ניסיתי להכין מוס או גלידה או משו בסגנון..
המסתי 200 גר' שוקולד לבן עם 2 שמנת להקצפה [38%].
אח"כ נתתי לזה להתקרר כמה דק'.. וכשזה היה פושר כזה, אפילו יותר קר מפושר [אבל לא קר ממש מהמקרר..] העברתי למיקסר, עם מקציף. [מיקסר טוב. שהקצפתי בו כבר יותר מפעם אחת...
]
אבל זה לא נהיה קרם/קצפת!!! זה נשאר נוזלי ומעצבן. לא התחיל להתגבש אפילו..
ניסיתי אפילו להוסיף אינסטנט פודינג וניל, לא עזר..
זה פשוט נשאר נוזלי ממש. וזה לא שהקצפתי יותרמידי וזה נשבר כבר או משו- כי זה אפילו לא התחיל להפוך למשו אחר..
בסוף הוספתי לזה גבינה ושמנת חמוצה והכנתי עוגת בסקוויטים.. יצא טעים.
אבל אולי תוכלו לעזור לי- למה זה קרה?
מה יכול לעזור לי בפעם הבאה?
תודה
)
)
