לדודה שוקו, ולכל מי שיש בעיה דומה.
לפי התיאורים שלך, אני חושבת שגם לי הייתה בעיה כזאת, ולכן אני מציעה לך לנסות את מה שאני עושה, כי אני מאוד מאוד מרוצה מזה, והלוואי שזה יעזור גם לך.
אז דבר ראשון הפסקתי לישון עם שיער אסוף, ברוב הימים אנחנו הולכות עם שיער אסוף ולכן בלילה כדאי לשחרר אותו כמה שיותר כדי שיתפוס נפח שרק עושה לו טוב, אחרי תקופה אני בטוחה שתשימי לב שהשיער שלך יקבל נפח חינני ויהיה נעים יותר, זה גם הרבה יותר בריא ולעיתים אף מונע כאבי ראש.
דבר שני אני משתמשת במוס לשיער, לדעתי זאת ההמצאה הכי טובה של התקופה הזאת, המוס מסדר את השיער, מרכך אותו, ונותן מראה של שיער בריא.
המוס הספציפי שבו אני משתמשת הוא של חברת syoss. זה נקרא "מוס חזק במיוחד לייצוב מקסימלי max hold" המוס עצמו עמיד ל24 שעות ולכן הוא מעולה לשבת! אני קמה בבוקר והשיער נראה מעולה כאילו יצאתי מהמקלחת.
קניתי אותו בסופר פארם' בעיקרון הוא אמור לעלות 35 שקל אבל היה חמישים אחוז הנחה ולכן הוא עלה בערך 17 שקל, שזה מחיר מצויין לתכשיר הזה.
היה שם עוד מוסים של חברות נוספות כמו style. אבל לא ניסיתי אותם אז אני לא יכולה להמליץ לך עליהם..
שיהיה מלא מלא בהצלחה! ואם יש לך שאלות תרגישי בנוח לפנות אליי בפרטי. אשמח מאוד לעזור!