בעקבות דיון עם חבריםבן של מלך

ב"ה

גם לכם יש גיבור/ה תנכ"י?

ואם כן?

אז מי הוא? ולמה בחרתם דווקא אותו?

שמשון הגיבור!הרועה

אממ.. אין לי בשלוף.

הנביא אלישע!!נבוכדנאצר
אמא רחל..מוריה.ר =)
ויתור שלא נתפש, אצילות.
יהושוע בן נון-משה ר-

יוסף הצדיק..מרב.

כי ככה באלי לבחור.

וגם יהודה, בגלל הסיפור עם יוסף בבור..

שאלה חשובה שאלתאילת השחר

לי אישית (ואני מאמינה שאני לא היחידה) קשה להצביע על דמות אחת.

קודם כל השאלה שנשאלת כל חנוכה : מיהו גיבור? 

לכל תשובה שתינתן תענה דמות אחרת.

גבורה יכולה להתבטא בעמידה כנגד כל הסיכויים ולאו דווקא במלחמות.

בנכונות לוותר למען האחר.

בהליכה אחר האמת בעינייים עצומות בלי פשרות, ובכל מחיר.

באמונה תמימה.

בהאדרת שם שמיים.

בעשיית דבר הבורא יתברך (לפה יכנסו גם עולמות נוספים מלבד האדם...)

ובעוד הרבה דברים.

ולא רק זאת, כל דמות מכילה כל כך הרבה עוצמות וכל כך הרבה מידות שבזכות ההשגה שהשיגה, זכינו אנו שאלו טבועים בנו מהשורש. 

(חוץ מזה שאם נכתוב אחת המצפון ילחץ מעצמו על כפתור ההפעלה וישאל  : "למה לא זאת ? ולמה לא זאת ? ")

אז לשאלתך - יש.

לא אחת.

למה? כל אחת מסיבה אחרת.

בדיוק!!^^דוסית גאה!
דוד המלך!בנה ביתך

עדינו העצני...

ענו, תלמיד חכם, צדיק, מנהיג וגיבור (ועוד ועוד....)

רחמן כלפי ישראל

אכזר כלפי הגויים

כמו שצריך להיות!

הלוואי עלינו מנהיגים כמוהו!

^^דוד המלךבת-שבע77
אליהו הנביאברוךש
שלמה המלךהלליש
דוד המלךלבי ובשרי
אסתר!!נועם ה
עבר עריכה על ידי נועם ה בתאריך כ"ב באייר תשע"ד 23:37
תלוי בתקופות..
שמואל, מנהיג גדול!-משה ר-

יש שתיים.ט'
מאז ומתמיד רחל וחנה.

משה רבינו.מישהו10
יוסף הצדיקחרותיק

למה הוא נקרא צדיק?

כי הוא התגבר על היצר שלו.

ת'כלס- גיבור! איזהו גיבור וכו'..

חוץ מזה- שאצלי זה בכלל לא שאלה

כלב בן יפונהדניאל55

אוהבת את הדמות.

המון אהבת ארץ ישראל, אמת, צניעות וגבורת מלחמה

כן! דוד המלך ויעקב אבינו >>>שוקולד לבן

(יש לי שנים, מה לעשות?)

וחידה- מי יודע מה הסיבה המשותפת שבגללה בחרתי דווקא בהם (ובשניהם)?

מנסה-משה ר-

לשניהם היו חיים מלאים בצרות?

יפה, חצי תשובה נכונה (תנסה להגיע לתשובה המלאה) שוקולד לבן
שניהם היו צריכים לברוח מביתם?יעלי_א

יעקב- ברח מעשיו, ודוד- משאול

רועי צאן?נועם ה
היו נרדפים? וגולים?משיח נאו בפומ!
שדרותי הכי קרוב בינתיים, לכו בכיוון שלו.. שוקולד לבן

בעצם מה שהוא כתב זה החלק הראשון של הסיבה

הצאצאים שלהם?מרב.

עם ישראל ומשיח..?

<קצת התקשר לי>

שניהם אמרו תהילים.שום וחניכה
יעקב אמר תהילים?מרב.
על שניהם נאמרט'
שהם עדיין חיים.

יואב בן צרויהפייגליניזית

דוד.

ירמיהו.לך דומיה תהילה
הנחישות למחות נגד עוולות ופשעים
מתוך קשר נפשי עמוק של אהבת האומה.
גם בחירה טובהמישהו10

והנה אחד הקטעים היותר חזקים ומרגשים של ירמיהו בפרט ובתנ"ך בכלל על חווית הנבואה והשליחות:

"ז פִּתִּיתַנִי יְהוָה וָאֶפָּת, חֲזַקְתַּנִי וַתּוּכָל; הָיִיתִי לִשְׂחוֹק כָּל-הַיּוֹם, כֻּלֹּה לֹעֵג לִי. ח כִּי-מִדֵּי אֲדַבֵּר אֶזְעָק, חָמָס וָשֹׁד אֶקְרָא: כִּי-הָיָה דְבַר-יְהוָה לִי לְחֶרְפָּה וּלְקֶלֶס, כָּל-הַיּוֹם. ט וְאָמַרְתִּי לֹא-אֶזְכְּרֶנּוּ, וְלֹא-אֲדַבֵּר עוֹד בִּשְׁמוֹ, וְהָיָה בְלִבִּי כְּאֵשׁ בֹּעֶרֶת, עָצֻר בְּעַצְמֹתָי; וְנִלְאֵיתִי כַּלְכֵל, וְלֹא אוּכָל. י כִּי שָׁמַעְתִּי דִּבַּת רַבִּים, מָגוֹר מִסָּבִיב, הַגִּידוּ וְנַגִּידֶנּוּ, כֹּל אֱנוֹשׁ שְׁלֹמִי שֹׁמְרֵי צַלְעִי; אוּלַי יְפֻתֶּה וְנוּכְלָה לוֹ, וְנִקְחָה נִקְמָתֵנוּ מִמֶּנּוּ. יא וַיהוָה אוֹתִי כְּגִבּוֹר עָרִיץ, עַל-כֵּן רֹדְפַי יִכָּשְׁלוּ וְלֹא יֻכָלוּ; בֹּשׁוּ מְאֹד כִּי-לֹא הִשְׂכִּילוּ, כְּלִמַּת עוֹלָם לֹא תִשָּׁכֵחַ. יב וַיהוָה צְבָאוֹת בֹּחֵן צַדִּיק, רֹאֶה כְלָיוֹת וָלֵב; אֶרְאֶה נִקְמָתְךָ מֵהֶם, כִּי אֵלֶיךָ גִּלִּיתִי אֶת-רִיבִי. {ס} יג שִׁירוּ, לַיהוָה--הַלְלוּ, אֶת-יְהוָה: כִּי הִצִּיל אֶת-נֶפֶשׁ אֶבְיוֹן, מִיַּד מְרֵעִים. {ס} יד אָרוּר הַיּוֹם, אֲשֶׁר יֻלַּדְתִּי בּוֹ: יוֹם אֲשֶׁר-יְלָדַתְנִי אִמִּי, אַל-יְהִי בָרוּךְ. טו אָרוּר הָאִישׁ, אֲשֶׁר בִּשַּׂר אֶת-אָבִי לֵאמֹר, יֻלַּד-לְךָ, בֵּן זָכָר--שַׂמֵּחַ, שִׂמְּחָהוּ. טז וְהָיָה הָאִישׁ הַהוּא, כֶּעָרִים אֲשֶׁר-הָפַךְ יְהוָה וְלֹא נִחָם; וְשָׁמַע זְעָקָה בַּבֹּקֶר, וּתְרוּעָה בְּעֵת צָהֳרָיִם. יז אֲשֶׁר לֹא-מוֹתְתַנִי, מֵרָחֶם; וַתְּהִי-לִי אִמִּי קִבְרִי, וְרַחְמָה הֲרַת עוֹלָם. יח לָמָּה זֶּה מֵרֶחֶם יָצָאתִי, לִרְאוֹת עָמָל וְיָגוֹן; וַיִּכְלוּ בְּבֹשֶׁת, יָמָי. {פ}".

ישעיהו- היכולת לחזות לעתיד נפלא, לנחם, ולעודדחסדי הים
מתוך ראייה מפוכחת. חדירתו לעומק החיים מתוך שירה. האהבה שנשפכת מנבואותיו לה', עמ"י, וא"י.
כלב בן יפונההחלקיק האלוהי
....דניאל55

נראה לי אפשר לפתוח מועדון למי שסובלת מבחילות כל ההיריוןחיוך

מלכת אסתרמכת אסתר
תכלס היא בחרה בי..
אבל עם השנים למדתי עליה יותר
אישה גדולה עם המון אהבת ישראל ומסירות
יהונתןלשם שבו ואחלמה
דבקות ותמיכה חסרת פשרות בחבר
אין ספק ^^בקטנה
וגם שאול. אנושיות פשוטה
שאול? אנושיות? הסבר בבקשה-משה ר-
משה רבנוהודעה

כמה כוח היה לו והוא המשיך בענווה ענקית. מנהיג גדול.

דוד המלךדוד ה.
א. שלימות בעבודת ד'.
ב. ענוונתן שיודע להכיר בטעויותיו.
ג. לוחם מערכות ישראל, עם גאווה יהודית.
ד. כל מעשיו לשם שמיים.

ו...כי אני קרוי על שמו

אבל יש הרבה שאני מעריץ מהתנ"ך.
משה רבינו, האבות, אביה מלך יהודה אליהו הנביא שמואל שלמה בועז, וכו'
קצת קשה לבחור אחד
דוד המלךאורel
הוא הרג את כל הערבים ..
^^^^^חחחחחחח ענק!!!!דניאל55
משה רבינוונסי
‏ רודף צדק עניו דיבר עם הא-לוהים פנים אל פנים... וגם(גיבור נוסף), ירמיהו הנביא.
איך זה קשה לבחורמעריצה של אבא

גיבור תנכ"י אחד..עולים לי הרבה בראש

בכ"ז אני אבחר את יעל שהרגה את סיסרא עם יתד

ולא עשתה זאת עם כלי נשק משום איסור לבישת כלי גבר.

בזמן לחוץ ביותר היא חשבה איך תהרוג אותו ולא תעבור על ציווי ה'.(שמעתי על זה שיעור מדהים)

לא נראלי שזה הדבר הכי חכם בעולםדניאל55

ואם היא לא הייתה מצליחה להרוג אותו רק בגלל שלא רצתה ליבור על איסור?????

אז זה היה טוב???

וחוץ מיזה שהם חבר הקיני.... ואין עליהם איסורים כאלה למיטב ידיעתי.

מופים ושום...??

חז"ל משבחים אותה על זהמופים

לא הייתי שם, אבל היא דאגה לפני כן שהוא יהיה מותש וישן טוב

וכנראה היא היתה בטוחה בעצמה

הרי ברור שפיקוח נפש דוחה את איסור לא ילבש, במיוחד שהיא עברה המון איסורים חמורים כדי להכניס אותו לאוהל שלה ושירדם, כך שהיא לא לקחה סיכון ועשתה הכל כדי להרוג אותו

ואף על פי כן כשהיא השתכנעה שאין צורך באיסור, היא לא עשתה אפילו איסור קל שלא לצורך

ממש ממש לא פשוט לפעול בקור רוח כזה

(

סבבה... אם אין סיכון סבבהדניאל55

אבל.... נראלי שהשבח זה על הקור רוח.

בכמ, מי אני שאדבר נגד חזל

ה׳ ירחם עלי

יפה מאוד! המקור למה שכתבת 'תרגום יונתן' [שופטיםחסדי הים
ה, כו] על הפסוק "ידה ליתד תשלחנה"- "דקימת מה דכתיב בספר אוריתא דמשה לא יהא תיקון זין דגבר על איתתא... אלהן ידהא לסיכתא אושיטת".- תרגום: "היא קיימה מה שכתוב בתורת משה לא יהיה כלי גבר על אשה... לכן היא שלחה את ידה ליתד".

מה שיפה, שחידדת אצלי את הנקודה שגם בשעה לחוצה, צריך להתגבר לשמור על הדיוק של ההלכה במידת האפשר.
לא מעל עשרים אבל סיקרן אותי השירשור אז התגנבתי~מישי~

מקווה שיש אישור.. (סתם ככה אני לא נכנסת לפורום שלכם..)

אצלי זה נחמיה- כי הוא איש אמת שלקח אחריות ועשה דברים שנראו בלתי אפשריים וכשהיו לו מפריעים מבית ומחוץ, היתה לו הרבה דאגה לעמ"י ולעניים עם תקיפות בלתי מתפשרת בקשר לתורה ולארץ ישראל.

כנ"ל לגבי ה- 20צוריה
יאשיהו המלך.
אדם שדבק בדרך שבה הוא מאמין למרות הבית שבו הוא גדל. זה לא אדם פשוט שמחליט לחזור בתשובה, זה מלך שמחליט לעשות מהפכה.
אנטי-גיבור: כמובן, גדול המלכים שקמו לעם ישראל.מי האיש? הח"ח!

המלך אחאב. צריך כמובן לזכור שהבחירות השליליות שעשה, ושהשחירו את שמו לדיראון עולם, נובעות מהחולשות האישיות שמקננות בכל אחד ואחת מאיתנו. כמלך הוא היה אימפרטור אדיר - המצביא החזק ביותר בעולמו, שליט אכזר אבל פופולארי להפליא, מקים הצבא הישראלי ולוחם עז כאריה, שנלחם ראש בראש באימפריה האשורית ועצר את כוחה, עד שכזכור אפילו אחרי שיהוא בן נמשי הכרית במרד נורא את כל יורשיו, עדיין אשור התייראו והיו מלאים אימה מפני "יהוא בן עמרי" (הטעות המודיעינית המפורסמת והמפליאה שנתגלתה בארמונותיהם).

סיפורו של אחאב הוא סיפור של אדם בעל עוצמה וחוסן כמעט בלתי-מוגבלים, אבל חלש באופיו ונכנע לתאוות וליצרים. ואם לגבי שמשון זה הרי יותר סיפור אינדיבידואלי כפרוטאגוניסט, הרי אחאב הוא סיפור של עם, תקופה ומיתוס (אמיתיים לגמרי אגב, ראה עניין ירושתו בידי יהורם ומצבת מישע) - האיש כאיש וכאנטאגוניסט.

כמה לקחים וכמה מחשבות עמוקות ממלא את האדם סיפורו של אחאב. הרמן מלוויל האמריקני צדק מאוד כשנתן לקפטן של ספינתו ב"מובי דיק" את השם הזה, כסמל לאדם שהפוטנציאל שלו אדיר, אך אישיותו הלקויה מורידה הכול לטמיון (הספינה שטבעה). קל לבחור בגיבור חיובי - אבל מאדם כזה בדרך כלל גם פשוט וקל ללמוד. רציתי לבחור באנטי-גיבור, אפילו שלילי - שדורש חשיבה, הירהור ולימוד לקח.

יפה! אהבתי!חסדי הים
שרה אימנומאמע צאדיקה
מרים הנביאהhodayab

רואה את הגאולה בשיא הגלות, נביאה ומנהיגה נשית שאין כדוגמתה.

לא מפחדת לגשת לאביה, מנהיג הדור, ולומר מה שראוי לדעתה להיאמר בכל הכבוד הראוי.

אלקנהשירק

המילים הרכות שלו לחנה - אל נא תבכי, אנוכי טוב לך מעשרה בנים.

זה מאיר באור אחר על היחס בין בעל לאישה בדורות מוקדמים שקשה לדמיין לפרטים הקטנים.

אלקנה נשמע כמו בעל טוב מימינו אנו.

רות.מירי ט.

וגם יוסף.

וגם יעל אשת חבר הקיניאורין
דוד המלךבלחיתקטנה
וואו יש המון...מאיר.אחרונה

חזקיהו המלך

ישעיה עמוס והושע-נביאים אדירים

יאשיהו

וכמובן דניאל

למה אנשים מגמגמים?בנות רבות עלי

הולך ברחוב, סבא חביב פונה אלי, מסמן לי עם היד להוריד את האוזניות, מחייך ואומר "המעלית לא עובדת" .. אוקי אדוני המעלית לא עובדת, איך זה קשור אלי?

אמרתי לו אוקי מה…

אחרי שניות ארוכות הוא מפנה אותי לקופסת קרטון, תעזור לי לעלות את זה? אני ואתה ניקח ביחד. אמרתי לו עזוב תן לי לראות אם זה כבד כמו שאתה אומר.. בדקתי , כבד אבל לא ברמה שאי אפשר להרים. קיצר מפה לשם נופל לי האסימון ש- לך תדע כמה קומות זה. נכנסנו לבנין הורדתי את הקופסה על המדרגה הראשונה , הוא: אמרתי לך שזה כבד בוא אני אעזור לך. נשמה , אני רק מכבה את האוזניות הכל טוב. המשכתי לאחר שהוא אמר שיש 4 קומות, לא אשקר שהתנשפתי כי אני לא בכושר, אבל משמיים זימנו מצווה לפני ראש השנה , כל השנה כלום. מדהים איך מזכים אדם משמיים לעזור פתאום, לא יודע, זה לא יכול להיות מקרה.

קיצור אנשים: דברו ותפסיקו לגמגם ולדבר בלחש. תודה

חחח …בנות רבות עלי

עכשיו עוד מישהי ביקשה עזרה. איזה שאלות יש לאנשים. באה לי אחת קצת מבוגרת, מדברת קצת חלש. אני: הינה עוד צרות. אני עם השיר באוזניות והיא מדברת כאילו אני שומע אותה . מכבה את האוזניות . "כן?" .. היא: אפשר לבקש בקשה? בטח נשמה מה תרצי? עד חצי המלכות. סתם לא באמת אמרתי לה ככה. קיצר היא מתיישבת לידי בספסל, איך אני מעבירה את כל הטקסט הזה לוואטסאפ? אני לוקח את הפלאפון שלה אומר לה הינה יש לך אופציות לבחור למי לשלוח. היא היתה בהלם מנסה להבין איך עשיתי את זה, נתתי נגיעה במסך לאחור, מסביר לה שיש מטוס נייר שהיא רק צריכה ללחוץ עליו ויש לה אופציות למי לשלוח. היא לא האמינה שהאופציה בכלל קיימת 😄

מצווה שניה.

אגב, למה לא פונה אלי מישהי חסודה לשם שינוי?בנות רבות עלי

סתם שאלה שעלתה לי הרגע.

טוב זה כבר קרה בשבת ויצאתי קצת טמבל אבל בסדר. לא נדבר על זה כרגע. מי שואל איפה זה עין גנים כשיש גם רחוב כזה וזה גם שכונה?! כן זה אני ששאלת אותו את זה בשבת היי 🙋🏼‍♂️

חחח מצחיק שאני מגיע לפה פעם ביובל עם סיפורים הזויים …

בודקים אותך. תעבור כמה שלבים במשחק ואז תגיע החסודהמבקש אמונה

🤡

חחח נראלי זה באמת ככהבנות רבות עלי

אשריך. באמת! שנה טובה!נחלת

תודה גם לך🙏🏻בנות רבות עליאחרונה

מי אשכנזי וער בגלל סליחות?זיויק

אני ספרדי וישן בסליחותבנות רבות עלי

אם אתה לא אשכנזי ולא מתפלל סליחות בכוונות עצומותפ.א.

אתה צריך שאלת רב האם יהיה מותר לך לאכול קטניות בפסח, שהרי ההבדל הגדול בין עדות המזרח ואשכנזים במספר לילות הסליחות בחודש אלול, זה לכפר על קטניות בפסח אצל עדות המזרח

יש רק בעיה אחת, אני כבר שנים לא אוכל קטניות בפסח😂בנות רבות עלי

אם כך, אתה יכול להמשיך לישון 🛌 בשקטפ.א.

ישן טוב יותר בבית כנסת מבמיטה?ארץ השוקולד

ברור זה כמה צעדים מהמקרר אתה קם בלילה מנשנשבנות רבות עלי

ארץ השוקולדאחרונה

זה לא תלוי מה איכות האוכל שם או שאצל ספרדים לעומת אשכנזים יש אוכל טוב בטוח?

לכבוד ראש השנהאוי טאטע!

ארץ אשר ד' אלהיך דרש אתה תמיד עיני ד' אלהיך בה מרשית השנה ועד אחרית שנה

לכבוד ראש השנה ראיתי משהו ממש יפה ומשמעותי

קבוצה של תמונות יפות מהארץ עם מקורות על שבח ומעלה ארץ ישראל

מוזמנים להצטרף

קמפיין 'טובה הארץ מאוד מאוד'

תודה רבה!נחלתאחרונה

ת

שנה טובה, ברוכה, שמחה, שלווה, לכולכם כולכם כולכם!!נחלת

אמן ואמן וגם לךארץ השוקולד

שנה של קיום משאלות לטובה לכל באי ובאות הפורום

אמן. גם לךנפשי תערוגאחרונה

יש משהו מאוד מוזרפשוט אני..

כאשר יש תחושת אבל על אדם שהלך לעולמו,

למרות שהוא לא קרוב משפחה,

ולא חבר קרוב,

ולא בוס,

אלא ''רק'' מנחה ומנטור.

מי שבהרבה מובנים הביאה אותי עד הלום,

ומי שמיליוני בני אדם חייבים לה את חייהם בלי שהם בכלל יודעים.

נוחי בשלום,

פרופסור עדה יונת.

וכן אני יודע שהיא הייתה שמאלנית קיצוניתפשוט אני..

אשמח אם זה לא יהיה הנושא כאן...

למה מוזר?משה

היה לך קשר איתה. הערכת אותה. עשית איתה דרך. הכי הגיוני בעולם.

מתוך 14 הזוכים הישראלים בפרס נובלאריק מהדרום

היא האשה היחידה, גם בזה היא היתה פורצת דרך לשבור את תקרת הזכוכית.

יהי זכרה ברוך.

איזו תקרת זכוכית?shaulreznik

לוועדת פרס נובל מאז מארי קירי אין שום תקרת זכוכית

נכון עקרוניתאריק מהדרום

בפועל היתה רק אחת

היה את רוזלינד פרנקלין שהיו נותנים לה אםקעלעברימבאראחרונה

לא היו גונבים ממנה את הגילוי

יש כאן אוהדי קבוצת כדורגל/כדורסל לשאלה בפרטי?צע

חיילי גבעתיאריק מהדרום

אמר לו פפוס מי הביאך לכאן אמר ליה אשריך רבי עקיבא שנתפסת על דברי תורה אוי לו לפפוס שנתפס על דברים בטלים

לא מכבים אש עם דלק!Nachman Wilhelmאחרונה

מעגל דמים ללא קץ או עוצמת נצח: התודעה היהודית שתכריע את האויב

החרות הפצועה של מדינת ישראל, המנסה לבנות את ביתה הלאומי ללא זיקה עמוקה לשורשיה ולקודש, גובה מאיתנו מחיר דמים יומיומי וכואב. אנו מוצאים את עצמנו במרדף אינסופי של "כיבוי שריפות" מול פני רוע משתנים: פעם אלו בלוני תבערה ועפיפונים המכלים את שדותינו, פעם נחילים של כטב"מים ורחפני נפץ המאיימים על ערינו, ופעם מטחי רקטות, מנהרות ופיגועי טרור מגוונים. אנו ניצבים מול מציאות שבה אין לנו רגע של שקט; מציאות שבה אנו לא מפסיקים לכבות דליקות פיזיות וביטחוניות, מבלי לראות את האופק או את הקץ.

בכל פעם שאנו גוברים על איום אחד, מיד צומח איום אחר במקומו. הניסיונות לפתור את הבעיה בכלים טקטיים, טכנולוגיים או צבאיים בלבד דומים לטיפול בסימפטום ולא במחלה עצמה. אנו משיגים שקט זמני, אך נכשלים פעם אחר פעם מלגמור את הסיפור עד הסוף ולעקור את האיום מן השורש — משום שהשורש האמיתי הוא רוחני במהותו.

אירועים אלו אינם יד המקרה. הטרור הבלתי פוסק, על כל סוגיו וטכנולוגיותיו, הוא תזכורת רוחנית וקיומית רבת עוצמה. האויבים מציקים לנו, אך מלמעלה מכוונים אותנו בניסי ניסים — באמצעות מסרים שמימיים שאין לנו ברירה אלא להקשיב להם — להבין שאיננו יכולים להסתמך על כוחנו ועוצם ידינו בלבד. המציאות דוחקת בנו לחזור "מלא על מלא" לשורשינו העוצמתיים, המוצקים והקדושים.

הטרור והלחימה האינסופית ייפסקו רק מכוח נחישותנו המוחצת, שתנבע מתוך זהות יהודית מבוררת. ברגע שנתחבר לשורש הנשמה המשותפת של עם ישראל, יתקיים בנו: "כל המקום אשר תדרך כף רגלכם בו לכם יהיה" (דברים יא). נחישותנו הרוחנית והמעשית תנפץ את אשליות האויב, כהבטחת התורה: "ונתתי שלום בארץ... ורדפתם את איביכם ונפלו לפניכם לחרב" (ויקרא כו). אז, מתוך עוצמה פנימית בלתי ניתנת לערעור, יסתיים מעגל כיבוי השריפות ויראו כולם את ניצחוננו המוחלט: "וראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך ויראו ממך" (דברים כח).ל

פיייייי סחטיין על הדשבורד. מה רבו וגו'די שרוט
לא רואים כלום מהצילום מסך שהעלתאריק מהדרום

קטן מידי.

מה הבעיה להגדיל?אני פה דברו!
היי, מזמן לא היית פה!מבולבלת מאדדדד

כי אי אפשר מהפלאפוןאריק מהדרום

בוודאי שאפשרנפשי תערוג

תעבור למצב מחשב

ואז הגדלה/הקטנה על ידי צביטה

אפשר מהטלפוןמשה

החל מלפני כחודש שהחלפנו את הckeditor הנוראינב tiptap.

א-אהאריק מהדרוםאחרונה

עכשיו הכל מובן.

זה בדרך אבל אתם לא יודעים את זהקפיץ

אולי יעניין אותך