חולצה על הבגד ים זה מסוכן וממש לא נוח.
לי יש בגד ים צנוע מאוד שרוול 3/4 ושמלה מתחת לברך עם טייץ, מבד בגדי ים. והוא עלה הרבה... לא בהכרח כדאי להשקיע, לי חשוב היה להרגיש בנוח...
אם חלק ניכר ממי שמגיעות לבריכה הן נשים דתיות-לאומיות, לדעתי גופיית סבא בצבע כהה, עם חלק עליון של ביקיני מתחת, ומכנס גלישה באורך הברך (יש כאלה בחנויות ספורט או סתם בזארים גם ) לא יגרמו לך להיות שונה.
אם את לא אוהבת גופיות סבא (גם אני לא.. גם ליד נשים אני מתביישת ) יש בחנויות ספורט חולצות קצרות מבד לייקרה של בגדי ספורט ובגד ים, לא קוראים לזה בהכרח "בגד ים", אלא חולצת גלישה , יש אנשים שעושים עם זה גם ספורט, מה שעם שרוול זה בד"כ דגם לגברים. זה לא זול, אבל עדיף מאשר טי-שירט או חולצת בסיס מטריקו שמתנפחת במים ומפריעה בצוואר עד כדי חנק.אפשר להוסיף לחולצת-בגד ים טייץ פשוט שקונים בזול ולא חבל שיהרס בכלור. ביישוב שאני גרה (דתי לאומי) מה שמקובל זה או בגד ים שלם רגיל לא עם מחשוף עמוק, טייץ/מכנס קצר/ מכנסי גלישה וגופיית סבא או חולצת ספורט מבד של בגד ים (של ספידו ארנה ודומיו, מה שכתבתי) וטייץ / מכנסי גלישה. לא נראה לי נוח להיכנס לבריכה עם מטפחת, ניסיתי והיא נפלה לי בתוך המים.
כובע ים זה נשמע פיתרון מצויין, אני בבריכה (שחייה נפרדת..) מורידה את הכיסוי
מקווה שעזרתי...