האם כדאי או לא?
מה הדרישות?
יש מכללות שמחייבות יום לימודים נוסף.
תבדקי במקום שאת רוצה ללמוד בו מהם הדרישות.
בהצלחה!
השנתיים בשנה אחת זה לא ממש מדוייק, כי בדר"כ השנה הרביעית לא כ"כ עמוסה. אז אולי דוחפים אותה לתוך השנה השלישית (או מחלקים את זה בין השנים) אז זה לא מדוייק שלוקחים שנתיים עמוסות ודוחפים לשנה.
עוד פרוייקטים? כן, יש. אז אולי יש יותר מטלות וכו'.
יש מקומות שדורשים יותר ויש שפחות.
או שתכתבי פה איפה את רוצה ללמוד, ואם מישהו מכיר במקום הספציפי הזה הוא יענה לך, או שתבררי במקום שאת רוצה ללמוד מה זה בדיוק כולל.
וזה גם תלוי באישיות שלך, יש כאלה שיותר קשה להם עם עומס ויש כאלה שמסתדרים, וזה גם תלוי אולי מה בדיוק את לומדת ועד כמה התואר עמוס בלי קשר...
בהצלחה.
רבה אמונתך!למדתי בתוכנית
זה לא היה עמוס בכלל (מבחינתי...)
לי זה היה שווה כלכלית
ושמחתי מאוד לגמור עם התואר תוך 3 שנים
אבל- יש מקומות בהם זה באמת עמוס ודורש. כדאי לבדוק עם מי שלומד במקום שבו את רוצה ללמוד.
אילו דרישות? דרישות קבלה? אם כן, זה ציון משוכלל כלשהו, אבל אני לא זוכרת מהו, וראיון...
דרישות התוכנית עצמה משתנות מאוד ממכללה למכללה...
אם מדובר בהוראת מתמטיקה- לא!
הלחץ הוא מאוד גדול ולא פשוט. אי אפשר לשלב עבודה וקשה מאוד לעמוד ביעדים.
מחוץ לתכנית את יכולה פשוט לקבל עובר, ולא להיות בלחץ של לשמור על ממוצע 90 (זה לא כמו בתיכון..)
עדיף להאריך בשנה את התואר, ולסיים אותו בנחת, לא חסר מלגות
אם מדובר בהתמחות אחרת אני כן ממליצה.
למדתי באורות, מקצועות לא קשים ולא היה בעיה בכלל להגיע לממוצע
הרבה בנות בתכנית שלנו היו באזור הצטיינות יתירה [95] ומספיק רק 90
אמרו שאף פעם לא הוציאו מישהי מהתכנית במכללה בגלל ציונים
מקבלים שכ"ל מלא+ 5000 ש"ח בשנה
צריך לעשות עוד 18 נ"ז אבל פוטרים אותך מ9 נ"ז אחרות
ויש לך אפשרות לקחת קורסי האצה שזה שווה ממש [לגשת למבחן בלי להיות נוכחת בקורס]
בשנה א וג צריך להתנדב 15 ש"ש בסמסטר
לדעתי לי זה הפחית עומס ולא הוסיף
בקיצור מומלץ
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/