אז אני ממליץ על תיק כמו שלי שראיתי שיש כבר לעוד אנשים עם מחשב נייד. תיק של אאוטדור (קל גב...) - יש לו שני תאים גדולים יחסית, שבאחד יש מקום מובנה למחשב, עם סגירת סקוץ'. תא צדדי לפלאפון אין לו (אלא אם כן תא צדדי לבקבוק נחשב אצלך גם לפלאפון) אבל בתא הגדול השני, יש לו יציאה מובנת לאוזניות, ואפשר לשים את הפלאפון/הנגן, בתוך כיס מיוחד בתא השני, ולהוציא את האוזניות דרך החור הייעודי.
הוא תיק יפה יחסית (אני לא יודע מה זה בנות...) - שלי אישית בצבע כתום אבל נראה לי יש עוד עיצובי, ממש לא משדר זרקנות ו/או תיכוניסטיות.
אה, ויש לו עוד תא קטן לכל מיני "פיצ'פקעס" שבתוכו יש כמה כיסים (גם כיס לעטים וכו'...) ועוד שני תאי צד, ושני תאי צד צד (מסובך להסביר, צריך לראות את התיק או תמונה שלו כדי להבין).
הבעיה היא שאני לא יודע איך נקרא הדגם הספציפי, אבל אני מאמין שבחנויות שמוכרים אאוטדור ידעו להציע לך אותו אם תבקשי תיק למחשב נייד.
וכמובן - המערכת גב שלו, אני אישית אוהב אותה, מחלקת את העומס נכון, והריפוד שלה עוזר לא לגמור את היום עם כאבים בגב.
כל זה בהנחה שבאמת דיברת על תיק גב (עם רצועות להנחה על שני הכתפיים) ולא על תיק צד (בעל רצועת נשיאה אחת), ושבעניין היופי אני לא התרחקתי הרבה יותר מידי מטעם יופי של בנות...
אם אצליח לצלם אותו ולהעלות, אעש זאת (ואולי אמצא במחשב תמונה של הדגם...)