משיחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!תציל אותנוווווו!!!!!!!!matan2
חכה אני עוד מעט באבלפן
אני יגד לו רגע!!יקירה
כך נראה מי שלא מקורב לרבנו.פונפון
ןאפילו שיש ביננו יפי נפש שלא יסכימו לדברים שכתובים באתר המטונף הזה, אבל בלב פנימה, מי שאין לו את האור של רבנו, אז כולו דינים והתקפות על עם ישראל.
כן בטח....קשקשן
רק מי שקרוב לרבנו...
תפסיק לבלבל את המוח עם השטויות האלה ולעשות פילוגים בעמ"י, ובשבילך אני מאוד שמח להיות עם דינים והתקפות כמו של החזון איש, הרבי מלובוויטש, הרב עובדיה
מה זה קשור מי שלא מקורב לרבנו כך הוא נירא....matan2
אני מקורב לרבינו כמה שאני יכול ,,,
אני אדם ראלי ולא סומך על הניסים,,,
ראינו כבר מה קרה לארז זיכרונו לברכה שבזמן שעשה היתבודדות ערבי רצח אותו...
אבל בכל זאת זה לא אומר שצריכים לפחד יותר מיד..
עם ישראל צריך להיתקרב למלך יתברך,,,,ולהיתגונן וליהות מוכן לעתיד המתרחש...
להגיד ה' שומר עלינו זה יפה מאוד,,,וזה חשוב,,,
אבל אנחנו צריכים לעשות השתדלות....
בוא נירא אותך גר בדרום[כמו שאני]וחוטף קאסם ליד הבית שלך אם תדבר ככה...!!
תתביש!!!!.
חכה שניה חכה שניה אויששש נפל.. הוא היה בכיס...מתנחל גאה.
למי אתה מדבר מתנחל ציוני?matan2
הכל טוףףףףףףףףףףףף?בת-עמי
צדיקים לא להיסחףנ נח זה הכל
בס"ד בר"ה
מה זה הדינים האלה הכי חשוב להיות מאוחדים וובלי ליצנות אחד על השני הרי רק עם אחדות ננצח את הערבים ימח שמם ונחיה בעולם שכולו טוב בלי לפחד מאף אחד ותהיה רק אהבה העולם בינינו לבין אבינו שבשמיים
נ נח אתה צודק במאה אחוזmamaאחרונה
ההשתדלות היחידה של חולושי כח כמונו הואפונפון
רק לבקש רחמים ולהסתכל על עם ישראל בעין טובה. לגנות את השקר של המפורסמים ולרומם בזכותם של פשוטי העם חלושי הכח כמונו. להתקיף את השקרנים ולגונן על עם ישראל בכללותיותו. לצפות ולקוות באמת ובתמים שמי שחפץ באמת יגאל. לא להפחיד את עם ישראל. כי אין מקום לפחד כי הקדוש ברוך נוהג איתנו בהשגחה מיוחדת. אנו לא סומכים על נס אנו חיים בתוך הנס ממש. מי שחושש הוא מצהיר לעצמו הצהרה ברורה שאינו חי בהשגחה ניסית וצמודה!!! הוא סוטה מן האמת ומן ההשגחה ולכן אז הוא בסכנה!!! ולכן מי שמפחיד את עם ישראל ומסתיר את הניסים והרחמנות הוא למעשה מכניס את עם ישראל לסכנה. ומי שמחזק את עם ישראל בניסים וברחמנות הוא מכניס את עם ישראל לתוך המציאות האמיתית של הניסים וההשגחה.
מי שלא מקורב לרבנו הוא מפחיד.
הקדוש ברוך הוא מקורב לרבנו... רבנו כבר קבע איך העולם יתנהג והוא גזר והקדוש ברוך קיים. ומי שנוהג ללכת עם הפחדות ואיומים על עם ישראל וסוטה מדרך רבנו הוא סוטה מדרך השם.
ויש הרבה מה לדבר ואני מקוה שמי שרוצה לאסוף כמה דיבורים שנאמרו ויאמרו - ביחד נגיע לאמת הצרופה. לביטחון מלא ולשמחה אין סופית. נקרין לכל אחינו רק בטחון ושמחה. ובשמחה תצאו.
אנשים תקראו נורא נורא חשוב!!מוריה!!
תקשיבו, כרגע חיילנוו נחלמיים בעברונו ובישבילנו..
תנו רק דקה אחת מזמנכם וקראו פרק תהילים... [להעביר הלאה]
מי שֶׁבֵּרַךְ אֲבותֵינוּ אַבְרָהָם יִצְחָק וְיַעֲקב הוּא יְבָרֵךְ אֶת חַיָּלֵי צְבָא הֲגַנָּה לְיִשְׂרָאֵל
הָעומְדִים עַל מִשְׁמַר אַרְצֵנוּ וְעָרֵי אֱלהֵינוּ מִגְּבוּל הַלְּבָנון וְעַד מִדְבַּר מִצְרַיִם וּמִן הַיָּם הַגָּדול עַד לְבוא הָעֲרָבָה בַּיַּבָּשָׁה בָּאֲוִיר וּבַיָּם
יִתֵּן ה' אֶת אויְבֵינוּ הַקָּמִים עָלֵינוּ נִגָּפִים לִפְנֵיהֶם
הַקָּדושׁ בָּרוּךְ הוּא יִשְׁמר וְיַצִּיל אֶת חַיָלֵינוּ מִכָּל צָרָה וְצוּקָה וּמִכָּל נֶגַע וּמַחְלָה וְיִשְׁלַח בְּרָכָה וְהַצְלָחָה בְּכָל מַעֲשֵׂה יְדֵיהֶם
יַדְבֵּר שׂונְאֵינוּ תַּחְתֵּיהֶם וִיעַטְרֵם בְּכֶתֶר יְשׁוּעָה וּבְעֲטֶרֶת נִצָּחון. וִיקֻיַּם בָּהֶם הַכָּתוּב
כי ה' אלהיכם ההלך עמכם להלחם לכם איביכם להושיע אתכם ונאמר אמן!!
תזכו למצוות צדיקים וצדיקות
הקב"ה יציל, לא המשיח...עמישב
נ נח זה הכל - קלעת יפהפונפון
צריכים להבין שימים אלו של מלחמה זו הזדמנות נפלאה להתחאחד בשמחה האמיתית של נצחיותנו.
זו הזדמנות ולא סיבה לפחד!!!
צריכים כולנו להתפלל שעם ישראל ינצל את המצב להתאחד לבוא מולשמח את החיילים ולפרגן לכל פעולה נגד שונאי ישראל
השקרנים מנסים להפחיד אותנו בשביל שאנחנו נפחד ולא נתאחד ולא נשמח ביחד. נפחד ונשאים אחד את השני.
רבנו רוצה לשמח אותנו שנבין עומק רחמנות השם ונתעודד ואז לא יהיה לנו מקום אלא רק לשמוח ביחד בנקודת האמת.
נחזיק חזק ביחד. אנחנו הולכים להגאל גאולה אמיתית בנפלאות שלא היו מימות עולם. וכל עם ישראל ינצלו ולא ידח ממנו נידח.
מבואר ברחמ"ל וברבנו ומדברי הסבא, שהקדוש ברוך בדור זה לא מסתכל על העוונות שעושים בפועל אלא מסתכל על הלב והרצון, וברוך השם עם ישראל מלא רצונות טובים ואמונה בבורא. ואנחנו לא יכולים לדעת את זה כי אנחנו לא רואים את הלב אלא רק מסתכלים עם העין ושומעים עם האוזן אבל לא רואים את הלב!!! ואנו סומכים על הצדיקים שהבטיחו שעם ישראל יהיה כולו זכאי ואני מאמין שהדור הזה כול זכאי היינו כנ"ל מחמת הרצון והלב.
מקורב לרבנו זה רק מי שיש לו רחמנות - קרי: נ נחפונפון
איזה סיפור אתם עושים מהודעה של משועמם....שואף להתנחל
למה משועמם אחי?? מסכן אולי הוא מפחדנ נח זה הכל
בס"ד בר"ה
צריכים לחזק אותו לא לרדת עליו ...אל תיפגע ממני אני מדבר בשיא הרגוע ומתוך הלב
זה לא קשור אליו - קראו דבר חשוב לעתידנו:פונפון
במצב שאנו נמצאים כיום, גורלנו תלוי במה שאנו חושבים, מדברים ומפרסמים!!!
בואו נקוה שבמלחמה הנוכחית יהיו ניסים נפלאים לעם ישראל - ניצחון מוחלט, התבטלות מוחלטת שכל אומות לישראל, פחד ואימה לכל הערבים (כמו שהיה בקום המדינה), הכנעת כל המדינות האסלמיות, וידיעה ברורה לכל העולם שאין לאיסלמים שום פצצות אטוס וגרעין וכו' ויש רק לישראל. וכו' וכו'
מה יהיה עם החזרה בתשובה?
הרי כל ה"מחזירים בתשובה" נוקטים בהפחדות... ואם יהיה ניסים למרות שעם ישראל כמו שהוא עכשיו... וננצח כנ"ל, אז מה עם ישראל לא יחזרו בתשובה?
מה, רק אם יש איומים, רק אז חוזרים בתשובה?
אם כך, ח"ו לא יהיו ניסים עד שיחזרו בתשובה!!
נמצא, שבדעות החולות הללו, אנו גורמים שיהיו צרות ח"ו ואיומים בלי הפסקה,
אתם מבינים? הדעות הללו גורמות את כל המלחמות!!
אני נ נח, ואני נוהג עם שאר החברים המפיצים ללכת להפיץ את רבנו דווקא במקומות של שמחה!!! בחתונות במועדונים במקומות של מטיילים, ולא רק בבתי חולים... ודווקא שם יש הענות נפלאה לאנשים לשמוע דבר השם!!! כי עם ישראל רוצה את השם, לחזור אליו מתוך שמחה ולא מתוך הפחדה!!
אם נכניס דעת כזו לעם ישראל, שחוזרים בתשובה מתוך רצון טוב ואהבה, אז השם לא יצטרך להפחיד אותנו!!!
תבינו, נ נח נחמ נחמן מאומן זה אור שימנע את המלחמות, רק אנו צריכים למחות בכל מי שמנסה להפחיד אותנו!!
יראה מעונש זה טוב, אבל זה רק כלי שולי אצל השם, יש לו כלים יפים ומתוקים לתת לנו יראה ואהבה ודרך לחזור אליו, הבה נפיץ את האור של רבנו, אור נקי ורחמנות,
אשרנו לגמרי
פונפון....קלעת בדיוק...matan2
"הרי כל ה"מחזירים בתשובה" נוקטים בהפחדות"...
בדיוק...
אני מפחד רק בגלל הרבה אמנון יצחק שליט"א.....
הוא מפחיד הוא מכבה את האורות בהרצאה שלו ומרא לנו סרטים על אחרית הימים...
בקיצור,,,בחיים שלי לא האמנתי שאפחד[[ חוץ מאלוקים כמובן]] ומסתבר שאני מפחד מהדברים שהרבה אומר ומרא...
ומדבר על מה שיקרה עם אירן...
והוא לא משאיר לי שום תיקווה..ואני נורא מפחד !!
אח שלי היקר והצדיקנ נח זה הכל
בס"ד בר"ה
רק תיזהר שלא יובן מהדברים שלך שהרב אמנון יצחק הוא איזה אחד שמפחיד יהודים ומאיים עליהם אם לא יחזרו בתשובה
והזכרת לי באמת שפעם אמרו לו את זה בהרצאה ואני לא זוכר מה הוא ענה אבל אני זוכר שבסוף אותו אחד ששאל באמת אמר בסוף שזה לא נכון שמראים את הרב כאחד מפחיד
בקיצור הרב אמנון יצחק צדיק גדול והלוואי עלינו זכויות כמו שלו על ההחזרה בתשובה שלו
הגאולה היא אמת, ועל אמת אין זכויות!!!פונפון
אני לא נכנס לזכויות של אף אחד, למי יש יותר זכויות - את זה יודעים בשמים. יכול להיות שבקלטות שלו אתה רואה הרבה זכויות אבל בקלטת בשמים מראים יותר זכויות לאדם אחר.
אנחנו מחפשים אמת, ואם אנו מדברים על אמת, לא צריך לערב זכויות!!!
את הזכויות שלו שישמור לעצמו ובעולם הבא יתנו לו שכר, אבל אם עכשיו הוא מעביר מסרים מסוכנים ופסולים מבחינתי שיתגייס למוסד ויתחפש לשיח מוסלמי ויפחיד את השונאים שלנו!! כך גם יטיל עליהם אימה וגם ישמור על הזכויות שלו.
הנקודה הובהרה לעיל, ואני אוסיף עוד קצת:
מי שמנסה להחזיר בתשובה על ידי שהוא מראה לנו את נסאאלה ויאסין וכו' שילך אליהם, שיחיה איתם ושיתחזקו ביחד! אני מעדיף שעם ישראל יחזור בתשובה ביחד עם רבנו. (ואם אפשר שזה יהיה בארץ ישראל, אשמח עוד יותר)
תשובה לנ נח וזה הכל..matan2
אני לא דברתי ח"ו עליו רעה,,,
דברתי על ההרצאות שלו ,,,ואיך הוא מעביר אותם בצורה מפחידה,,,
זה שהוא צדיק אין ספק בזה,,,אני חסיד מאוד גדול שלו ואוהב אותו מאוד!!!
אבל בתקופה האחרונה הוא התחיל להפחיד אותי מאוד במסרים שלו ,,,
ואני אישית לא יודע איך בנאדם יכול לחזור בתשובה ע"י מסרים כאלה מפחידים...
זה כמו שאני יגיד לך אם לא תחזור בתשובה הסיכוי שלך להישאר בימות המשיח היא שואפת לאפס..
גם אם זה האמת ,,,שיהיה האמת,,, לפעמים עדיף לשתוק..
או שאני יבוא לבנאדם ויגיד לו אם לא תעסוק בתורה ובגמילות חסדים אתה לא תקום בתחיית המתיים,,,תגיד לי אתה איך חילוני ככה יחזור בתושבה איך?!?
אני אוהב אותו מאודדד,,,,אלואי עלי חלקיק מהשכר שיש לו בשמים!!
אבל[עכשיו ,לאחר ההפחדות ] אני קצת חושב שזה לא הוגן ככה להחזיר בתשובה אנשים,,,!!
חבל על הזמן כמה אנשים נכנסים לפאניקה בגלל מה שהוא אומר,,,!!!
תתנסה לחפש את ההרצאה שמישהו אומר לו בדיוק מה שאמרתנ נח זה הכל
בס"ד בר"ה
ותראה איזה יפה הוא עונה
בקיצר אח שלי היקר עובדה שהרבה אנשים חוזרים דרכו בתשובה ותאמין לי שהרב יודע למי לדבר ככה ולמי הפוף
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
געגועצאצא
וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...
יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו
ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד
מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?
סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק
היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!
ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה
אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל! על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.
מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה
אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס"
יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך
להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי
תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס
תודה!רק להידבק בצדיק
השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?
כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע
לפני שאשלח אגיד מה שאלתי ובקשתי.
1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?
2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .
וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן
אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?
שכוייח...
אומןאשר ברא
אף פעם לא הייתי אצל רבנו.
ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..
קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.
ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.
האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?
כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.
רעיונות? מחשבות? הגיגים?
תודה!