שלום,
אני מע"ר מתנדב במד"א.
אני זקוק לעוד חלוק (החולצה של המדים) אך האחראי מתנדבים שלי בתחנה אומר שכרגע אין לו.
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג/לקנות אחד?
מישהו יודע אם יש מישהו שכבר לא צריך ומוכן לתרום לי?
בתודה
שלום,
אני מע"ר מתנדב במד"א.
אני זקוק לעוד חלוק (החולצה של המדים) אך האחראי מתנדבים שלי בתחנה אומר שכרגע אין לו.
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג/לקנות אחד?
מישהו יודע אם יש מישהו שכבר לא צריך ומוכן לתרום לי?
בתודה
בתחנה שלך...
בהצלחה 
אתה נקלעת למציאות עגומה שבה נתקלים רוב מתנדבי מד"א, לוגיסטיקה זוועתית!
אין ולא צריך להיות מקום שבו אפשר לקנות חלוקים, מד"א צריך לספק למתנדבים חלוקים כדי שיוכלו להראות מספיק מדוגמים!
אם תכתוב מאיזה אזור אתה בארץ ואיזה מידה חלוק אתה צריך אולי יהיה מישהו בפורום שיוכל לעזור לך!!!

זה לפחות מה שאומרים כל שנה מאז שאני זוכר את עצמי במד"א..
ולעניין-יש לי חולצה דנדשה למסירה אבל היא במידה די גדולה (מקביל לחולצות XL של "אדיב" או משו כזה) אבל היא של חובשים ככה שזה די בעיה..
החליטו לגוון עם התירוצים!
נסיעות בחינם?
בתחנה שלכם...למשל ביום רביעי האחרון היה חסר לי חלוק-הוא היה בכביסה...ביקשתי מהאחראי מתנדבים אם יש לו מיותר...בדיוק היה לו חלוק חדש...אז הוא הביא לי...
יכול להיות שהיה לו חלוק אחד ספייר אבל ברוב מוחלט של התחנות אין סתם כך מדים, מה גם שהמדים לא תמיד נמצאים אצל האחראי מתנדבים אלא אצל גורם אחר.
נכנס עכשיו אצלינו קורס חדש...אז יכול להיות שנשאר לו מהם...
בכל תחנה תמיד יש ספיירים אבל האחראים לא תמיד מתנדבים להוציא לך ביגוד.
בכ"מ תמיד כשאני מבקש משום מה יש, או מכנסיים או חולצה אפילו היה דרגות
עכשיו אני מנסה להשיג אפוד וחגורה חדשה!
דוד שלי נפל ואיבד הכרה ועכשיו הוא התעורר ומדבר חלש
השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה ששמו אותו בטיפול נמרץ?
לכאורה הוא בעצם רק התעלף
גם לאיחוד הצלה וגם למד"א.
אני יודע פשוט שבאיחוד הצלה מצוי יותר קורסים נפרדים.
ולפי מה שידוע לי מד"א מכבדים את הקורס של איחוד הצלה.
(ואם אתה מתכוון להתנדב, אז התשלום סמלי..)
שלום, יש לי מועד ג' של מבחן אג''ם (נהלים עברתי ברוך השם)
אני לא מצליח להתכונן, כל החומר לא ברור, מפוזר ומאוד ארוך, זה לא כמו עם שאר החומר והמבחן המסכם אותו עברתי בקלות.
למישהו בבקשה יש את המבחנים עם תשובות? אני חייב ממש ממש דחוף, אני לא רוצה ליפול בקורס חובשים שהשקעתי בו אלפי שקלים ומעל חצי שנה בגלל המבחן השטותי הזה
תודה רבה לעונים!!
כי נוער לא מתעסקים בזה..
מקסייימום מלמדים בדיקת סוכר שזה עם מחט לא ניראית
אני מעוניין בהתנדבות ולעשות קורס במד"א אך יש לי שאלות אליהם קודם.
למשל שלחתי טופס מקוון אבל אני לא בטוח שמילאתי כמו שצריך ושזה עבר, אני מתלבט איזה קורס איפה ומתי, ובאופן כללי אני לא מבין מתי יחזורו אלי אם בכלל 
הבעיה שלא עונים בטלפון שבאתר (03-9101101) כנראה שהם עמוסים מאד תמיד. איך אפשר ליצור קשר עם אדם רלוונטי לעניין התנדבות וקורסים?
תודה