1. חצילים
קניתי חצילים ובאלי ממש להכין אנטיפסטי, יש למישו מתכון?
ויש לי עגבניות שרי תמר קצת רכות, חשבתי להוסיף גם אותן, יצא טוב?
2. קמח שיפון, קמח 70% וקמח מלא בחלות
אני צריכה לשנות את כמות המים\ הביצים\ שמרים\ כל דבר אחר אם אני ממירה את הקמח הלבן במתכון מוצלח שיש לי?
או שאני צריכה פשוט לחפש מתכון חדש המכיל את הקמחים הללו?
3. להמתיק בתמרים
ראיתי מתכון הממליץ להמיר את הסוכר בחלות ובלחם בעיסה של תמרים וסילאן שאני יכולה להכין במג'ימיקס, מה דעתכם?
יצא טוב? יהיה לזה טעם של תמרים?
4. גלידה מחלב קוקוס
יש לי מתכון קבוע לגלידה שהמרקם יוצא נהדר:
4 חלבונים+ סוכר- מקציפים לקצפת יציבה ולבנה.
4 חלמונים+ קצפת ריץ'+ תוספת רצויה- מקציפים לקצפת יציבה.
מקציפים את שתי הקצפות ביחד ומקפיאים.
אני רוצה להמיר את הקצפת בחלב רגיל\ חלב קוקוס, מה דעתכם? יצא טוב? יוקצף לקצפת או שישאר סתם בלילה?
חשבתי שאולי אם אוסיף אינסטנט פודינג וניל זה יכול להיות מוצלח, יכול להיות?
5. מתכון לעוגות ועוגיות בריאות
מחפשת ואשמח למתכונים..
6. מתכונים לקינוחים בריאים
כנ"ל..
אשמח אם תענו עם ציון מספר השאלה, שיהיה לי מסודר..
תודה תודה תודה!!
)
)

