הכנתי כבר כמה פעמים ויצא מדהים!
עוגיות ממולאות שוקולד..
החומרים:
3 כוסות קמח
1.5 כוסות סוכר
1 שקית א. אפייה
200 גר' חמאה / מחמאה
3/4 כוס קקאו
1/2 כוס שמן (פלוס מינוס)
מעט מים לאיחוד הבצק (גם לפי הצורך)
למילוי: 100 גר' שוקולד מריר, ו100 גר' שוקולד לבן.
ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לבצק עד שנוצר בצק אחיד.
ואז לוקחים מעט בצק לעוגייה, משטחים ביד, ושמים עליו חצי קוביית שוקולד מריר וחצי קוביית שוקולד לבן,
וסוגרים. (תחשבו על העיקרון של אוזני המן רק שפה הבצק אמור לכסות הכל ממש).
מסדרים בתבנית ואופים על 170 מעלות. 10 דק' בדיוק!! לא יותר! מוציאים מהתנור ומניחים להן להתקרר בתבנית כרבע שעה.
מצ"ב תמונה, אני מקווה שיצא לכם טוב. ומי שהכין שיספר 
הערות נוספות: את המילוי אפשר ממש לגון, הכנתי פעם אחת עם קצת ממרח שוקולד השחר בפנים, אפשר עם נוטלה למי שאוכל חלב נוכרי.


)
)