1. רק אחת ל3 שנים עולה דרגה, נכון? אבל אם התחלתי השנה רק באמצע השנה לעבוד באופק, אז זה כבר נחשב לי שנה?
2. אם אני עושה יותר גמולי השתלמויות, יש מצב לעלות יותר מדרגה אחת לאחר 3 שנים?
1. רק אחת ל3 שנים עולה דרגה, נכון? אבל אם התחלתי השנה רק באמצע השנה לעבוד באופק, אז זה כבר נחשב לי שנה?
2. אם אני עושה יותר גמולי השתלמויות, יש מצב לעלות יותר מדרגה אחת לאחר 3 שנים?
אני אוכל לשאול אותך באישי.
מדרגה 1 לדרגה 2 את צריכה לעשות 120 שעות השתלמות בשנתיים כנ"ל מ2 ל3. מ3 ל4 ומ4 ל5 צריך 180 שעות בשלוש שנים.
(אח"כ אני כבר לא זוכרת איך עולים.)
ככה:
1. לא. את תעלי פשוט באמצע השנה (כשתשלימי 3 שנים מלאות)
2. לא. בשביל לעלות מדרגה לדרגה צריך ותק של שלוש שנים ו-180 שעות השתלמות. אפשר לצבור משנה לשנה בתוך הדרגה (שנה אחת לעשות 120 ואז כל שנה 30 נניח, אבל אי אפשר לעלות בשתי דרגות)
לגבי המשכורת: המשכורת עולה כל שנה. נניח שאת בדרגה 4 בתואר ראשון אז את מתקדמת מבחינת שנות הוותק. המשכורת כן עולה משנה לשנה אבל במעט אחוזים. המעבר מדרגה לדרגה הוא המשמעותי.
בהצלחה!
אם עבדתי השנה רק 3חודשים משרד החינוך זה אומר שיש לי כבר דרגה?
כי אם לא אז שווה לי לעשות עכשיו מלא גמולים כדי להיכנס בדרגה יותר גבוהה, אבל אם כן, אז אין לי עניין, נכון?
אז את יודעת אם זה נחשב שנכנסתי?
חבל! כי רציתי להיכנס בדרגה יותר גבוהה.
אני לא מתחילה את שנת הלימודים כי אני צריכה ללדת בעז"ה אז חשבתי שכן אצליח לעשות כמה גמולים...
תודה רבה בכל מקרה.
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/