(מישהי צירפה איזשהו לינק, ותוך כדי חיטוט בו מצאתי את זה)

נייר טואלט לא נחשב בעיני רבים מאיתנו כנייר ליצירה - הוא סופג מדי, רך מדי, נקרע מדי - לא משהו שאפשר ליצור ממנו משהו חוץ מאשר עיסת נייר. אני לא הולכת לשנות לכם את ההנחה, אבל בתוך כל גליל נייר טואלט מסתתר לו אוצר - הגליל האפור הפנימי שעשוי מקרטון. בדרך כלל אנחנו זורקים אותו או מקסימום אוספים אותו כדי להביא לגן - כן, עדיין מבקשים להביא גלילי נייר טואלט, קופסאות קורנפלקס וגביעי אשל לעבודות יצירה בגן. אני אמנם בעד מחזור, אבל בכנות, מעולם לא שמרתי עבודה כזו שחזרה עם הבנות מהגן ביום שישי. העבודה בדרך כלל ניצבה בגאון על הדלפק ביום שישי אחר הצהריים, אבל באופן מסתורי נעלמה בשבת בבוקר. תעלומה? קסם? לא מודה ולא מכחישה...
יש בספר 72 חיות ויצורים שונים ואחרי שאספנו במשך שבוע גלילי נייר טואלט, התיישבנו בכיף לצור כמה דמויות ולקשט אותן. התחלנו קודם עם חיות הבית - כלב וחתול.

אחר כך עברנו לצב ולעכבר.

ואיך אפשר בלי ארנב?

וגם כמה חיות ג`ונגל - פיל וג`ירף.

ואפילו פרת משה רבנו...

כל אחת מהדמויות היא מקורית וניכר שהשקיעו הרבה זמן בתכנון ובחשיבה עליהן. מעבר לחיות, היו גם משחקים ודמויות אחרות. למשל דמויות מסתובבות - ציירנו דמויות לאורך כל הגליל:

ככה זה נראה ביחד:

חותכים את הגליל במרכז ומכניסים לתוכו גליל נוסף שיהיה הציר. עכשיו אפשר להתחיל לסובב וליצור כל מיני דמויות חדשות:

אפשר גם ליצור דמויות עם מרכז שמשתנה:

והמשחק שהבנות שלי הכי אהבו הוא של הקוף: