אז כנראה שהוא לא שלם איתה, ואם הוא לא שלם איתה, אז עדיף שיבטל אותה עכשיו מאשר אחרי החופה. רוב הזוגות שמתחתנים מהסיבות הלא נכונות, סתם סובלים יחד, ורק חלק מאותם זוגות מצליח להתמיד בעבודה הקשה שדרושה כדי לתקן, וזה רק אם היא נכנסה להריון במשך החצי שנה הראשונה ובעצם, הילד הוא זה שמחזיק עכשיו את הקשר ובגלל זה, הם לא רוצים להתגרש בגלל הילד, זה נוראי ולא אחראי להטיל את האחריות שלהם על הילד. ומעבר לזה, זה לא הוגן אחד כלפיי השניה, לכלוא זה את זו בתוך כלוב שכזה , רק בגלל מקובלות חברתית מטופשת.
חפרו לנו יותר מדי, על עבודה קשה בנישואין ושכחו את הצד השני של המטבע שהוא חיבה ומציאת חן, גם באופי וגם בפיזי. את מוזמנת לעשות שאלת רב בעניין, אני עשיתי שאלת רב אצל מספר רבנים, וכולם אמרו שאם אין חיבה ומציאת חן אז לא להתחתן. ואני הייתי באותו מקום של הבחורה שבחור זה לא אוהב, ואני אומר את מה שאני אומר, מניסיון כואב ומרצון לטובת שניהם, לא רק בטובת הבחור הנ''ל אלא גם בטובת הבחורה שהוא מאורס אליה, כי אני יודע איך זה היה להיות מאורס, למישהי שלא אוהבת אותך והסיבה שהיא לא רצתה לבטל, זה היה בגלל החשש מהכתם החברתי, אז במקרה הזה אני זיהיתי את זה ואני לקחתי יוזמה וביטלתי, לא היה לי עניין ''להכריח'' אותה להתחתן איתי בניגוד לרגשותיה.
וגברים לא יכולים להפגע? רק לנשים יש רגשות? ואם כבר מדברים על רגשות של נשים, איך אתן הייתן מרגישות במצב כזה? הייתן רוצות שבחור שלא אוהב אותכן יתחתן איתכן בכל זאת או שהייתן מעדיפות לבטל את האירוסין ולמצוא גבר, שיאהב אתכן ואתן אותו? ממה אתן יותר מפחדות, כתם חברתי או חיים נטולי אושר? אני העדפתי כתם חברתי על פני חיים נטולי אושר.
מי שאומר/אומרת שעדיף שבחור זה יתחתן איתה ולא יבטל לטובת הבחורה, לא באמת מתחשבים בבחורה הזאת והם, דנים אותה לחיים של צער, סבל ומרירות.