שרשור היכרות רישמי
עוגת גבינה.
יאללה, אז החלטתי להרים את הכפפה... שרשור היכרות!!!אני ולא אחרת
אוקיי, אני מקווה ומתפללת בשביל כולנו שנהייה פה רק לזמן קצר ונעבור טסט מהר!!!
אבל בינתיים, לפחות נכיר קצת את מי שאנחנו משרשרים אליו...![]()
כמה טסטים עשית? (אם בכלל...)
סוף סוף מישהו יוזם פה משהו (תודה......)אנכי
טוב אז שם:מעדיפה להישאר חסויה.....בשבילכם אנכי...
גיל 17 ו 8חודשים.
לומדת על הילוכים(נהנת מהרעיון....)
אני בת אז אני לומדת אצל בת.
בירושלים(כבווווווד אין על ירושלים
)
עשיתי בינתים בסביבות ה 46 שיעורים מקוה לגמור כבר (תתפללו עלי פליייייייייז....)
טסטים עדיין לא
טוב פאדיחות יש הרבה....אז שיעור אחד קרה שבערך 5 פעמים פניתי במקומות שההיתי צריכה להמשיך או ששחכתי לפנות וכל פעם אני אופס שחכתי לפנות.........פ א ד י חה !!!
או שכמעט דרסתי מישהו עד שהמורה שלי נתנה בלימה מטורפת(אני לא רואה הולכי רגל....אז תזהרו...)![]()
אני שונאת שאני עושה משהו וידעתי שככה צריך לעשות ובדיוק המורה אומרת לעשות את הדבר הזה.....זה כאילו שלא ידעתי(מישהו הבין....)
טיפ:לחשוב כאילו אתה נוהג לבד ברכב ולא להסתמל על המורה נהיגה שהוא יכול לתקן כך לוקחים אחריות ויש התקדמות יותר גדולה.....מניסיון וגם כל סוף שיעור לחשוב מה לא ההיתי טוב ושיעור אחכ לתקן את זה זה פשוט עוזר(לי בכל מקרה...)![]()
אני מבטיחה לעצמי לא לצפור ללמדים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
טוב אז שיהיה לכולם בהצלחה ענקית......................והלוואי שנעבור בראשון אמן אמן אמן אמן !!!!!
וגם אם יש רגעים מיאשים זה חלק נכבד מהלימוד....אל תתיאשו....
ו.......נהגת מדופלמת.....אחלה שרשור...אוהבת אותך ממש תודה![]()
גם לחבר שרשור הכרות אני גם צריכה לענות עליו?
אני ולא אחרת
שם: נהגת מדופלמת. (לתוהים על הניק: בהתחלה נרשמתי לערוץ רק בגלל הפורום הזה... אז זה בא מהתקווה להיות נהגת מדופלמת ביום מן הימים...
)
על מה לומדת: הילוכים
לומדת אצל: בת
באיזה עיר לומדת: בירושלים
כמה שיעורים עשית: הרבה... זה יישאר חסוי עד שאני יעבור טסט בקרוב בימינו אמן!
פאדיחה שקרתה לי בשיעור נהיגה: בשיעור הראשון שלי חיכיתי למורה שלי שתבוא לאסוף אותי מכיכר הלמדים.. (כל הירושלמים מכירים את הכיכר הזאת, כן
) ואז אחרי איזה 10 דקות שחיכיתי לה, התקשרתי אליה ושאלתי אותה איפה היא. ואז היא אומרת לי: מה את כבר פה? אני מחכה לך כבר 10 דקות... לא זיהיתי ת'אוטו שלה. אוווווווווווופס![]()
משהו מצחיק שקרה למישהו אחר בזמן שהיה לי שיעור נהיגה: חיכיתי למורה שלי שתבוא (בכיכר הלמדים, כן?
) ואיזה מורה אחד הגיע לכיכר הלמדים, התחיל יום עבודה, בלי ה"למד" למעלה. יענו, נהג רגיל. סבבה. ואז תלמיד שלו נכנס לאוטו והמורה שכח לשים את הלמד בלמעלה של האוטו...והם התחילו לנסוע בלי "למד" עד שמישהו דפק להם על האוטו ואמר להם שאין להם "למד"... מקווה שהובנתי.... וצחקקתי הרבה... והייתי לבד אז כולם הסתכלו עליי ככה: 
הבעיה העיקרית שלי בנהיגה: אומדנים, אומדנים ושוב אומדנים!!!!!!!! אווווווווווף!!! לדעת להעריך כמה מרחק יש בין האוטו לבין המכוניות שסביבי...
משהו שאני שונאת שקורה לי בשיעור: שהמורה מדברת בפלאפון, וכשהיא גומרת היא מעירה לי על כל הטעויות שעשיתי במשך כל הזמן שהיא דיברה בפלאפון ולא יכלה לדבר איתי...![]()
טיפ שיש לי לשיעור נהיגה: לא יודעת. מחפשת טיפים בעצמי...
טיפ שיש לי לעבור טסט: אין לי. כשאני אגיע לטסט.... אז נדבר...
בכל מקרה-תפילה תפילה ושוב תפילה!!!!
משהו שאני מבטיחה לעצמי לא לעשות גם כשכבר לא אהיה למד: לא לצפור ללמדים!!
משהו שיש לי להגיד למשתמשי הפורום: תצאו מפה מהר!!! תעברו טסט בקלות!!! ב"הצלחה! אהה, וכמובן: תתפללו עליי שאני אצליח!!!
משהו שיש לי להגיד לכלל האומה: גם אתם פעם הייתם למד!!!! אם תפריעו לנו, תעקפו אותנו, ותצפרו לנו כל הזמן-איך בדיוק נצליח לנהוג פעם???? תזכרו במה שהייתם פעם ותתחשבו בנו!!!
שרשור הכרות0123
לומדת על אוטומט
אצל מורה
חדרה
השבוע אני אגיע ל14 שיעורים
פדיחה שקיבלתי בלייק אואט באמצע הנהיגה
למישהו אחר לא זוכרת פדיחה
הבעיה שלי פניות ימינה ומעבר נתיבים שעוברלידך אוטובוס או משאית
טיפ לנהיגה לקרוא תהילים לפני השיעור וגם לאכול שתהיו מרוכזים
![]()
לא כתבת בת כמה את... |מסוקרן|אני ולא אחרת
למי שרשם את הרעיון לפתוח שרשור הכרות....אנכי
רשמת את עצמך?אם לא אז הגייייייייייע הזמן....
מצטרף
צבי-ליזציה
על מה לומד/ת? (אוטומט/הילוכים) הילוכים
לומדת אצל בת/בן: מורה בן

באיזה עיר לומד/ת? פתח תקווה
כמה שיעורים עשית? 21
כמה טסטים עשית? (אם בכלל...) עוד לא
פאדיחה/משהו מצחיק שקרה לך בשיעור נהיגה: כבה לי המנוע בלי סוף!!!
פאדיחה/משהו מצחיק שקרה למישהו אחר בזמן שהיה לך שיעור נהיגה: אמממ לא זוכר משו כזה
הבעיה העיקרית שלך בנהיגה: כבה לי המנוע מלאאאא!!! ובכללי מדי פעם אני שוכח משהו שכבר למדתי(כמו מבטים במראות או גלישה)
משהו שאת/ה שונא/ת שקורה לך בשיעור: שונא שכבה לי המנוע
טיפ שיש לך לשיעור נהיגה: לישון טוב ולאכול טוב.
טיפ שיש לך למי שעובר טסט: לא עברתי עדיין
משהו שאת/ה מבטיח/ה לעצמך לא לעשות גם אחרי שכבר לא תהיי/ה "למד": לא לנהוג בפראות
משהו שיש לך להגיד לפורום ומשתמשיו: תודה על התמיכה
משהו שיש לך להגיד לכלל האומה: תורידו את מחירי הנהיגה!!!
וואי אני מצטרפת למה שיש לך להגיד לאומה...אני ולא אחרת
ללמוד נהיגה זה פשוט סחיטה של כסף מהתלמיד!!!!!!! תורידו מחיריםםםםםםםםםםםםם
אהה, וגם שנכבה המנוע זה לא פאדיחות!
הלוו
מוראל007
כמה טסטים עשית? (אם בכלל...) לא -_-

וואי שכחתי לשאול את זה...אני ולא אחרת
אינלי מושג על מה אני נוסעת...
אני נוהג על קיה סידצבי-ליזציה
לנהגת מדופלמת!(אני לא מאמינה)!!!!!!אנכי
מה??.
איך את לא יודעת על איזה רכב אנחנו לומדות.....???
חשבתי שתידעי ישר....
טוב אז אני לומדת על פוולסווגן (איך שכותבים את זה...)גטה...jette(מקווה שהאיות נכון...)
ולמוריה...גם לי זה קרה בהתחלה(לפעמים גם עכשיו...)שאני מתבלבלת בין ימין לשמאל המורה אומרת לפנות ימינה ואני מאותת שמאלה...!!!
הכי פאדיחה לפנות שמאלה במקום ימינה...
דיייייי אנכי זה לא יפה לרדת עלי בפורום....אני ולא אחרת
אינלי מושג על מה אני לומדת.... אני מזהה את הרכב לפי המספר ולפי זה שהמורה מחנה את הרכב בדרך כלל למטה, הרבה מאחורי כל שאר המכוניות אם את מבינה למה אני מתכוונת....
ולא, לא קורה לי שאני מאותתת לא נכון... זה קרה לי רק בשיעורים הראשונים ממש.... פעם פעם כשעוד הייתי תמימה וחסרת דאגות...
מענין, יש סיכוי שגם אני לומד על אותו רכב...אריקל
גם אני ... איפו אתה לומד?לוי המושלמים!
אני לומדת על יונדאי i200123
עכשיו תורי
יהודה פ.
) כמה טסטים עשית? (אם בכלל...) עדיין לא
בבקשה ---תנעצוווווווווו!!!1אנכי
לרות 014 תנעצי את השרשור...
אני אחרי 22 שיעורים עברתי מורהאריקל
(בנוסף ל"מחליף" שדיברתי עליו בשרשור הכרות) כי הוא פשוט לא הצליח לקדם אותי, נתקעתי משיעור 8-9 ככה בערך.. עד שיעור 22
הוא כל הזמן שיגע אותי כבר משיעור 12 בערך שכדאי שאעבור לאוטומט, אחרת אי אפשר לדעת אולי אגיע גם לשיעור 70.
כמעט התייאשתי כבר, אבל החלטתי לדבר עם מורה באזור בני ברק, עשיתי שיעור אחד איתו שהחזיר לי את הביטחון שאני בסדר. בקיצור, כמה שיעורים לאחר מכן אצל המורה הראשון (נדמה לי 2) סיימתי איתו מכמה סיבות אבל גם מהסיבה שהוא פשוט לא התאים לי.
אז גם הזקנה שכמוני תענה
ניל"ס

כמה טסטים עשית? (אם בכלל...) לא עשיתי.

שמחה לגלות זקנה כמונילמדית
הרגשתי ממש מתבגרת עם חבורת ה17-18 שפה...
כמה טסטים עשית? מקווה לעבור בראשון!
שהמורה נוגעת בהגה זה יעבור עם הזמן שיהיה לך ביטחון0123
בנהיגה בהצלחה
ברוכה הבאה לנועדון קשישות נוהגות!
ניל"ס
לא שמתי לב שעוד לא הגבתי פה...הדר!ש=)
שם:
הדר
עוד שבוע 17
הילוכים
מורה בן
קרית שמונה
1 (נכשל)
הוא שאל אותי איפה אני יורדת כמה דק לפני סוף השיעור והמקום שהייתי צריכה לרדת בו היה צריך לפנות ימינה.. אז אחרי שאמרתי לו שאני צריכה ל*** הוא אמר לי טוב אז תפני שמאלה.. ואני אוטומטית שמתי איתות ימינה כי זה היה ממש סוף השיעור.. ואז הוא התחיל לצחוק...
לא זוכרת עכשיו..
כרגע אני מרגישה ממש טוב..
אולי לפעמים אני מפחדת בכביש מחוץ לעיר להגיע ל90 קמ"ש מפחד שזה מהר מידי.. אבל אחרי כמה זמן אני מתאפסת ונוסעת במהירות..
שהמורה משתמש בפלאפון שלו באמצע שיעור ואז אני מסתכלת במראות דווקא כשהוא עם הפלאפון ואז הוא כל הזמן אומר לי שאני לא מסתכלת מספיק..
לישון מוקדם לילה לפני.. ולי אישית הולך רק שיעורים בבוקר..
לא שלכוח שגם אתה היית למד.. ואם אפשר להתחשב בטרמפיסטים בתחנות...
כנ"ל ^^^^
לא הכל טוב אבל הכל לטובה!
חדשה פה...מישהי חמודית
כמה טסטים עשית? לא עשיתי 
יש פעמים שזה דווקא מענין השיחות שלהם במכשיר קשר..אריקל
כל מיני שיחות מעניינות יש שם.. גם אצל המורה הראשון שלי וגם אצל הנוכחי (שלישי אפשר לומר.)
תשובהאריקל
שם: אריה
על מה לומד? הילוכים
לומד אצל מורה זכר
לומד בירושלים
בסביבות 35 נראה לי..
פדיחה שקרתה לי: שאלתי את המורה איך היה בחופשה שהוא טס לחו"ל, לאחר דקה קלטתי שזה המורה המחליף עוד פעם.. (לפני שהייתי אצל המורה שאני אצלו עכשיו הייתי אצל המורה המחליף, רק שהוא כבר לא יכל להביא לי שיעורים מסיבה מסויימת אז הוא העביר אותי למורה שאני אצלו עכשיו. והמורה שאני עכשיו הוא טס לחו"ל והפנה את כולנו למורה הקודם שלי בעצם..)
כל שאר השאלות - אין לי מושג
מקפיצה...אנכי
יש חדשים
חחחח הצחקת....אני ולא אחרת
מאז שרשור ההכרות הקודם כלום לא השתנה עדיין אנחנו פ0123
פה בפורום מקווה שעד הקיץ כולם יעברו טסטים
מכל הלב
לאחרונה ממש הצטרפו אנשים.אני ולא אחרת
אנחנו באביב עדיין הקיץ הוא עוד חודש נקווה שנסיים ע0123
עוד חודש בתקווה שפחות![]()
כלום לא השתנה הכוונה שעדיין אנחנו בשיעורי נהיגה0123
חחח אמן שנגמור כבר!!!אני ולא אחרת
את לומדת על הילוכים?0123
כן. ולעבור לאוטומט לא בא בחשבוןאני ולא אחרת
למה לא אני מכירה מישהי שגם עשתה הרבה שיעורים0123
ועברה לאוטומט ועברה טסט ראשון המורה שלך לא דיברה איתך על זה?
לא....אני ולא אחרת
ברב המקריםאנכי
הבעיה היא לא בהילוכים עצמם...
ככה זה אצלי...
בעיקרון גם אצלי לא... וגם התרגלתי להילוכים...אני ולא אחרת

אני ולא אחרת
השרשור הזה עבר את ה-40 תגובות!!!!
כפיים לפותחת השרשור!! (כלומר לי...
)
זהו פרקתי את ההתרגשות...
ומה איתי???אנכי
אאאאאם אאם אאם!!!
זכור לך משהו??
סתם בצחוק אוהבת אותך ותודה שפתחת!!![]()
אין אין אין עלייך! הצחקת...
אני ולא אחרת

שוב פעם אני מקפיצה!( לא להרוג)אנכי
![]()
איזה מותקית!!
אני ולא אחרת
התגעגעתי לשרשור היפה שלי...
קפוץ...אנכי
אני רואה שלא צריך לנעוץ את השרשור הזה..אני ולא אחרת
לקחת על עצמך להקפיץ אותו כל פעם שהוא נעלם...
אנעץ שאהיה מול מחשב
עוגת גבינה.
חחחחחחאני ולא אחרת
חחח תודהאני ולא אחרת
הכרות...!!כיבשה
כמה טסטים עשית? (אם בכלל...) כשאני יעבור תידעו...
אז ככה.. ;)כמעין הנובע
כמה טסטים עשית? (אם בכלל...) 2
)))
לקרוא!!!טיפים לטסטאנונימי (2)
לומד על הילוכים (איך לא???)
לומד בבהי״ס מורן אצל דורן פינחס
עשיתי כבר למעלה מ30 שיעורים שרובם שיעורי ריענון בגלל השביתה
בגלל השביתה כבר כמעט 3 חודשיים לא עשיתי שיעורי נהיגה ומחכה לטסט ראשון! מאז!!!
קרה לי בשיעור שהעברתי הילוכים ותוך כדי אותתי ויצא ש3 שניות בערך לא נגעתי בהגה..
טיפ לטסט: טסט זה הרבה לחץ! לקחת רסקיו ועוד הרבה דברים טובים בסגנון וזה יקל בוודאי על הטסט בנוסף לזכור שלא סתם אנחנו עושים טסט..
עושים אותו כי המורה ראה שאתה מוכן!!
חשוב גם שאתה תרגיש מוכן לטסט ולא רק המורה!!
אחרון... להראות ביטחון לטסטר וכמובן לא לדבר איתו מילה סתם!!!
אני בת 17.............
עכשיו בשיעור 36, טסט בקרוב...
פדיחה שקראת לי: באתי כרגיל לשיעור, ואז המורה שלי הגיע ואמר לי שאין לי היום שיעור והתבלבלתי ביום
😅משהו מצחיק שקרה למישהו אחר: תלמידה אחת שהיתה אחרי לא זכרה איזה צד הגז ואיזה הבלם...
הבעיה העיקרית שלי: לא זוכרת כמעט כלום מהתאוריה(תמרורים חשובים, זכות קדימה...) וגם מעבר בין נתיבים.
אני שונאת את התחושה אחרי שיעור לא טוב.
וזהו, שהיה לכולם בהצלחה, ותזכרו שהכל מה' וכל מה שה' עושה זה לטובה!
שלוםמאן דאמראחרונה
שם: מ.ד.ע
על מה לומד? (אוטומט/הילוכים) ברווורררר שהילוכים
לומדת אצל בת/בן: (בכוונה מנוסח בלשון נקבה... זה רלוונטי בעיקר לבנות)
באיזה עיר לומד/ת? בית שאן
כמה שיעורים עשית? 9
פאדיחה/משהו מצחיק שקרה לך בשיעור נהיגה: נרדמתי לפני השיעור הגעתי ל100 בכביש של 80 בשיעור שני
פאדיחה/משהו מצחיק שקרה למישהו אחר בזמן שהיה לך שיעור נהיגה:
הבעיה העיקרית שלך בנהיגה: מתבלבל בין ימין לשמאל
משהו שאת/ה שונא/ת שקורה לך בשיעור: להעביר לראשון ...
טיפ שיש לך לשיעור נהיגה: תבואו רגועים ממש
טיפ שיש לך למי שעובר טסט: בראוו זהירות על אנשים
משהו שאת/ה מבטיח/ה לעצמך לא לעשות גם אחרי שכבר לא תהיי/ה "למד": לא להתעלם מטרפיסטים
משהו שיש לך להגיד לפורום ומשתמשיו: נהג שודים זה דרך חיים
משהו שיש לך להגיד לכלל האומה:מה המצב
תודה שנעצת....אני ולא אחרת
טוב אז תם תפקידי להקפיץ אותואנכי
בי חבר....
היי(-:ארמונות בחול
על מה לומדת? אוטומט
כמה טסטים עשית? עדיין לא ניגשתי,ומקווה שאחד.
פאדיחה/משהו מצחיק שקרה לך בשיעור נהיגה: עצרתי מול תמרור עצור בשיעורים הראשונים ולא בקו עצירה-שהיה איזה שני מטרים אחרי, וזה שמאחורי נקרע עלי חחח.
הבעיה העיקרית שלך בנהיגה: רוורסים.
משהו שאת/ה שונא/ת שקורה לך בשיעור: שאני לא מרוכזת ופתאום ירוק וכולם צופרים חח
טיפ שיש לך לשיעור נהיגה: לכוון את הכיסא לפני כל שיעור, זה ממש עוזר!
טיפ שיש לך למי שעובר טסט: לחשוב שאני נמצאת ליד ולא איזה טסטר מלחיץ
סתם, שהמורה נמצא ובעז"ה יהיה בסדר!משהו שאת/ה מבטיח/ה לעצמך לא לעשות גם אחרי שכבר לא תהיי/ה "למד": לעקוף למדים כמו אבא שלי
בלי נדר.. זה ממש מתסכל להרגיש שאני נוהגת הכי זוועה בכביש.משהו שיש לך להגיד לפורום ומשתמשיו: שיהיה המון בהצלחה ולא להתייאש

הייאליעזר והגזר
על מה לומד/ת? אוטומט
לומדת אצל מורה בת
באיזה עיר לומד/ת?פתח תקווה
כמה שיעורים עשית?35+ כבר לא סופרת
כמה טסטים עשית? (אם בכלל...) עדיין לא
פאדיחה/משהו מצחיק שקרה לך בשיעור נהיגה:עליתי על מדרכה
פאדיחה/משהו מצחיק שקרה למישהו אחר בזמן שהיה לך שיעור נהיגה:לא זכור לי
הבעיה העיקרית שלך בנהיגה:שאני רצה קדימה מדאיג.לא מתרכזת ומרגישה את העכשיו
משהו שאת/ה שונא/ת שקורה לך בשיעור:עושה שטויות שאני כבר יודעת
טיפ שיש לך לשיעור נהיגה:לקחת נשימה ארוכה ולא לחשוב על אף אחד
טיפ שיש לך למי שעובר טסט:תפילות וצדקה
משהו שאת/ה מבטיח/ה לעצמך לא לעשות גם אחרי שכבר לא תהיי/ה "למד":להיות סובלנית כלפי למדים.
משהו שיש לך להגיד לפורום ומשתמשיו:פליז תהיו פעילים בדיוק בתקופת הבצורת הזו של הטסטים
משהו שיש לך להגיד לכלל האומה:תורידו את מחיר שיעורי הנהיגה!שחיטה
נהג חדשלוי המושלמים!
שם: ישראל לוי
על מה לומד: הילוכים
לומדת אצל בן
לומד בבית שאן
כמה שיעורים עשית? 30
כמה טסטים עשית? 3 ועברתי סוף סוף (עצה: תנסו שלא להילחץ (זה לא אפשרי אבל תנסו כמה שפחות))
פאדיחה/משהו מצחיק שקרה לך בשיעור נהיגה: פעם אחת נכנסתי לכיכר יותר מידי מהר ואז לא הספקתי לפנות וקמעט נכנסתי בגי'פ ואז המורה שלי דפק ברקס של החיים וזה היה שניה מתאונה.... פעם אחרת נסעתי מהר.. בכביש ראשי והגיע מיניבוס מכביש צדדי והוא היה אמור לעצור לזה לא היה נראה כך אז המורה שלי אמר לי לצפור ואז צפרתי קצר והאתתי ואז אמרתי לעצמי "אם כבר אז עד הסוף" והיה שם טרמפידה עם כמה אנשים אז אמרתי נעשה להם קטע וצפרתי איזה 20 שניות ברצף תןך כדי שאני מאיץ לאיזה 130 בערך. וזה היה טוב... יש לי עוד מילון סיפורים אבל אין לי כח לכתוב...
פאדיחה/משהו מצחיק שקרה למישהו אחר בזמן שהיה לך שיעור נהיגה: אחרי טסט המורה שכך להחליף את הלמד ללמד רגיל ואז באיזה כיכר אחד משאית כמעט נכנסה בנו ואז היא דפקה ברקס ועלתה על המדרכה באמצא הכיכר מרוב לחץ שהיא הרסה למישהוא את הטסט ואז עצרנו בצד והחלפנו את הלמדים ואז לקח לנהג קמה דקות להיתאושש ואז הוא המשיך.
הבעיה העיקרית שלך בנהיגה: מהירויות...
משהו שאת/ה שונא/ת שקורה לך בשיעור: כלום. נהנתי מכל רגע...
טיפ שיש לך לשיעור נהיגה: תהנו מהשיעור ותעשו שטויות (תחשבו על זה שיש לידכם מורה שבמקרה הכי גרוע יציל את המצב בשניה האחרונה...)
טיפ שיש לך למי שעובר טסט: מתחילים ללמוד לנהוג באמת אחרי שעוברים את הטסט... כל רכב זה עולם חדש!
משהו שאת/ה מבטיח/ה לעצמך לא לעשות גם אחרי שכבר לא תהיי/ה "למד": לא לגעת בפלאפון בנהיגה זה עינין של חיים ומוות!!!
משהו שיש לך להגיד לפורום ומשתמשיו: תנצלו את הזמן בשיעורי נהיגה לנהיגה מהנה ותלמדו מהר חבל על הכסף... וגם בסוף הטסט תשאלו את הטסטר אם אתם עברתם או לא כי לפעמים הטסטר כבר יתחיל לדבר איתכם ויגיד לכם מה טוב ומה לא ויעביר אותכם....... תהנו בחיים.
משהו שיש לך להגיד לכלל האומה: אם אתה רואה :"למד" בכביש או נהג חדש אל תעשה לו חיים קשים!
עונה
אנונימי (4)
ב"ה
התחלתי ללמוד לפני חודשיים והיה לי עכשיו ממש נחמד לקרוא ת'שרשור הזה למרות שכולם פה עתיקים לאללה..
אבל עדיין שאם יש עוד משועממים כמוני
ותענו גם אתם...
שם:****
על מה לומד/ת? (אוטומט/הילוכים) הילוכים
לומדת אצל בת/בן: (בכוונה מנוסח בלשון נקבה... זה רלוונטי בעיקר לבנות) בן
באיזה עיר לומד/ת? ירושלים
כמה שיעורים עשית? בערך 20, אינלי מושג כמה...
כמה טסטים עשית? (אם בכלל...) עוד לא אבל בעז"ה עוד 3-4 שיעורים מגיש אותי לפנימי!!!
פאדיחה/משהו מצחיק שקרה לך בשיעור נהיגה: זה מלא טעויות מפגרות שנורא מצחיק לשמוע שמישהו אחר עשה - הסתכלתי המראה לראות עם באות מכוניות ועליתי על מדרכה, פניתי ותוך כדי שסובבתי ת'הגה הפעלתי את הווישרים, היתי צריכה לפנות, וחיכיתי שעות שהמכונית שלפני תפנה, עד שהמורה שלי שאל אותי אם אני רוצה עד סוף השיעור לחכות מאחורי מכונית חונה.. יש לי עוד פול כאלה אבל לא זוכרת עכשיו... ואת הכל עשיתי כשהיה איתי ברכב עוד תלמיד![]()
פאדיחה/משהו מצחיק שקרה למישהו אחר בזמן שהיה לך שיעור נהיגה: גיסתי לומדת אצל אותו מורה, ויום אחד היא היתה אחרי, אז היא אמרה לי שאני אשאר לראות איך היא נוהגת יפה... זה היה הנסיעה הכי מלחיצה שהיתה לי בחיים
(היא היתה שיעור 3 ואפילו לא הבינה את זה)
טיפ שיש לך לשיעור נהיגה: לישון לפני ולפטפט עם המורה. ולעקוף רכבים אחרים, זה מעלה ת'ביטחון עצמי. בדוק![]()
משהו שאת/ה מבטיח/ה לעצמך לא לעשות גם אחרי שכבר לא תהיי/ה "למד": לא לסנן טרמפיסטים
יפהשישו ושמחו!
חבל שאף אחד לא נכנס לפהשישו ושמחו!
יש לי גם הרבה קטעים טובים אבלשישו ושמחו!
אפחד לא נכנס לפה
דרך אגב אני זה שכתבתי אחרוןשישו ושמחו!
וזה היה מזמן...
בעזרת ה' ובעזרת זה שעוד אנשים יכנסו לפהההההשישו ושמחו!
מה מחירי השיעורים היום?מקפיצים נטושים
יותר מדימבולבלת מאדדדד
אצלי זה היה 90 שח לשיעור של 40 דקותפשוט אני..
ובזה הרגע חשפת בדיוק כמה אתה זקןקפיץ
אם הייתי זקן זה היה בלירות או שקלים...פשוט אני..
שואל ברצינותמקפיצים נטושים
לא למדתי עדיין..
אז לא משנה מה המחירמבולבלת מאדדדד
מתחיל מ170מחפש שםאחרונה
בית שאןצדיק יסוד עלום
כרמיאלרקאני
בית שאן
אופקים
שלומיפשוט אני..
קרית ארבעעזריאל ברגר
שם עברתי טסט לפני שנים רבות, למרות שאת רוב השיעורים (ואת הטסט הפנימי) עשיתי בירושלים.
הבנתי גם שקרית מלאכימקפיצים נטושיםאחרונה
מחפש מורה נהיגה במעלה אדומיםמתוחכם
אשמח להמלצות.
גם במייל: XPSHAROT@GMAIL.COM
אשמח לעצות..אנונימי (פותח)
אני נמצאת כרגע בשיעור 9, לומדת בעיר מאוד יקרה..
אני לא מצליחה להתקדם בשיעורים, מהסיבה שאני מאוד בלחץ. אני כל השיעור מחזיקה את ההגה בצורה ממש חזקה (הוא רועד כזה..), לוחצת גז וברקס בזמנים ממש לא נכונים, או יותר מידי גז.. בקיצור ממש ממש לא נוהגת טוב. לא יודעת למה אני ככ בלחץ..
המורה שלי טוען הרבה פעמים במהלך השיעור שאני צריכה לשנות גישה, שתכלס נהיגה זה עסק ממש קל ואני סתם מסבכת את זה.. לא יודעת למה..
אשמח מאוד לשמוע עצות, טיפים..
...אילת השחר
תפילה להצליח להיות ברוגע ובתפקוד נכון על הכביש,
דימיון מודרך של הצלחה, לנסות לדמיין את איך שאת רוצה להיות במהלך הנהיגה, לערב את כל החושים בדימיון הזה.
בנוסף לזהות את גורמי הלחץ במהלך הנהיגה (מה הפחד שלך שם?) ולעשות איתם עבודה, אם צריך עם מאמנת.
בהצלחה!
לא טרוויאלילא שלם,משתלם
כיוון למחשבהadvfb
לקחת קלונקס או כדור הרגעה כזה או אחר. שמעתי שזה עוזר בהקשר הזה
צריך זהירות עצומהאנונימי (3)
כשממליצים למישהו על תרופות פסיכיאטריות שדורשות מרשם רופא (בדר"כ נוירוחוג או פסיכיאטר). זה לא צחוק, ולא פיתרון קסם.
על אחת כמה וכמה שאינך מכיר את השואלת, ושבעתיים ברגע שאינך איש טיפול.
ולשואלת - אם לא תצליחי להתגבר על זה, אז יש כמה אפשרויות:
1. להמתין. אני לא יודע בת כמה את, וייתכן שזה גיל קצת צעיר בשבילך. אני התחלתי ללמוד בגיל 17 ואח"כ עשיתי הפסקה והוצאתי רישיון רק בגיל 22. זה קצת באסה, בטח חברתית, אבל לא נורא.
2. אימון טכני. כמו שהציעו כאן, אולי להסתובב קצת עם אבא שלך (אם הוא יסכים לזה) בסביבות מקום המגורים שלך (חניון ציבורי, אזור שקט ודל תנועה וכדומה) בשעות הלילה.
3. אימון רגשי. אולי אימון קצר יכול לסייע לך. סי-בי-טי או משהו בסגנון הממוקד הזה.
4. אם יש לך קשיים כאלה בתחומים נוספים, אולי לשקול איש טיפול מעמיק יותר כתרפיסט/ית או פסיכולוג/ית או עו"ס/ית קליני/ת. אבל זו הצעה שנכתבת רק כדי "לצאת ידי חובה". ממש אין צורך להתחיל מהמחשבה הזו או מהכיוון הזה. לחץ ומתח ואתגרים זה דבר לגיטימי וטבעי, בדר"כ פתרונות בסגנון סעיף 1 ו2 שכתבתי הם הדרך הרגילה בחיים.
מחזקת את התגובה הזואנונימי (4)
כתבת יפה וברגישות, ומרגישים שזה בא עם ניסיון.
חשוב לי להצטרף לקריאה לזהירות עצומה כשממליצים על תרופה פסיכיאטרית, כמי שראתה את ההשפעות שלה. וחושבת שלא רק שצריך זהירות עצומה בהקשר הוירטואלי, גם אם זה היה איש טיפול מקצועי שכותב *אסור* לשלוח לקחת תרופות ככה בלי קשר ישיר בלי הכרת הרקע האישי והרפואי. וגם לא סביר שאדם עם הסמכה רפואית מתאימה, היה לוקח סיכון ושולח מישהו לקחת תרופה כזו ככה.
מה גם, שלקחת תרופה כזו צריך לדעת את המינונים המתאימים, את ההשפעות לטווח קצר וארוך, להבין שזה משפיע לא רק על תחושת הרוגע המבוקשת אלא הרבה הרבה מעבר... ולצורך העניין זו רשימת תופעות הלוואי של הקלונקס שהוזכר כאן (העתקתי את הרלוונטי לעניין) :
"תופעות הלוואי השכיחות יותר כוללות עייפות וחשק לישון, בלבול וערפול, קושי בדיבור,... סחרוחורת, קשיי שיווי משקל,..., כאבי שרירים וחולשה,...ערפול ראייה, ... תחושות שמזכירות חמרמורת, חוסר מוטבציה, הזיות וקשיי ריכוז, לחצים בחזה ועצבנות. "
לא חושבת שזה מתאים למי שמבקש לעלות על ההגה...
כן שמעתי על מי שנעזרו בתמצית המוכרת של פרחי באך שמרגיעות (רסקיו), שהיא כן בלי צורך במרשם רופא.
ואוו מזדהה ממשרוצה להיותילד🙃
יותר בקטע של טסטים, ומשפט שאמרו לי מלא זה שאחרי הטסט הנהיגה לא בשיעורים זה ממש לא אותו דבר.
אבל בשיעורים זה כן מלחיץ אז מה שלי עזר זה להסיח את הדעת. כלומר לתת לעצמך תחושה שזה לא שיעור אלא סתם נסיעה שגרתית. אצלי זה יותר לדבר עם המורה או לגרום לו לדבר, ולנסות להבין לאיפה מה הדרך, כל זה כדי להרגיש אחרי וקצת להסיח את הדעת מזה שאני בשיעור ופשוט לנהוג חלק, כי אני לא בשיעור מלחיץ שכל שנייה חייב להסתכל במראה. וכו' ואז זה נהיה יותר קליל וסתמי.
חוץ מזה להיות ליד נהג שנוהג ממש חלק וזהיר וטוב כזה לטסט נתן לי ביטחון מודל לחיקוי. (נניח סבא..)
לכולם זה ככהשרה כהנא
אל תדאגי שיעור 9 זה ממש בהתחלה,ובסוף יש שיעור אחד שבו הכול נקלט ויודעים לנהוג.
שיעור 9 זה ממש סבבה
אולי לבקש שיעור אחד בכבישים צדדיים ?בננה1234
או אפילו ברחבת חנייה גדולה, קורדינציה של גז ברקס ותמרון בסיסי עם ההגה, להרגיש שאת שולטת במכונה הזו. רק כדי לצבור ניסיון וביטחון באזור לא מלחיץ שאין אף אחד.. אבל אין לי מושג אם אני מגזים, זה תלוי בך ובסיבה של הקושי. אם זה נשמע הגיוני, זה לא יכול להזיק להקדיש לזה שיעור אחד..
לא לוותרshindovאחרונה
תני לעצמך עוד כמה שיעורים. אם לא עבר הלחץ. קחי חופש. אבל תבטיחי לחזור. אין שום סיבה להיות בלחץ. הלחץ על המורה לא עלייך. תאכלי משהו לפני השיעור. תשני טוב. ותבדקי אם זה רק בנהיגה או בעוד דברים. שוב, אין סיבה להיות בלחץ.
טיפים לנהיגה על ידני?דודס
דרך אגב אתם עושים ידני או אוטומט ולמה?
שמיניסט? באת לפה כי אתה לומד נהיגה?חסום לשעבר
מחפשת משפטים מצחיקים5+
לכתוב לנהגת חדשה בשלט ברכות. למישהו יש רעיון?
או שאולי היה פה כבר שרשור דומה ויש קישור?