העולים הינם ממדינות רווחה.
אני רוצה לחבר אותם בנשמתם לירושלים, לכן אני לא רוצה לבנות איתם כותל (אומנות) או לתת להם מידע (כמו רביעיות על שערי ירושלים)
אני מחפשת משהו פיצוצי שיתאים לילדי בי"ס יסודי.
יש רעיון למישהו?
העולים הינם ממדינות רווחה.
אני רוצה לחבר אותם בנשמתם לירושלים, לכן אני לא רוצה לבנות איתם כותל (אומנות) או לתת להם מידע (כמו רביעיות על שערי ירושלים)
אני מחפשת משהו פיצוצי שיתאים לילדי בי"ס יסודי.
יש רעיון למישהו?
לשאלה- כי היא בתוך שירשור אחר.
בהצלחה!
כדאי דוקא לבנות או לקשט בית מקדש, לא?
רבעיות ירושלים,
כדאי להכניס את מרכז העולם, כל התפילות מכוונות אל.., תפילות מקהילות שונות בגלות שתמיד חלמו על ירושלים,
היכן בתנ"ך, מעקידת יצחק והלאה...
אם תחברי ברגש ובהתלהבות לעומק ולעוצמה של קדושת ירושלים,
זה הכי ייחרט להם וייזכר.
מידע מעניין הוא גם טוב, אך נשמר בזכרון לפחות זמן.
העיקר חוויה עוצמתית.
ומספיק שאת תלמדי בהתלהבות כדי שתהיה עוצמה.
בהצלחה!
וכל הכבוד!!
כשאומרים "ילדי רווחה" , מתכוונים לילדים הנמצאים במצוקה כלשהי
שמשרד הרווחה - שמשמעות שמו, המשרד שדואג לרווחה- מצב של רווחה= מצב חיובי - מספק למשפחותיהם שירות.
כשאומרים עולים ממדינות רווחה מבחינה לשונית הגיונית הכוונה שצריכה להיות היא למדינות שהיהודים חיים בהם ברווחה כלכלית או רווחה כלכלית יחסית כמו ארה"ב, קנדה, צרפת, בלגיה וכו'
כשמדברים על עולים ממדינות כמו פרו, קולומביה , אתיופיה, הודו וכו', צריך לומר עולים ממדינות מתפתחות.
למה התכוונת...?
בס"ד
תודה!
כל דבר כזה יכול להוסיף...
אם יהיה שם הרבה דברים אז כשנבוא לחפש שיעורים, נחפש קודם שם..
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/