יהיה כלל חדש שמחייב להגיע בחצאית מקסי.
רציתי לשמוע דעות,ואשמח הרבה יותר
אם יש למישהי גם רעיונות מקוריים לפתרונות אחרים של התופעה 
אנונימי (פותח)יהיה כלל חדש שמחייב להגיע בחצאית מקסי.
רציתי לשמוע דעות,ואשמח הרבה יותר
אם יש למישהי גם רעיונות מקוריים לפתרונות אחרים של התופעה 
מה עוזר שאת דופקת בראש "חצאית קצרה?"
זה יגרום להן ללכת עם חצאיות ארוכות יותר בעתיד?
לא!
בדיוק כמו הציצית לבנים
שרובם זורקים אותה, ואלו שלא, בגלל שהתאהבו מחדש בציצית בישיבה הגבוהה
את הולכת עם חצאית מקסי ביום יום?
את ר-ו-צ-ה לבוא כל יום עם חצאית מקסי לבית הספר?
עבודת ה' לא נקנת ונבנת ככה!!
אמנם אין לי רקורד מרשים בחינוך, אך זו דעתי:
בבית ספר, אנחנו לובשות בגדים צנועים מתוך כבוד למערכת. תסתכלו על ילדים ברחבי העולם.
אפילו במדינות עולם השלישי, לדוגמה, בנפאל [חיפוש בגוגל תמונות העלה תמונות רבות, בחיפוש school uniform]
זה לא עניין של הלכה ומה אתם נוהגים בבית. [למה זה לא? כי אולי אמא שלה כן הולכת ככה? לבוא ולהגיד זה טעות ולא נכון לא יוצר בעיניי גישה נכונה..]
אלא,
אלו הכללים שלנו. זה הביגוד שמאפיין את בת ספרינו. וצריך להתעקש על זה לא מסיבות דתיות.
שזו לא תהיה בעיה הלכתית, אלא משמעתית.
צריך לחשוב על זה טוב..
אם זה לא יעשה אנטי בכוונה, אני חושבת שבנות רוצות להמשיך ללכת לפי האופנה ומקסי היום לא ממש באופנה (למרות שאני הולכת הרבה ככה) אז אולי זה יהיה קיצוני מדי.
רעיון אחר שלדעתי יכול לעזור, קודם כל חשוב להגדיר בדיוק מה הכלל. איזה אורך מותר ואיזה לא?
לקנות לאולפנא כמה חצאיות וכל פעם שבת מביאה חצאית קצרה היא חייבת להחליף חצאית מהמלאי של האולפנא, לקחת אותה הבייתה לכבס ולהחזיר...
זה די מרתיע. רוב הבנות לא רוצות חצאיות לא שלהן, ואז זה יגרום יותר לבוא עם חצאיות סבירות, וגם אם לא - אז באולפנא הן לא יסתובבו ככה.
אפשר לחילופין לקנות תחתיות לחצאיות, ואז הבת נשארת עם החצאית שלה, רק מוסיפה תחתית מלמטה, וכך החצאית "מתארכת".
בכל מקרה, אם עושים את זה, חשוב ליידע לפני כן, ואולי גם את ההורים (בכל זאת הם יצטרכו אח"כ לכבד את החצאית של ביה"ס)...
והחצאיות הקצרות האלה זה באמת בעיה!!! (לגלות לך סוד? אני ביסודי ומתמודדים עם אותה בעיה...).
בבית ספר שלי קרה משהו דומה!
אמרו לנו לבוא עם גרביים וחצאיות ארוכות וכו'
ופתחנו בלא מודע יחס אנטי דתי ב-ר-מ-ו-ת!!!!!
בעצם במחשבה שניה רצינו להיות חילוניות...!
זה רעיון ג-ר-ו-ע!1![]()
בס"ד
יש לי דוגמא קלאסית....
למדתי באולפנא אחת שלא היו יותר מידי בעיות משמעת על נושא הלבוש ובאמצע עברתי לאולפנא אחרת ששם היו בעיות קשות ביותר על ענייני הצניעות. התעקשו איתנו המווון (באולפנא השני'ה) והתוצאות:
באולפנא הראשונה, רוב הבנות היום הולכות עם מכנסיים/ חצאיות קצרות וכו' עם רבע כיסויי ראש במקרים הטובים וכו'...
באולפנא השני'ה, מלא חברות שלי התחזקו ממש, הולכות בשיא הצניעות והבנות שלא- גם לא היו הולכות גם אם אף אחד לא הי'ה מטריד אותן.
אני חושבת שלמערכת חינוך צריכה קודם להיות אמירה, לפני שמסבירים להן למה זה הדבר הנכון לחיים.
קודם כללים... אם זה הי'ה ברמה של אוכל לא כשר, זה הי'ה נגמר באותו מקום?! תחשבו איך היינו מגיבים אם היינו רואים תלמידה עם סנדוויץ' עם פסטרמה וגבינה?
תסכימו איתי שלא מעניין אותי כרגע מה היא אוכלת אחרי הצהריים- קודם מרחיקים את זה מאיתנו, כי כאן זו האווירה.
רעיון החצאיות מצויין.
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/