקלות כמו קמח חיטה מלא ממש?
נפת מתכת שלוחצים עם היד מספיק טובה בשביל לנפות את זה ? (אנחנו לא מהמחמירים כנ"ל מי שהולך לקבל את זה)
יש למישהי רעיונות למתכונים כאלה?
יישר כח!!! תודה ובהצלחה 
)
)
