אהלן חברים,
זקוק לעזרתכם.
אז ככה, אני יוצא עם מישהי למעלה מחודשיים, רוב הזמן הקשר היה ממש סבבה ורוב הדייטים היו כיפיים ונעימים. היא אדם נחמד, מצחיק, חכם ובקיצור אני מעריך הרבה תכונות אצלה.
מדי פעם היו דייטים "בסדר", כלומר פגישות שהיו נחמדות, אבל השיחה לא קלחה כל הזמן. הייתי צריך קצת לחפור נושאים מתחת לבלטות. הייתה הרגשה מעיקה קצת. לא ייחסנו לזה יותר מדי חשיבות אבל בשבוע האחרון השאלה על המשמעות של הפגישות האלו פתאום התעוררה אצל שנינו בצורה מאוד חריפה (בעקבות פגישה כזאת).
שנינו אמרנו שאנחנו מרגישים טוב בקשר, אבל שזה "לא טוב מספיק". כאילו יש לשנינו חסמים שמונעים מאיתנו להתקדם הלאה ולהרגיש שזה קצת יותר משני אנשים שמדברים...
אני חשבתי שזה די הגיוני לכל זוג..הרי גם עם החברים הכי טובים שלי אני לא מדבר כל יום כמה שעות, ואלו אנשים שחייתי איתם שנים, אז סביר שלא *כל* שיחת טלפון/פגישה תזרום ותקלח עד אין סוף...
אבל עדיין, משהו מרגיש קצת חסר. אנחנו לא ממש יודעים איך להתקדם הלאה. חוץ מזה שווה לציין ששנינו אנשים די שכליים ופחות מחוברים לרגש (לא יוצא לי להתרגש מאוד או להיות "באורות" כמעט בשום סיטואציה) אז אין צד אחד שממש מאוהב ומושך את הקשר רגשית. וזה גם הקשר הרציני ביותר שהיה לשנינו אז אנחנו במים די חדשים מהרבה בחינות.
האם לדעתכם השתיקות (מחוסר שם אחר) מעידות על משהו? האם יש לכם הצעה איך להתקדם? נגיד, נשמח לרעיונות על איזה משחק זוגי או משהו בסגנון...
אוקצור, נשמח לחוכמתכם