לפני שבוע (בשבוע 37) עשיתי הערכת משקל אצל טכנאית אולטרסאונד ורשום שם ריבוי מי שפיר AFI 23.6.
גם העובר לפי הערכת המשקל מתאים לשבוע 1 מתקדם יותר (בשבוע 37 התאים לשבוע 38)
אני פצפונת, ובלידה הקודמת ילדתי במשקל 2.700 בשבוע 39 ועד עכשיו המדדים היו קצת מתחת למה שצרך להיות ורופא מומחה שהייתי אצלו אמר שהוא לא מצפה אחרת לפי הממדים שלי ושלא אתרגש אם גם הפעם אלד במשקל קצת קטן.
הטכנאית הפנתה אותי חזרה לרופאה המטפלת והדגישה כמה פעמים שעלי לקבל חוות דעת רפואית.
אבל אין תורים אצל הרופאה שמוגדרת "כמעקב הריון". (בכלל ההריון הזה כל פעם הייתי אצל רופא/ה אחרת)
כרגע אני בשבוע 38. יש לי אפשרות ללכת יום ראשון למקרים דחופים, ואז אני לא אדע על איזה רופא אני נופלת וגם לא בטוח שיכניסו אותי בכלל. (למרות שתמיד אפשר להגיד שיש לי כאבים "חריגים" העיקר להיכנס לרופא)
אבל מפעם קודמת שניסיתי את זה (כשבאמת היו לי כאבים חזקים) הרופא בכלל לא התייחס אלי ככה שאני לא ממש סומכת על הפרוצדורה הזאת.
אפשרות שנייה היא לקבוע תור בשר"פ לרופא שאני סומכת עליו אבל אז זה יקח לפחות שבוע- שבוע וחצי- עמוק לתוך שבוע 39 ומי יודע מה יקרה עד אז...
אפשרות שלישית- לחכות כבר ללידה ולהתפלל שהכל יעבור בשלום (ואז אהיה קצת לחוצה לסחוב את הזמן בבית ואני כ"כ חולמת על זה, להגיע בפתיחה מתקדמת...)
מה כדאי???
(סליחה על החפירות...)