עד כמה נוח לכם "להכשיר" מתכונים?
כלומר, אם אני פוגשת במתכון שנראה מעניין, אבל משלב בשר לא כשר, או בשרי וחלבי, אין לי בעיה להמיר חמאה בשמן, שמנת לבישול בשמנת צמחית, או בשר לא כשר בבשר כשר וכו'.
מבחינה קולינרית ו/או דתית, עד כמה נוח לכם להכשיר מתכונים?
האם יש תחושה ש"אם לא אשתמש במרכיב הזה, המאכל לא יצא כמו שצריך, אז למה לטרוח?"
או "מרגיש לי לא-נכון להשתמש במתכון לא כשר, אפילו אם אכשיר אותו"?
ושאלת בונוס: עד כמה תרגישו חופשיים לתת/לפרסם קישור למתכון לא כשר? אפילו עם הסתייגות, או עיצה, לגבי האופן בו ניתן "להכשיר" אותו? למה?
מחשבות, תשובות, דעות... תודה! 
לגבי הניצוצות...
)
)