התיעצות ביהס ממלכתישמיניסטית123
אשמח להתיעץ..אני מלמדת בביהס יסודי ממלכתי.עם התלמידים כיף לי במשרה עצמה גם כיף לי וקשה למצוא את המשרה הזו..רק הבעיה שבגלל שזה ממלכתי אז אני לא ממש מתחברת לצוות יש דיבורים שלא צנועים עבורי ולא מעונינת לשוחח עליהם..אני בעיקר משוחחת איתם בעניני עבודה..ולכן המנהל רואה אותי כלא מחוברת לצוות ומעיר לי על כך.כמובן שאני לא משתפת אותו בסיבה..הייתן נשארות שם?ומתעלמות מהמנהל?או עוזבות?
גם אני עובדת בבית ספר חילוני, אבל יש עוד דתיות/יעל מהדרום
לק"י

מסורתיות.
וגם לי לקחת זמן להתחבר, אבל בגלל האופי שלי, ולא בגלל נושאי השיחות (למרות שגם אצלינו לפעמים יש שיחות מביכות בנושאים שהשתיקה יפה להן).
אני מחוברת בעיקר לצוות של המורות צהריים- אנחנו קבוצה של מורות צעירות, ונחמד לנו ביחד (יש דתיות, חילוניות ובאמצע).

אולי תנסי למצוא כאלה שהשיחות שלהן לא עוסקות רק בנושאים לא צנועים.
בטוח יש כמה כאלה..
אני מקווה לפחות.
אפשר להתחבר ולמצוא נושאים שיחה אחרים..יום השביעיאחרונה

גם אני עובדת בממלכתי..

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך