אני סטודנטית וצריכה לבחור חוג נוסף. אני מתעניינת בכמה חוגים.
יש ביקוש למורים להסטוריה?רוני בלילה
הערה קטנה-חיה וקיימת
כמורה להיסטוריה, לדעתי למורה להיסטוריה\ לשון\ ג"ג וכו' יותר קל להיכנס למערכת מאשר מורה לחשבון\ אנגלית\ התעמלות.
כשמנהלת מחפשת מורה מהצוות שלה לתת לה חינוך או מילוי מקום רציני, היא תעדיף את המורה להיסטוריה מהמורה לחשבון, ככה לדעתי.
בכל מקרה- סיכוי זה שאלה איפה.
בבית יעקב לדג' באזור ירושלים יש רק סמינר אחד שמכשיר מורות להיסטוריה, כך קורה שבכל שנה יוצאות לשוק בסה"כ 10-15 מרות להיסטוריה ו60-70 מורות לחשבון, למשל.
אבל לדעתי לא כדי לבחור התמחות לפי ביקוש, אלא לפי מקצוע שמתחברים אליו יותר כי את הרי הולכת לחפור על המקצוע הזה שנתיים שלוש.
בהצלחה רבה.
זה לא כ"כ מדוייק. מורות להיסטוריה צריך פחות ממורותציליגילימימי
לחשבון. תבדקי כמה מורות להיסטוריה יש בכל ביה"ס ולעומת זאת כמה מורות לאנגלית או חשבון...
ובכל זאת, לא ממליצה ללמוד מתמטיקה למי שלא מתחברת לזה.
זה נכון שלחינוך יש סיכוי יותר טוב שיתנו למורה להיסטוריה מאשר ממורה לחשבון, אבל זה תלוי בהתמחות השניה.
אני לדוגמא למדתי מתמטיקה ותנ"ך ועבדתי גם כמורה למתמטיקה וגם כמחנכת...
אופס, צודקת לגמרי!חיה וקיימת
יש אצלינו 3 לחשבון ואחת להיסטוריה, לא שמתי לב ![]()
יש אופציה ללמוד 2 התמחויות? ואו, זה טוווב. (אצלינו לא היה דבר כזה)
דווקא זה פחות טוב בעיניי.רוני בלילהאחרונה
אני מעדיפה להתמקצע בחוג אחד, עד הסוף. אבל בטח ביום מן הימים אשמח על זה, זה פותח אופציות...
יחסית לא כל כך, אבל אם החוג שאת לומדת עכשיושוקולד לבן
מבוקש תוכלי לעבוד בו.
(ובכל מקרה תמיד ביקוש זה גם עניין של סיעתא דשמייא..
מה החוגים האחרים שאת מתעניינת בהם?ציליגילימימי
איזה חוג נוסף כבר בחרת?
לדעתי יש פחות ביקוש להיסטוריהשירו למלך
אני חושבת כמו אלו שאמרו שיש פחות ביקוש למורות להיסטוריה.
אני זוכרת כשבאה אלינו ראש תכנית המצוינים הארצית למכללה, אז היא אמרה לנו את רשימת הבוגרים הכי מבוקשים,
כלומר את רשימת המקצועות, והיסטוריה היה בין האחרונים (יחד עם אמנות).
אז אני מניחה שזה גם תופס לגבי סטודנטים אחרים שהם לאו דווקא בתכנית המצוינים.
אבל לדעתי לא כדאי באמת לבחור מקצוע לפי רמת הביקוש אלא לפי רמת ההתחברות שלך אליו, רמת הקושי שלו ואיך את מסתדרת עם החומר.
בהצלחה
תודה ידידים.רוני בלילה
אני רוצה לעבוד עם בוגרים עם לקויות קשות, לכן אני לומדת חנ"מ.
תכלס, אין עוד חוג שאני ממש רוצה, אז לפחות שאוכל לעבוד בזה אם אצטרך.
לא צריךמשהאחרונה
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/