זוכרים שכתבתי את זה?
http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t640107#7141857
למי שלא, שיידע עכשיו.
אז ככה:
אבא שלי שיחיה אמר לי במוצ"ש שבוע שעבר שמתארגן איזה סיורון ליד מתחם קבר דוד ביום חמישי שהיה ואח"כ נהיה בחדר הנשיא מעל המתחם. אני לא חסיד גדול של הדברים האלה אבל חברה של חבר מהלימודים גילו לה שהיא חולה בסרטן במצב מתקדם מאוד
וחשבתי שזאת תהיה הזדמנות טובה ללכת להתפלל עליה שמה, אז הלכתי 
נאמר לי שבמהלך הביקור יגיעו כמה רבנים שמתעסקים בקבלה וכל מיני גימטריות, יהיו דברי תורה עם סעודת מצווה ובסוף יהיה תיקון מיוחד נגד העברת החדר הזה שדובר בתקשורת לידי אותו רשע מרומא, גונב האוצרות מהוותיקן (לא רוצה אפילו להזכיר את דרגתו), וזו הייתה מטרת הערב כולו!
למי שלא יודע, חדר הנשיא ממקום בקומה אחת בדיוק מעל החדר המדובר. חדר הנשיא היה שייך לנשיא השני יצחק בן צבי (ההוא מהשטר של המאה שקל) ובו היה מקבל אנשים במהלך החגים (הוא היה אדם דתי שומר תו"מ חב"דניק
). החדר הזה היה הכי קרוב להר הבית עד מלחמת ששת הימים כי הגבול עם הירדנים עבר ממש בסמוך. אחרי מלחמת ששת הימים כבר לא היה צורך בחדר (ויצחק בן צבי נפטר קצת לפני המלחמה ב-1963) והוא הועבר ע"י משרד השיכון לאדם ירא שמיים ששמר עליו ובו קיים שיעורי תורה עד פטירתו והיום הוא בבעלות בנו עד היום הזה. החדר מלא בתמונות של רבנים מכל התפוצות (מאשכנז ועד תימן) ועוד מלא יודאיקה של בתי כנסת מקהילות חו"ל שנתרמו ע"י אנשים במהלך הזמן (חלקם מהשואה).
בכל אופן, הרבנים שמה החלו לספר דברי תורה ואז הגיע אדם זר לפתח הדלת, נכנס וסיפר לנו ששני אנשים שאחד מהם אדמו"ר שמע על סעודה שמתקיימת. כמובן שרק אנחנו ידענו מזה וזה לא הועבר לאף אחד חוץ מהיודעים בדבר. הם נכנסו ואחד הרבנים זיהה אותו בתור הנכד של האדמו"ר מבעלז (והוא ממש זקן)! האדמו"ר החל לספר קצת דברים על פרשת השבוע ולאחר מכן היה צריך ללכת. creepy..... מאיפה הוא ידע על קיום הסעודה? ![]()
התחלנו את הסעודה, נוספו עוד כמה דברי תורה עם גימטריות (שלחלקן התחברתי!) ואז הגיע הזמן לומר את התיקון. כולם היו ממש מרוכזים בזה ואני קצת איבדתי את זה אבל מקווה מאוד שזה ילך! אח"כ הגיע הזמן לתיקון חצות וירדנו למטה למתחם הקבר ולאחר מכן חזרנו לבית. היה בסה"כ מעניין 
בע"ה שהרשע הזה לא יקבל כלום!
לילה טוב ותודה רבה למי שקרא 
)