אז...
בשרשורים ששמים בדף הראשי של הפורים שמו את השירשור הזה בקשר לטרולים.
בהודעה הזאת כתבו על מישהו שהתחזה לאישה חרדית שרצתה עצות בשיחה אישית לגבי טיפול רפואי מביך.
ואז קלטתי שזה קרה גם לי!
לפני כמה חודשים פנה אלי ניק שרצה/רצתה לדבר על בדיקת קולונוסקופיה. (בדיקה מביכה למדי...)
דיברתי עם הניק בחופשיות, ואפילו קיבלתי את בקשת החברות של הניק. אחרי בערך שבוע אפילו דיברתי בהרחבה על הליך רפואי אישי שעמדתי לעבור ורציתי לגביו עצות ועידודים.
הניק טען/טענה שגם הוא/היא חשבו לעבור את אותו התהליך!!! בזמנו, לא חשבתי שזה תמוהה, אלא שמחתי, כי חשבתי שמצאתי מישהי לדבר איתה שתבין מה אני עוברת. (זה תהליך רפואי בעקבות מצב שרוב האוכלוסיה פשוט לא נמצאת בו, ולכן לא צריכה לעבור אותו. במילים אחרות, אין לכן מה לדאוג...)
עם הזמן קלטתי שהניק היה מאד מרוכז בעצמו/עצמה ולאט הפסקתי לדבר עם הניק כי הייתי צריכה עידוד לגבי המצב שאני נמצאתי בו, והיה נמאס לי לענות ולדבר על המחשבות שהיו לניק על עצמו על ההליך הרפואי שאני הייתי אמורה לעבור!
(*זה נשמע קצת כאילו אני בן-אדם שמרוכז בעצמו. אבל זה לא ככה. אם להעיד על עצמי, אני טובה בלתת לאנשים את המקום שלהם. אבל כשאני צריכה את המקום שלי - אני רוצה לקבל אותו גם!)
אחרי עוד קצת זמן, ראיתי שהשם של הניק נעלם מרשימת החברים שלי. לא ממש חשדתי. חשבתי שאולי הניק פשוט הסיר אותי מרשימת החברים שלו/שלה. (עד כמה שאני מבינה בערוץ, אני לא מאד בקיאה בו, ואני לא יודעת אם זה אפשרי בכלל, אבל זה מה שחשבתי אז...)
היום, כשראיתי את השרשור הנ"ל, רציתי לעבור על רשימת השיחות האישיות שלי עם הניק, כדי לבחון את ההתנסחויות שלו/שלה לאור הידיעה שייתכן שהניק היה טרול, וכדי לבדוק מה אני כתבתי על עצמי, ולראות אם מה שאני כתבתי היה חושפני כמו שחשבתי. אבל לא מצאתי את השיחות!!!
הצילו! ![]()
למרות שאני לא בטוחה שזה עובד ככה, אני חושבת שהגיוני ששיחות אישיות יימחקו אם מחקו את הניק של הטרול. מה שאומר שזה באמת היה טרול!
![]()
אני לא מאמינה שזה קרה גם לי... ![]()
אני אפילו לא לגמרי זוכרת את השם של הניק!
ומה שמפחיד הוא שאני חושבת שהשם היה מאד דומה לשם ותיק ומוכר שנמצא בערוץ. (מה שמפחית את החשדות, כי השם נראה מוכר, וגם מקשה על הניחוש של שם הניק, כי אני לא רוצה להעליב אף אחת...)
די!!! ![]()
אוף!!! ותמיד חשבתי ש"לי זה לא יקרה" (וואי, איזו קלישאה אני!) ושאני גדולה מספיק (בת 20) כדי להשתמש באינטרנט בשכל.
אז זהו! שאין לי שכל!
![]()
תצילו אותי, בבקשה...
(התלבטתי המון אם לכתוב מאנונימי או לא. בסוף כתבתי מאנונימי. אבל בבקשה שזה לא ימנע מבנות להגיב. אני חייבת עידוד.)

באמת באמת

עכשיו אני קולטת שהמסרים ממנה נמחקו.
הצלחתן לגרום לי להרגיש קצת פחות אידיוטית...
ממש שימחת אותי...
)