בווסת האחרונה נטלתי כדורי פרוגינבה ומסטיק תימני במקביל..והשתדלנו להיות יותר ביחד במהלך השבוע הראשון לאחר הטבילה..יום כן יום לא.(בערך)
בחודשים הראשונים לנישואים הייתי לחוצה קצת מעניין ההריון, רציתי אותו מאוד וזה גרם לשוטטות באינטרנט בחיפוש אחר תסמיני הריון נפוצים שגרמו לי לחפש אותם אצלי בגוף. עד שהבנתי שזה חסר תועלת והתחלתי להימנע מלהשקיע הזה מחשבה.
היום, אני באיחור של 4 ימים (בעקבות החוסר סדירות כאמור, היה לי איחורים יותר ארוכים. אבל לא יותר משבוע)
זה מלווה במעט בחילות קלות בעיקר בשעות בוקר צהריים. תכיפות במתן שתן, התקשות בשדייםיש כאבי מחזור מידי פעם ותחושה שאני עומדת לקבל..זהו נראה לי.
התסמינים הללו קלים וידעתי לשים לב אליהם אולי בגלל שבזמנו רציתי להיכנס להריון והכרתי את התסמינים היטב. אני מודה שחוץ מהתקשות בשדיים שקרתה פעם אחת לפני מחזור (שאיחר 4 ימים) לא חוויתי בחילות או תכיפות במתן שתן (אתמול הייתי 6-7 פעמים ביממה) והיום מהבוקר הייתי כבר 4-5 פעמים.
ואני רוצה לדעת אבל אני כ"כ מפחדת להתאכזב...האכזבה יותר קשה אחרי בדיקה. אז מבחינתי פשוט עדיף לחכות..אבל אני כ"כ סקרנית!!!
אשמח לחווות דעת! תודה מתוקות!
יום נפלא בע"ה!
*הבחילות חלפו בעיקר לאחר שאכלתי או לקחתי משו מתוק. עוגיה, מסטיק, מים בטעמים וכו'.