כמה שאלות לגבי ביצים רכות-
כשמטגנים ביצה, או כמה ביצים, בודקים היטב שאין בהן דם, ואם יש- זורקים את הביצה.
אז איך מבשלים ביצה ואוכלים אותה, בלי לבדוק קודם אם יש בה דם או לא? (כמובן, בלתי אפשרי לבדוק לפי איך שמכינים את הביצה).
מה עושים עם ביצה רכה שקצת נשברת בסיר, בזמן הבישול? זורקים? אוכלים? יש סיכון? אין סיכון?
ואיך אפשר למנוע את ההישברות?
מה עושים עם ביצה רכה שלא אכלנו בארוחת הערב? אפשר לשמור במקרר ולאכול ביום אחר? לפח וזהו?
תודה רבה!
)
)

