שלום..
יצא ארוך אבל אשמח לקבל את עצתכן..
אני ב"ה בסוף שבוע 34, בשבוע 32 התאשפזתי בבי"ח עם דימום וצירים- ב"ה אחרי כמה ימים השתחררתי וקיבלתי חופשת מחלה של שבוע..
הדימום היה מצוואר הרחם והרב התיר אותנו ואמר שצריך לשאול את הרופאה אם יש הגבלות בנוגע ליחסים.
בבי"ח לא נתנו הוראה כזו, ואחרי שבוע הייתי אצל הרופאה ושכחתי לשאול אותה לגבי זה- גם היא לא דיברה על זה בכלל ואמרה שמבחינתה אני כבר יכולה לחזור לעבודה..
כשחזרתי הביתה בעלי הזכיר לי- והתקשרתי לרופאה, האחות ענתה לי ואמרה שעד חודש תשיעי (שבוע 36) לא לקיים יחסים כדי להמנע מלידה לפני הזמן.
בגלל שהאחות לא ממש הכירה את הפרטים של המקרה שלי, למחרת ניסיתי והצלחתי לדבר עם הרופאה והיא אמרה לי שלפחות שבוע להמנע, ואז שאלתי אם אחרי יחסים הבטן מתקשה מה לעשות היא אמרה- אז זה לא טוב, צריך להמנע.
וכאן מתחילה הבעיה..
אני גם ככה עם התקשויות של הבטן וכאבי גב, וכולי בלחץ מללדת לפני חודש תשיעי- אז אני נוטה לקבל את המלצת האחות ולחכות עד חודש תשיעי, הבעיה שלבעלי ממש קשה, ואני ממש לא יודעת מה לעשות..
אמרתי לו שאני מעדיפה שעכשיו הוא יכעס ויהיה מתוסכל מאשר שח"ו אני אכעס אח"כ עליו ועליי בגלל שילדתי פג ונצטרך לרוץ לפגיה כל יום ח"ו..
(חשוב לציין שהוא ממש לא לוחץ עליי ומבין אבל בכל אופן קשה לו..)
אשמח לשמוע את דעתכן/עצתכן וכו'..
תודה..

(קצת ירקות ופירוצ פה ושם, לפעמים גם דברים חלבוניים כמו טופו ושניצל טבעול לא עלינו...)