לפני כשנה בדקתי טיפול אצל אישה שהיתה נשמעת לי מאוד חיובית נחמדה זה עשה לי את זה ממש ורציתי ללכת אליה הבעיה שהיא גרה בערך שעתיים נסיעה מהבית שלי ואמא שלי אמרה לי שזה מיותר ללכת אליה והיא מעדיפה שאני ילך למישהייותר קרובה.
קיבלתי את העצה ובאמת הלכתי למישהי אחרת שעסקה בסוג דומה של טיפול, הייתי אצלה כמה פעמים ובאמת היה בסדר, אבל פשוט כבר כמה חודשים אני לא הלכתי אליה לא יודעת למה. אין לי כוח לזה. למרות שהטיפול הזה הרבה אנשים (גם שידעו שאני בטיפול וגם חלק שלא) העידו שהשתנה בי משהו שנהייתי יותר שמחה הוא באמת היה טוב, וזה לא שהמטפלת היתה גרועה או הסוגג טיפול או משו דווקא היה לי יחסית טוב אין סיבה מוגדרת שבגללה הפסקתי ללכת.
בזמן האחרון מצאתי את עצמי יותר ויותר חושבת על המטפלת הראשונה שבדקתי, זו שגרה רחוק. היא ממש נתנה לי הרגשה שהטיפול הזה טוב ויוכל לעזור לי, כשהבעה היחידה זה המרחק. וממש ממש באלי ללכת אליה זה נשמע שזה ככ יעזור לי.. אבל באמת חבל לנסוע ככ רחוק..
אז עכשיו אני באמת לא יודעת. יש לי כמה אופציות. או להתקשר למטפלת שכבר הייתי אצלה ומסיבה לא ברורה הפסקתי, לקבוע תור לטיפול וללכת ולסמוך על ה'. או לדבר עם אמא (שזה חלק מאוד קשה
) ולהסביר לה שאני חושבת הרבה על הטיפול הראשון ומאוד רוצה לנסות את זה. או ללכת למטפלת אחרת לגמריי בכלל (יש לי מספר של שתי מטפלות באזור שלי) שזה מאוד קשה כי אני מאוד מפחדת מדבר חדש, אי בכלל מתקשרים מציגים את עצמך איך בכלל אומרים לאמא שחשבת על טיפול חדש.. או פשוט לא ללכת לטיפול, כמו החצי שנה האחרונה, שזה נראלי סתם חבל.
הקשיים העיקריים זה לדבר עם אמא שאני רוצה להמשיך או להתחיל משהו חדש (תלוי מה אני ייחליט) ולדבר עם המטפלת. וגם קשה לחזור למטפלת שהייתי אצלה למרות שהיא מאוד נחמדה עשתה לי רק טוב ואין סיבה שלא לחזור.
תודה למי שקרה עד כאן. סליחה על האורך זה פשוט יושב לי המון זמן בלב והייתי חייבת לפרוק.

)