הקשיבו הקשיבו!!אנונימי (פותח)
יש ב-ג' שבט נסיעה לאוקראינה. הנסיעה כוללת אומן, מז'יבוז', ברסלב, וברדיטשב...של ארגון :רוח אחרת". מי שלא מכיר, זה ארגון של רפאל כ"ץ, פעם הוא היה יוצא עם הרב ארז משה דורון אבל עכשיו הרב ארז מוציא מסעות של עצמו ורפאל ממשיך בשלו....הוא בן אדם מדהים שקשה לתאר!!! ובנוסף אליו יוצאים עוד דניאל יום טוב, נועה אריאלה רעואל ריטוב, שהיא גם מדהימה, והמוזיקאי, יצחק רווה, שגם הוא מדהים...הוא יוצא כמלווה מוזיקלי עם גיטרה...

המסע הזה ממש מוצלח, ככה מעידים כל האנשים שנסעו בו אי פעם. מומלץ בחום!!!

קישור לאתר עם הפרסום והלו"ז והכל...

אני ממליצה בחום על הנסיעות דרכם!א.מ.נ

אני נסעתי דרכם שנה שעברה והיה מדהים!!!

(ואפילו רואים אותי בתמונות שבעמוד הבית שלהם..) 

ואת עוד מתגאה בזה?סבא גפטו
א.מ.נ אשרייך שזכית יש לך במה להתגאותנ נח זה הכל
זכית להיות בציון רבינו הקדוש!!! אשרייך לגמרי!!!!! נ נח נחמ נחמן מאומן!!!!!!
זו נסיעה לנשים?אנונימי (פותח)

או לקבוצות מעורבות?

אני לא יודעת כלום, אבל מן הסתם זה נפרד.mama
לפי הזוהר הקדושאנונימי (פותח)
בפרשת ויקהל וכן כתב מרן בבית יוסף יו"ד סימן שנ"ט מאד לא טוב שיכנסו נשים לבית קברות. מרן השו"ע הביא את זה להלכה. שימו לב! גם באגרת הגר"א הזהיר את בתו מאד שלא תלך לבית קברות, וכתב שכל הנזקים שבעולם באים מזה שנכנסות נשים לבית קברות. גם הגאון הרב מרדכי אליהו שליט"א הורה לנשים לא להכנס לקבר צדיק שבתוך בית קברות. כדאי להעביר מידע זה.
אכןסבא גפטו
הגאון בהחלט מרחיב בעניין הליכה לבתי קברות. מעבר לזה שאין לאישה מה לחפש שם, גם לגבר אין ממש מה לחפש שם. גם לא בקברות צדיקים.
מזתומרת אין לגברים מה לחפש שם??נ נח זה הכל

בס"ד בר"ה

ר' נתן אמר הייתי מוכן לחזור לעולם הזה בגלגול אם היו מבטיחים לי שאני יזכה להגיע לציון רבינו הקדוש, ולחזור בגלגול זה אומר שיכול להיות אפילו איזה כופר אפיקורס וכו' וכו' אבל כל זה הוא מוכן לעבור אך ורק בשביל להגיע לציון רבינו הקדוש,אז סבא יקר אם ר' נתן אמר את זה ורבינו גם ציווה להגיע לקברו מי אתה שתחלוק על זה אה?!?!?!?1?!

בא לא נתחיל עם 'מי יותר גדול ממני', בסדר?סבא גפטו
הרי בינינו, ר' נחמן X ר' נתן לא יכולים לצאת נגד יעקב אבינו ע"ה שביקש מבנו "אל נא תקברני במצרים". ומצרים זה פסע מארץ ישראל. שהרי צדיק ככל שתהיה, משורש נשמתו או משורש נשמתה, הנשמה שלך תצטרך לעבור גלגולים עד שהיא תגיע לארץ ישראל. וזה ייסורים גדולים לנשמה. אז במקום לפטפט כל היום "ר' נחמן אמר", "ר' נחמן העמיד שתי עדים" וכו' וכו' וכו' - בבל"ת רוב היום, רצוי שתעלה את עצמות רבך - ר' נחמן. בלי קשר לזה שאסור לצאת מהארץ בשביל סיבה כזאת [ואל תצטט דברים שלא קשורים], ולמצוא היתרים כדי לצאת מהארץ - תמיד אפשר. אני יכול להשיג לך אישור לכל דבר שרק תרצה לעשות - מכל רב שהוא. גם מהרב ברלנד לאכול חזיר. תמיד אפשר למצוא היתרים, קולות וגחמות. בלי קשר לזה שלא בראש שלי לפרנס רוצחים שנמצאים על אדמה-ארץ רוויה דם יהודי. 

יש עניין רוחני גבוה בקברות צדיקים. אין טעם [ואסור] להפוך את זה לעבודת אלילים ולהתחיל לעשות מזה מאסחרה ו/או עיקר העיסוק שלך. תתפלל לה', באופן ישיר. במקום הכי קרוב אליו - בית ה' - הר הבית. ואח"כ תטיף לנו לעשות דברים אחרים המנוגדים לדעת רוב פוסקי ההלכה.
סבא תשמענ נח זה הכל

בס"ד בר"ה

דבר ראשון לרבינו היה עניין להיטמן באומן..בשביל לתקן את כל הנשמות שהרוסים ימח שמם רצחו שם ודבר שני שמור על הלשון שלך בקשר לרב ברלנד כי לפי דבריך נשמע זלזול על הרב אז לטובתך תיזהר ודבר שלישי נ נח נחמ נחמן מאומן!!!!!

נ נח נחמ נחמן מאומן - לירושליםסבא גפטו
הוכחת שאתה לא יכול להתמודד. רק לנשנש ולנפנף. להבא, תגיב לגופה של הודעה ולא לגופו של כותב.
סבא גפטו צודק.אנונימי (פותח)

בעז"ה.

עובדי ה' אמיתיים צריכים לעשות בירור עם עצמם,לא לזרוק סיסמאות כמו נ נח נחמן,ולנסוע לאומן ביום כמעט הכי קדוש בשנה ראש השנה, ולפרנס רוצחים רוסיים ושונאי ישראל,ולהיכנס לזוהמא הכי ענקית שיש העיר אומן.

לנ נח נחמ נחמןאנונימי (פותח)

בעז"ה.

אתה ממש באטרף על הנ נח נחמן מאומן,אחי תרגע זה לא בריא החבר'ה הללו בדר"כ משתגעים מהר מזה.

לכל הסבים שבינינונ נח זה הכל

בס"ד בר"ה

זה באמת אתם או שהגיל עושה את שלו?? למה סתם להתווכח ולהשמיץ אנשים ודעותיהם כל אחד יעבוד את ה' איך שהוא חושב שטוב לו וזהו!!! לא לנסות לכוון אחד את השני פשוט לדבר עם ה' וזהו כל אחד יכוון את עצמו ע"י התבודדות ושיחה בינו לבין קונו וככל שירבה בזה יזכה לטעום טעם אור הגנוז שנזכה...נ נח נחמ נחמן מאומן~!!!!!

לא באתי להתווכח או להתמודד מולךנ נח זה הכל

בס"ד בר"ה

אלא להוכיח את האמת לכן מדבריך יוצא שמי שבא פה להתמודד או לריב זה אתה..מה שניסית להגיד עכשיו זה להפיל אותי אבל בלי לשים לב הכנסת גול עצמי לעצמך

לא לריב.אנונימי (פותח)

בס"ד.

לא לריב אחי זה לא בריא,כל אחד חי את החיים שלו אתה תכתוב על הכרטיס שלך

הסבא הקדוש אמר: אם אגלה 2 מילים מהפתק הקדוש אבטל הבחירה מן העולם...רבינו לא השאיר אף יהודי בלי אשרינו!!!!

ותמשיך לחיות בסרטים,שהסבא הוא המשיח והוא הכל יכול,אני לא מזלזל בו אחי שתבין הוא צדיק אבל לא לעשות ממנו משיח והכל יכול.

ל נ נח זה הכלד.לוי

חזק ואמץ אחי, והעיקר לא לשכוח את דברי רבינו שאומר ומזהיר אותנו: " לא לתת לעולם הזה לבלבל אותנו אפילו לרגע קטן" וכן את דברי רבי נתן הקדוש :"גדולתינו ותפארתינו יגלה משיח צדקינו"

עכשיו בגלות הזה, האמת בבזיון גדול לצערינו והשקר שולט בעולם אבל כשיבוא משיח צדקינו, אז ידעו ממעלת הצדיקים האמיתיים ומתלמידיהם...

נראה לי שאין מה לדבר עם אנשים בלי דעת שמעיזים לדבר על רבינו ותלמידיו הקדושים (מילא היו רוצים באמת להבין ולהתעמק בנושא, זה משהוא אחר)...

יהי רצון שכל עם ישראל יתעוררו משנתם ונחזור כולנו בתשובה לפני שיהיה מאוחר ושנזכה לגאולה אמיתית בקרוב בימינו אמן.

חזק ואמץ בעבודת ה'- אשריך שאינך מוחל על כבודו של הצדיק!

נ נח נחמ נחמן מאומן

ד. לוינ נח זה הכל

תודה רבה על החיזוק ה' ישמור חזק ואמץ בעבודתך ירבו כמותך בישראל.....

סבא שלך ה' יסלח לךנ נח זה הכל

בס"ד בר"ה

באמת שאני לא מבין איך אתם מעיזים לדבר ככה על הצדיק האמת ותלמידיו אני לא עושה מאף אחד כל יכול הרי יש אחד כזה אבינו שבשמיים וח"ו להשוות מישהו שהוא אחד כזה אבל אני כן מאמין שהסבא הוא צדיק אמת גדול וקדוש והפיתקא אמת וזה אחרת מלעשות את הסבא כל יכול שאני לא מאמין שמישהו בעולם עושה כל רב אחד כזה כי הרי זה לא הגיוני...ובאמת צדיקים פה זה פורום חסידות ברסלב לא פורום מתנגדים לברסלב לכן מי שרוצה לשאול ולדעת מוזמן לשאול אבל סתם להקשות ולבזות לא זה המקום אז בביייייייייייייייייייייייייי............. נ נח נחמ נחמן מאומן!!!!

וסבא ישראל ממשיך לצחוק....פונפוןאחרונה

לכל מי שקצת חס על חייו האומללים של זה העולם, וקצת חושש על כבוד רבנו ותלמידו היקר, אנא ממיכם:

תנו למטורפים הללו שיזרקו את כל החרא שיש להם בראש ושבו בשקט. תוך יום יומיים הם יעלמו לנו מהעיניים...  הם לא שוים יחס. למעשה, הם לא עושים זאת מתוך בחירה, אלא יש להם "תפקיד" עם משכורת שלמה שמשלמים להם ראשי החצרות שלהם המלאים בכסף, וזו העבודה שלהם, לדבר על צדיק האמת, כדי שהבוס הגדול שלהם ימשיך למלוך...

לנו יש פתק שבו כתב על הסבא "תלמידי היקר" ושעליו נאמר "האש שלי תוקד עד ביאת המשיח" ומכאן והלאה מי שרוצה לקבל יקבל! וברוך השם עם ישראל מקבל. אז חבל לתת להם לכבות את האור של הפורום הזה. אל תענו להם.

הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך