היא לא ממש נותנת לי להחליט בעצמי, או לאהוב, או לחשוב..
כשמישהו מוצא חן בעיניי היא מנופפת בניצחון בטענהה שאני לא כמו כולם ושום דבר אצלי לא פשוט. טענה שהופכת עצמה למציאות ברגע שנאמרה, כי איך משהו יכול להיות נורמלי כשממהרים להכריז את גורלו כמסובך??
שאלות רבות עולות בי לפעמים בקשר ל"נורמליות" שלי.
והרי לקח לי המון שנים לקלוט שמהנ שקורה לי הוא לא רגיל ולא תקין. שלא כולם מחליפים שמות, ושוכחים דברים שקרו להם אתמול.. היה לי ברור שלכולם יש קולות שמדברים אליהם בתוך הראש ופונים אליהם כאמא ואבבא שלהם, או תאום.. שפשוט לא מדברים על זה.
ואחרי שהבנתי שזה לא נורמלי, התחלתי לשתוק. פחדתי שכל דבר שאני מרגישה או חושבת הוא רע ומשוגע, ופשוט שמרתי את מחשבותיי לעצמי. עד היום אני מביטה כל הזמן סביבי על תגובות והתנהגויות של אנשים אחרים וכאילו רושמת לעצמי מה נורמאלי לעשות ובעצם מחקה אותם, לא סומכת על עצמי שאדע איך להתנהג.
עכשיו יותר קל לי, כי יש לי חברות שיודעות ומכירות ומקבלות, והן אומרות לי תמיד את האמת. ואם אני מבולבלת בקשר לסיטואציה מסויימת, הן יודעות לבטא את הרגשות שלי בקול, להכיל אותם . אני שואלת אותן האם זה בסדר מה שאני מרגישה וחושבת, האם אצל כולם זה ככה..
לפעמים רק המרדף אחרי הנורמליות הופך אנשים למטורפים..אבל אני כל כך פוחדת שהסוד יתגלה..

אכן קשה!
וגם הם יסתדרו אתך. כל עוד זה לא פוגע בתפקוד התקין והיום יומי מצבך טוב.