שלום לכלום,
יש לי פרופיל עורפי (64) ואני מתעניין במסלול "הסדר" (מתלבט...חחח). רציתי לשאול, באיזה תפקידים משובצים בעלי פרופיל עורפי אשר עושים מסלול הסדר?
תודה רבה רבה!
שלום לכלום,
יש לי פרופיל עורפי (64) ואני מתעניין במסלול "הסדר" (מתלבט...חחח). רציתי לשאול, באיזה תפקידים משובצים בעלי פרופיל עורפי אשר עושים מסלול הסדר?
תודה רבה רבה!
החל ממש"ק דת ומשגיח כשרות, נהגי משאיות, מדריכי יח"ש, מספר תפקידים במודעין משק ת"ש בנצח יהודה תפקידים באכ"א ובחייל חינוך...
איזה תפקידים אוכל לקבל שם ואיפה השירות בהם? תוכל לתת לי קצת פרטים עם יש לך? בנוסף, האם תוכל לקשר איתי עם מישהו שהיה במודיעין דרך הסדר?
תודה רבה לך!
אני מבקש לדעת איפה הם משתלבים בדרך כלל ובאיזה תפקידים. אם תכנס לאתר המודיעין כתובים שם מלא תפקידים. מעניין אותי איזה מבינהם נותנים להם לבצע עקב השירות הקצר.
יש לך מידע על בנידון?
במודיעין כדי לעשות מסלול הסדר. אם אני אדע שאני יכול להגיע לתפקיד דומה ייתכן שאצטרף למסלול.
...לך על זה, בהסדר אף אחד לא יכול להתחייב שתקבל תפקיד ספציפי אם בכלל תקבל תפקיד בחיל המודעין!
אם יש לך קשרים אז אתה יכול לנסות להשתמש בהם... (ויטמין P) אבל אם אתה ממש ממש רוצה לשרת ביחידה הזו אז לא כדאי לך להסתכן.
כבר התקבלתי ושובצתי בתפקיד שאני רוצה במודיעין ואז דחיתי שירות ואמרו לי שהוא נשמר לי, אבל אי אפשר לעשות אותו במסלול הסדר. הקטע של יחידה ממש לא מעניין אותי, מה שכן מעניין אותי זה איזה תפקידים אפשר לקבל במודיעין במסלול הסדר במידה וכן התקבלתי. יש לך תשובה על השאלה הזאת?
ואם כן, לאחר הצו ראשון הרגיל הוא יוכל לדחות גיוס?
הי לכולם,
פטור מגיוס מגיל 18. סיבה אינה בעיות נפשיות או בריאותיות, אלה סרבנות. לא אכנס לפער בתפיסת העולם והערכים שנצבר לאורך השנים, אך כבר שנים סוגיית השתמטות פתוחה אצלי ובימים אלו אני מעוניין לסגור את הסיפור אחד לתמיד. במלחמת לבנון השנייה פניתי לצה"ל בבקשה להתגייס, אך קיבלתי תשובה לקונית "פטורך נשאר בתוקף". היום אנחנו לצער כולנו במציות אחרת לגמרי, לכן אולי יש סיכוי שיגייסו אותי. מטפס הרים לשעבר, בן 45, בריא.
אשמח לקבל מידע, מה הסיכויים שמהלך יצליח ויגייסו אותי ולאיזה גורם ניתן להגיש את הבקשה.
מחפש לדעת א מישהו פ יודע, אם הייתי קצין במסלול הסדר- זאת אומרץ בפועל לא הייתי בקבע.. (יצאתי לפיקוד במסלול ישיר), האם אני מקבל תעודת שחרור משירות סדיר- ארד?
כי בפועל לא הייתי בקבע
יש משמעות לצבע?
יש לי תעודת השתחרר בכבוד. האמת ל זוכר באיזה צבע.
הצבע היה נגזרת של תפקיד.
ג'ובניק קיבל ארד, תמכל קיבל כסף ולוחם זהב.
מחפש מידע על התוכנית בינה בירוק, ממשהו שהיה/משרת שם, כמה זה מתאים לחרדים/דתי תורני, מה בדיוק עושים, כמה זמן סה"כ, ועוד. תודה