אוקיי אז ככה,
ישלי חבר..אין פה על מה לדון,אנחנו מכוונים את הקשר הזה לחתונה ועל זה הוא גם סובב...הקשר שלנו הוא טוב,אפילו טוב מאווד..
הבחורצ'יק הוא מקסים וטוב והכל מושלם..
עד שיום אחד........
הקשר שלנו הוא לא קקשר נורמלי ורגיל,יש הרבה פחות יחס ואנחנו לא דביקים...לפעמים הוא פשוט אבל לא מתייחס אליי כי אין לו זמן..בהתחלה זה היה די קשה אבל עכשיו אני מקבלת ומבינה...
בזמן שהיה לי ממש ממש קשה,החלטתי סוג של "לנקום" בו כזה..הבעיה שהנקמה באה לבד...מישהו פשוט התחיל להתעניין בי...השיחות גברו והתרבו,ואני מוצאת את עצמי במצב שאחד,שעוד גדול ממני,מציע לי קשר..הרבה יותר לחוץ לחתונה ד"א.....אמרתי לא,בטח שאמרתי לא,אני לא עד כדי כך רשעה[למרות שאני כן..]לא באמת עשיתי משהו או ספרתי לו מהסיבה הפשוטה שאני די מתביישת מהעובדה שאני בקשר..אינלי מושג למה..ועד לכאן,החבר שלי יודע על הכל..לפרטי פרטים...
הבעיה העיקרית היא,שלא מזמן הוא המשיך ליצור איתי קשר..ובאותו זמן יזמנו הפסקה אני והחבר כדי לחשוב האם באמת יש התאמה,ואני בניתי על ההפסקה הזאת כדי לצאת מהקשר,ולכן לא ככ היה לי אכפת אם הוא מדבר איתי או לא.......בינתיים הוא אמר לי את אהבתו אליי [אינלי מושג איךך למען ד',באמת....]
ומהצד השני,החבר...עשה איתי שיחה ארוכה של תיאום ציפיות לגבי הקשר..ופתאום אני מוצאת את עצמי במצב שאין הפסקה!!!!
ושאני גם משום מה לא רוצה אותה!!
ועכשיו אני באמת לא יודעת מה לעשות,אני באמת מפחדת..אני פשוט לא מאמינה על עצמי..איזה רוע..!לשחק ככה בשתי נשמות??
זזה לא ח"ו מרוע,אני באמת מרגישה לשניהם משהו..אבל למה לעזאזל להגיע למצב שאת פשוט לא יכולה להחליט?!זה נוראפשוט נורא,השאלה היא עכשיו במי לפגוע..ואני כבר לא ישנה בלילות מהשאלה הזאת,הבנאדם הזה עוד חושב שישלו סיכוי איתי בעוד שנה בערך,בגלל שאני מטומטמת שכאב לה להכאיב לו ולומר לו בזמן המתאים שישלה ח ב ר...
אני חשבתי על לומר לו עוד חודשיים ככה שישלי משהו כי כל העניין הזה "גדול עליי"..הבעיה שזה ממש סיוטי ועוד לשקר גם אררר!!!אני באמת נואשת לעזרה....בבקשה..
)
הלוואי עלי...