אנחנו כמובן נשואים טריים, וגרים ביחידת דיור בעלת כיור אחד. ההפרדה בין בשרי לחלבי קשה..אבל מנסים להתגבר בחסדי ה'.
אז ככה,
הכנתי שניצלים. וכמו שידוע צריך להטביל אותם בביצה ופירורי לחם.
בגלל שכמות השניצלים קטנה, תמיד כואב לי להשתמש בביצה שלימה, לעשות כמה שניצלים בודדים ואת שאר הביצה לזרוק לפח (אני יודעת שאפשר לתבל מראש ולהקפיא, לא תמיד יש לי כח) אז החלטתי במקום ביצה לשים מיונז שעירבבתי עם מים לדילול ומעט קמח לייצוב. אבל זה היה נראה כמו חלב!!!!!!!!! ועלה בי יצר הרע כ"כ גדול לראות את החזה עוף עם הנוזל הלבן..שהוא בעצם מיונז.
ניסיתי להוסיף כרכום כדי שיהיה צבע..אבל עדיין. זה היה לי בראש.
והשניצל יצא ממש טעים וחשבתי לאמץ את השיטה!
יש לכם מה להציע?
האם להמשיך עם זה ולעשות עבודה בראש? או לנסות איזה שינוי (אולי בלי מים וקמח)? או אולי לא להמשיך בכלל...?
מה א ת ם הייתם עושים? 