בתחילת שנה אני הגעתי לכיתה - כיתה חדשה (ח') ובכיתה שלי יש ילדה אחת שבתחילת שנה היינו חברות טובות - היא קבלה אותי מאווד יפה, והיינו חברות מאווד טובות, עכשיו עד חנוכה היינו חברות טובות אבל מאז היא נדבקה אלי יותר מדי ואני קצת.. אממ.. בוא נאמר את זה ככה אני לא הכי מחבבת אותה בעולם.
לצערי הרב המורה העבירה מקומות והושיבה אותי ליידה. (כבר לפני חודשיים אבל ברוך ה' אנחנו החלפנו כיתות ואז המורה עשתה מקומות חדשים ולפני שבועיים חזרנו לכיתה הישנה ושוב אנחנו יושבות בייחד ואני לא יכולה איתה יותר, שאני עם חברות אחרות היא כועסת עלי ואומרת לי שאני בוגדת בה (מה היא בעלי?? אני חייבת לה משו בכלל???) ולא רק זה, היא מאוד מאוד מאוד אוהבת להתלונן, ואני חייבת להקשיב לה כל הזמן ((לא שאני לא אוהבת להקשיב לאחרים, אבל לא יותר מדי מה 3 שעות ביום כמוה והיא לא נותת לי להקשיב לחברות אחרות) ולא רק זה. יש לה גם כינים משו לא רגיל.. (אני לא רוצה להגעיל פה בנות אבל יש לה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש גן חיות על השיער.) והיא כל הזמן שואלת אותי "אביה את אוהבת אותי? תגידי לי את האמת" ושאלות בסגנון של זה ואני ממש ממש לא נעים לי ממנה ואני תמיד עונה לה שכן וברור (אני לעולם לא פוגעת בבנות!) ואני כבר לא יודעת מה לעשות וממש קשה לי איתה. אשמח לעצות..
(ד"א ממש טוב שיש פורום כזה שהוא סגור כי אני פחדתי לכתוב את זה בנוג"ה מחשש שהיא תכנס ותראה - היא הייתה פעם בערוץ 7 אבל היא עזבה והיא לא פה בפורום..)
ולא רק זה אני רוצה לשמוע שירים ולא לדבר עם אף אחת ואז היא רוצה לשמוע איתי גם. לא שיש לי בעיה עם זה אבל יש לה סגנון שונה מאוד במוזיקה וזה ממש מעצבן שהיא כל פעם מחייבת אותי לשים שירים שהיא אוהבת. סליחה אני חייבת לה משו??
) (אני יודעת שאני נראת רעה אבל זה ממש קשה לי עם זה) לשבת ליידי לצערי היא יושבת כבר..
)